• Stranger
    Azért még egy kicsit az előző témához visszatérve: van az utcánkban egy gyerek olyan 20 éves lehet. Apuci a Polgármesteri Hivatalban dolgozik, folyik a lé. Icipici fiacskájának vett:
    1. Lada 1200: Gyerek kente neki, fél év múlva tetőre állította. Lada vége. Nembaj kisfiam, veszünk másikat.
    2. BMW 320: Utcabeli randalírozás, pár horpadás, jónéhány rendőrségi feljelentés, jogosítvány bevonása, stb. Néhány hónap múlva kocsi széthajtva, szabálysértések eltusolva.
    3. VW Golf VR6: BMW szétment szegény gyereknek venni kell valamit, mert nem tud mivel járni. Az autó nagyon szép állapotban volt kb másfél évig megvolt neki. Mikor eladták az autón nem volt ép karosszériaelem, alufelni deformálódva, megpadkázva, mindkét első lámpa törött volt, motorháztető felülete kb egy golflabda felületére hasonlított, pontos színét az autónak igen nehéz volt megállapítani.

Most egy 2 éves Audi A3-ast kapott.

Engem nem érdekelne, de egy kis köcsögnek, aki egész nap a faszát veri otthon, munkahelyet még hírből sem látott, tanulni se tanul, annak mi a túróért vesznek ilyen autókat? Nem csinál semmit, csak az autót gyepálja egész nap, meg eljátsza a király csákót. Szüleit sem tudom megérteni, ha nekem ilyen gyerekem lenne fel is akasztanám magam - vagy a gyereket.
    Én érettségi után jártam főiskolára is, dolgoztam is mellette, de egy normális kocsit nem tudok összehozni, mert egyszerűen nem tudok félretenni annyi pénzt. Hitelre nem akarok venni autót, mert mi van ha kirúgnak? Kamillázhatok két milla hitellel a nyakamon.

NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN!