22257
-
#2612 Elcserélném radeon 9200am egy 9800prora. Jelentkezzetek:) -
#2611 elcserélném p3 600as gef 2 mx 400 as gépemet egy cerka 1400 as gef 4 mx 440 es gépre!! jelentkezzenek a lámák .. csumi:)))) -
#2610 meglestem a videot és majdnem sííírtam...egy ilyen trágya gépen leglovesztabb grafxal eszméletlen oscmány ez a gamez..esküszöm mintha nfs3 al játszanék csak más pályák és autok!!!!!!!!!!...nevetséges de emiatt agamez miat tnem fogok beépíteni most gépet.. uj gép meg max karácsony környékén lesz:(((((((((((((((de addig meg talán végig is tolom a gamezt..... kurva ideg vagyok emiatt:(((((((((( kéne szerválni addig valami cerkát 1400eset meg valami gef 4 xm et.. -
#2608 ezeket én sem szeretem. az tény hogy "mindent" megkapok amit szeretnék de csak mértékel. Olvasd a lentebb irt üzenetem. apucinak sikerült felküzdenie magát. bárhogyis csinálta. mi lenne ha ezt neked vmelyik szülőd tette volna meg? akkor te elleneznéd hogy kapj egy bömöst. neeem hiszem! :)
A lényeg hogy vannak mázlista kölkök... én is ismerek néhány tehetősebb családot. sőt a 100 magyarországi leggazdagabb emberei közül is ismerek vkit. a srác szülei televannak pénzel. a srácnak nem tom pontosan mien autója van . az a bertone féle opel. gyári tuningal! szép! nyomja neki! de mint ember teljesen normális. abszolút nem játsza az agyát. sajnos ismerek ennek a pont elenkezője stílusú gyereket. (nem pénzügyileg az ellentéte...) na mind1. Inkább vissza a NFSU-hoz! :-) -
#2607 Hajra ,en mar voltam 4dik is :P -
#2606 Az ilyennel nem kell torodni,tudomast se kell venni rola.... -
#2605 1-et értek!!! -
#2604 Gratula! Mutasd meg nekik (Nekunk) -
#2603 Azért még egy kicsit az előző témához visszatérve: van az utcánkban egy gyerek olyan 20 éves lehet. Apuci a Polgármesteri Hivatalban dolgozik, folyik a lé. Icipici fiacskájának vett:
1. Lada 1200: Gyerek kente neki, fél év múlva tetőre állította. Lada vége. Nembaj kisfiam, veszünk másikat.
2. BMW 320: Utcabeli randalírozás, pár horpadás, jónéhány rendőrségi feljelentés, jogosítvány bevonása, stb. Néhány hónap múlva kocsi széthajtva, szabálysértések eltusolva.
3. VW Golf VR6: BMW szétment szegény gyereknek venni kell valamit, mert nem tud mivel járni. Az autó nagyon szép állapotban volt kb másfél évig megvolt neki. Mikor eladták az autón nem volt ép karosszériaelem, alufelni deformálódva, megpadkázva, mindkét első lámpa törött volt, motorháztető felülete kb egy golflabda felületére hasonlított, pontos színét az autónak igen nehéz volt megállapítani.
Most egy 2 éves Audi A3-ast kapott.
Engem nem érdekelne, de egy kis köcsögnek, aki egész nap a faszát veri otthon, munkahelyet még hírből sem látott, tanulni se tanul, annak mi a túróért vesznek ilyen autókat? Nem csinál semmit, csak az autót gyepálja egész nap, meg eljátsza a király csákót. Szüleit sem tudom megérteni, ha nekem ilyen gyerekem lenne fel is akasztanám magam - vagy a gyereket.
Én érettségi után jártam főiskolára is, dolgoztam is mellette, de egy normális kocsit nem tudok összehozni, mert egyszerűen nem tudok félretenni annyi pénzt. Hitelre nem akarok venni autót, mert mi van ha kirúgnak? Kamillázhatok két milla hitellel a nyakamon.
NINCS IGAZSÁG A FÖLDÖN! -
KFeri69 #2600 France 2-es szobaban vagyunk.Drag mod.Ha valakit erdekel.A PS2-es mar megjelent:) -
#2599 Valaki tudja?
Mikor jelenik meg a végleges versionen?
Hallottam olyat hogy 17-én olyat hogy 20-án meg olyat is hogy decemberben! -
#2598 Hy all!
Mikor jelenik meg a végleges versionen?
Hallottam olyat hogy 17-én olyat hogy 20-án meg olyat is hogy decemberben! -
#2597 Jaja ez se rossz sot tetszik ,messze nem olyan kiraly mint a Porsche, azt nehez lesz uberelni!!! -
#2596 Na akkor jó! :) Mellesleg ez a második legjobb NFS a demo alapján. Ugye a Porsche nem überelhető :))))) -
#2595 -
#2594 Hardwiredre kikerült egy uj video pár képpel!!! Kurvajooo!
http://www.hardwired.hu/dl2/3/10/nfsu_ownorbeowned.zip -video
-
#2592 jó,nekem 24.valamennyi a rekordom!
szerintem hangulatban uti barmelyik uncsi nfst! -
#2591 Megnéztem ezt a demót, de gyenge volt. NFS5 óta nincs jó NFS. -
#2590 Én csak azt kérdezem, hogy a demoban 23:74 Drag-en jó vagy rossz? -
#2589 Supra ROXXXXX -
#2588 Baze, nyissunk ennek egy külön topicot, mert kiutálnak mindket. :)
Félreértettél. Ha olyan a gyerek, hogy apuci megengedheti magának az engem nem érdekel. De én azt írtam, hogy azokat utálom akik vergődnek ezzel meg gyorsulgatnak minden szar ellen a városban.
Aztán akkor ő a király csávó, mert lenyom valakit aki mondjuk 2 évet gürizett a kocsijáért, összerakta és az illető még a képébe is röhög? Ha meg összetöri apuci vesz neki másikat? Nincs igazság a földön.
Na de tényleg fejezük be. :) -
#2587 De ugy gondolkozz hogy ők igy születtek. én pl motorral mindenhol nyomtam neki. ezt megis bántam már de attól függetlenül ha sikerülne megjavítani a motort folytatnám(totálcárra törtem mert nekimentem egy autónak oldalról). Én ilyen vagyok... Na most akinek apuci veszi az autót az miért baj? apuci szerintetek nem keresi a pénzt? lehet hogy apuci olyan volt mint ti. ugyan ez volt a véleménye. de sikerült feltörni esetleg és akkor a fia miért tehet róla. ennyi -
#2586 Igazad van szinte mindenben.
Ha az ember megkeresi a rávalót és 2-3 év spórolás után vesz egy használt kocsit és tuningolgatja kicsit azzal semmi gond, sőt még tiszteletet is érdemel.
Én azokról beszéltem, akik apuci pénzéből csinálják ugyanezt és a lámpáknál csak padlógázzal tudnak elindulni és minden kocsiban csak az ellenfelet látják.
Mellesleg én is elkezdtem gyűjteni egy használt gépre és a kis fizetésemből még akkor sem tudnám megvenni, ha 1 évig minden kézhezkapott pénzt félretennék (nem vennék SEMMIT), nemhogy még tuningoljam is. Pedig nem kerül 2 millába amit venni akarok, sőt, sokkal közelebb van az 1-hez...
És csak azokra vagyok kiakadvan akik ezt megkapják és vergődnek vele mindenhol, hogy ők a király csákók.
Ezér jó az NFSU. Veszek benne király Skyline-t és szarrá tuningolom, és lealázok vele mindenkit! Ingyé. -
#2585 Szal amit birt szegeny ,amiota megvan az uj 1,4es VVt-i Corollank azota annyira nem vagyok nagy kiraly,nem merek vele menni mert par oktavval durvabb gep, par pill es 150el tep. -
#2584 Huhuuu nekem is voltak dolgaim meg a regi 1,2es 45 pacis Corsaval :DD
1,4es Astrak maradtak el !!!!
Bar sajnalom azt aki megkapta, ugy tropara ment szegeny.
