22257
  • tubifex
    Zajcev : pm
  • STLRR
    mond meg!!!!!dc?????
  • STLRR
    Hol van fenn a cd1?????
  • Kandurex
    Asszondják elég gyík a játék, hogy a sorozat leggyengébb része stb. stb... akkó' meg mire ez a felhajtás :)? Azt is mondogatják, hogy kifejezetten gyerekeknek készült a cucc..ecte 10-12 évesknek...:D

Ma még gyün egy Kotor is...inkább kotorászatok :).
  • STLRR
    Én egyszer letoltottem ezt a dc-t de annyira nem vagtam hogy hogy kell hasznalni hogy azonnal levagtam a geprol!!
  • 505thZajcev[PT]
    Jah toltenenk ,ha meglenne vkinek!!!
  • riwer
    mi az az Nforce?
  • STLRR
    Valaki van aki DC-rol tolt?????
  • STLRR
    Pedig jo leene ha feltennek mert mar nem birom..........
  • Kandurex
    bazzeg...de gyors vagy...5 percenként refreshel-tél mi:?
  • CSOCSO
    jo.. többször ne írjátok már le hogy kin van meg deviance... látjuk mi is. köszike.. linket adjatok:))))))))))
  • CSOCSO
    nem hinném hogy azonnal felteszik minden kis hazai szar warezoldalra... talán privi ftp ken már elérhető.. esetleg dc-n azoktol akik privi ftp znek..
  • Pontius #2945
  • Pontius #2944
    2003-11-18 Need for Speed Underground (c) Electronic Arts 84x15 MB DEVIANCE
  • STLRR
    Vki tud mar linket?????????
  • CSOCSO
    az dög:)) de nem most fogom megcsinálni.. szal majdnem fél év mulva kéne ez a dolog...
  • STLRR
    Én az Electro Worldben lattam MOMO-t!!!56000FT
  • CSOCSO
    hurrá... :)
  • STLRR
    De honnan?????
  • toMpEr
    ez azt jelenti,hogy toltheted lefele
  • CSOCSO
    végülis alényeg hogy ps2 és pc-t tudja.. sajna gc re nem jönnek jo autos gamezok...szal az akettő a fontos.. de nem halok bele egy 15 ezres gc kormányba se.. szal nem ez a legfontosabb.. azon gondolkozom hogy akkor most milyen kormányt vegyek majd hozzá.. momo jo lenne de a racingon van válto és elég szar helyen.. de maga akormány cool lenne..momo forcot meg nem gyártják...mondjuk lerhatná vki hogy miota és miért nem.. esetleg amcsiban beszerezhető?..
    mert act lab váltót tudok venni sőt külön tudok venni kuplngos pedált.. szal megoldható a dolog... remélem...
  • 505thZajcev[PT]
    KINN VAANN!!!!!!!!
  • STLRR
    Na varjunk csak!Most ez azt jelenti hogy mar mindjart fenn lesz vagy csak hogy a boltokban van????????
  • toMpEr
  • STLRR
    NÉZZÉTEK AZ NFORCE OLDALAT OTT AZT IRJAK HOGY MAR KINT VAN!!!!!!!!!!
  • toMpEr
    http://www.NFOrce.nl/index.php?do=nfo&id=50202
  • Devil_Gy
    Szerintem egy kis kreativitással meg lehet oldani a dolgokat!! Házi készítésű átalakítóval!
  • CSOCSO
    no meg az egész építménymehez fasza lenne egy olyan kormány ami jó a ps2 höz és a gc hez .. természetesen pc hez is.. csak nemtom hogy ilyen létezik-e
  • CSOCSO
    nyah... van most vki aki jön velem ökörködni?.. pörgünk forgunk és wrong véjezünk.. nah?:)
  • Atika :o)
    Mar kint van a jatek??Vagy meg varhatunk ra :o(
  • musha
    nem kapkodják el a dolgokat basszákmeg :((
  • CSOCSO
    szvsz sokkal jobb és ezek a tákolmányok nem adnak akkora szabadságot... pl a legtöbb gépeni tt lent nem lehet álltani hogy a kormány milyen messze legyen.. vagy dőlésfok...stb..igaz ha nem lesz jo az én kormányom is akkor énis nagyjábol kitalálom a nekem megfelelőt és meghegesztetem ugy ahogy nekem jo.. és szarok rá hogy másnak meg kicsit magas stb.. majd meglátjuk mi lesz.. de szeretném az én terveimet megvalósítani.. ehhe.. nagyon várom már hogy megcsinálhassam.. de örülök ha ezt az egészet jövő nyáron megtom csinálni.. esetleg nyárra:)))))
  • Devil_Gy
    Igen igen!! Szerintem ez így nagyon fasza!!!
    Egyszerű de mégis megadja a módját!

• CSOCSO
    ez már egy kemény építmény:

ez egy fapados dolog.. de jol néz ki és itt látható hogy nem nagyok ezek a dögök.. az enyém is kb ekkora lesz.. csak más szerkezetű...:

másik fapados dolog.. de fasza ülése van a csákónak de én ennél nagyobbat és kényelmesebbet akarok.. mert itt nem fogok kiesni a kanyarban.. inkább kényelmesen üljek 3 órát is akár..:

nah ez már tiszta arcade gép... nagyon ÁLLADÉK CUCC de ebben nem fexel mint egy sportkocsiban.. ebben szinte ülsz....szinte olyan mintha konyha széken ülve nyomatnád csak megvan mindennek a helye és jobb a szék....no meg plazma tv:) az 5.1 az itthonis megvan..:

hehh ez nagyon ari:) minth avalami 60 éves versenygépben ülnél:)))fasza kis üléssel....:

plusz egy utcsó ami magyar készítmény!:

igaz tul sok a zsinor meg minden... de kevés munkával is tök öszerakotabbá lehetne varázsolni a zsinorok eltüntetésével...
  • CSOCSO
    és még mindíg jobb mint amiket éptgetnek mások.. van aki kabint épít.. és ugyan ezt megépíti de mondjuk egy forma 1 es auto kabinba ( persze nem eredeti kabin csak valami tákolmány de elég fasza)
    linkelek nektek egy két képet...
  • CSOCSO
    hely az lesz!..és nem nagy a cuccos...mihez képest:)))) amugy szétszedhető... méghozzá ott alul a csavaros részeken ( itt lehet állítani a kormány és pedál távolságát)
    babának baba.. csak még kitudja mi lesz és hogyan.. és nemtom mennyire stabil a kormány ha van két hely is alatta ahol csavaros rögzítéssel lehet huzgálni a távolságot... szal nemtom menynire fog mocorogni....
  • Devil_Gy
    Nagyon baba az ötlet! Elismerésem!!
    DE: egy pici bibi van vele, szerintem(ez szubjektív)::
    mégpedig az hogy nagyon hejigényes!!És aki nem rendelkezik ekkora hejjel az max a nyálát csorgathatja! Amúgy nagyon tetszik az elképzelés!
  • CSOCSO
    Nyah... mivel ez a topik eléggé megyeget ezért ide is beteszem.... :
    szeretnék készíteni egy FFB kormánynak egy asztalt...Olyan Arcade tipusu dolgot csak nem kabinban leszek.
    Bocs a buta és idétlen rajz miatt.. de csak painttal rajzolgattam hogy nagyjábol milyet szeretnék.. hát ilyen lett:

alsó részen látszodik oldalrol az egész gépezet..itt lehet látni alegpontosabban a kis masinát... itt le van rajzolva a fésűváltó helye+látszik hogy milyen modon szeretném megvalósítani azt hogy a pedál dőlésszögét lehessen változtatni... amugy lehet még a kormány dölését is + a magasságát is változtatni...

végülis ezt szeretném összedobni:

csak más üléssel...szeretnék valami sport auto ülést... recaro meg egyébb ülések kizárva...inkább eredeti ülésekre gondoltam.. de egy supra vagy porsche ülések tul drágák.. szal még nemtom mi lesz ezzel...majd elmegyek valami bontóba és keresek valami nagyon fain KÉNYELMES ülést....

a rajzomon fent látható két rajz is... még nem döntöttem el hogy melyik lesz...a fenti rajzok nem valami pontosak.. a váltó tartója sincs odarajzolva de mindegy...ja és gondolkoztam hogy a kormány mögé bééé kéne építani valami moncsi tartót... de igy is félek attola középső résztől.. mert ha szerintem elkezdem rángatni akormányt meg ő is rezeg zizeg akkor ott nem marad meg a moncsi.. legalábbis szerintem.. de kitudja.. össze kéne rakni és meg kéne lesni a stabilitását....

kormány... hát már nemtom sajna... gondoltam az Act Lab RS re amih fésűváltós é azt rendesen magam mellé helyezném...+ a pedáloknál van kuplung is...

ezzel az egésszel csak annyi baj van hogy az act lab nem valami precíz... az egyik legjobb kormány de elmarad az ms és a momo mögött:((( plusz a legnagyobb gond hogy a váltót bár elég sok gamez támogatja.. de a kuplungot viszont írtó kevés...csak a sierra sim ek...meg 4*4 gamez meg talán az LFS is... végülis lehet hogy ezt veszem met nagyon vágyom egy ilyen kormányra... zsír lehet nagyon..
    aztán van a momo...jo kormány meg minden de a botváltója nekem nem jön be a kormány mellett... arghh.. a force-t meg ugye már nem lehet kapni:(((((((((((

szal megint ott vagyok hogy MS.... hát nemtom.. szvsz mostmár tul kénelépni rajta és ha megéptek egy ilyen szerkezetet... 40-50 ezerből akkor tegyük már rá valami drága kormányt is...szal nemtom mi tévő legyek... nektek hogy tetszik?
  • Devil_Gy
    Jogos!! Ott az igazság!
  • toMpEr
    ez igy nem igaz.
    Nforce-ra akkor irjak ki, ha valaki megtalalja a neten, tehat elofordulhat,hogy nincs meg kiirva es mar feltortek.
    Pl anno a GTA3 eseteben is igy volt volt olyan hazai ftp, ahol mar az nforcera kerules elott kint volt tobb oraval.