Ujonnan 1-ben szabalyzas 45, amikor eladtuk 60
Ujonnan 2-ben szabalyzas 80 ,amikor eladtuk 90
Gyari veg 145, mentem vele 162-t :DDD -
#2583 ehhe zsír -
[Walaki]D`Lair #2582 Bizony....az Oltcit is Boxer mocis....bár nem 2 literes, nem vizhűtéses turbós és nem 265LE-s, hanem 1.1-es léghűtéses karburátoros 60LE-s....:DDD -
#2581 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
[Walaki]D`Lair #2580 Amúgy Volvo XC90 a drágaszáááááág....a drágaszáááááááááág...:)))) -
[Walaki]D`Lair #2579 HÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!! STi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHH!!!! Vezethetem? Imádom-imádom-imádom-imádom.....(nekem is Boxer motoros a kocsim, báraz nem ugyanaz...:) -
#2578 tök szar hogy ilyenkor nem számol semmit:) -
[Walaki]D`Lair #2577 Lehet, mindenesetre én örültem mint majom a faszának...:) -
#2576 :) -
#2575 -
#2574 nahjólvan jerekek.. elég az OFF témábol... itt egy kép miközben csapatom a nissannal :)))))))))) kár hogy low a grafx.. szivesen meglesném egy hűűűbazz gépen ezt a jelenetet... a merci racingban nagyon tetszett a burnout...
-
#2572 Amig a varosban az emberek arra hasznaljak az autot, amire kitalaltak, vagyis kozlekedo eszkoznek, addig nincs semmi bajom vele. Az hogy kicsit csicsabb, jobb a hagja, az dolog, annyi kell;)
De varosban nem versenyzunk, nem gyorsolunk, nem emberkedunk, mert nem arra van, es veszelyes - barmilyen hulyen is hangzik. -
#2571 Különösebben nem folynék bele a meddö vitába, lévén az értelmes vitához sokminden hiányzik itt, csak hogy egyet emlitsek : a vita alapja. Ti már tudjátok, nekem mim van, de pl nekem fogalmam sincs, ki, milyen alapra (értsd kocsira) támaszkodva magyaráz ezt vagy azt.
Lehet fikázni meg lehurrogni otthonról egy szál bicikli tulajdonosaként a kispénzü városi srácokat, akik az átlag tömegautójukból 1-200 e ft befektetéssel kihoztak egy egyedi gépet, és néha élvezik is munkájuk és pénzük gyümölcsét. Lehet úgy is, hogy kijössz, és beállsz mellém - feltéve ha közel egy kategóriában vagyunk. Egyetértek, hogy egy EVO ne álljon be egy 1.8-as soros 4hengeres mellé, mert ez olyan, mintha egy kisiskolásnak pöckölném az orrát.
Aki szereti az autóját, több számára, mint egy használati tárgy, az természetes, hogy rákölt kisebb-nagyobb összeget. Ha valaki esetleg egy jobb gépre tesz szert, mert mondjuk 4 évet spórolt rá, de ha már megszerezte, és nem akar eltünni a hasonló szinü/fajtájú autók tömegében, úgy érzem megbocsájtható, ha "tuningolja" kicsit, még ha az sufni-tuning is. Ezzel nem gondolnám, hogy megbánt bárkit is.
Akinek apuci maffiózó pénzekböl nehézvasat tesz a feneke alá, az megint más tészta. 20 millából már énis tudnám mit, hogy kell szépen és jól, vagy hogy szakszöveggel éljek : Gyári! szinten csinálni. De nekem nincs rá ennyim, csak egy átlagos(?) vasra volt pénzem, átlagos - bár szerintem türhetö tuningra, és én igy szeretem az autómat.
Lehet, hogy nehezen hihetö, de én magam soha nem hivok ki senkit a lámpánál. Annál többet ér a gép, hogy naponta 5-10et gyorsuljak vele, mert ezzel igencsak leamortizálódik. De mikor beáll mellém a forditott bézbólsapkás golfos frankó csávó, aztán túráztatja a talicskáját, nem tudom nem felvenni a kesztyüt. Ezért engem meg lehet vetni, el lehet itélni, ki lehet nevetni, mindaddig, amig mellém nem állsz, és le nem gyözöl. Akkor viszont megemelem a kalapom és gratulálok.
Lehet mindent észnélkül és dühböl csinálni, de lehet kultúráltan és intelligens ember módjára is. -
#2570 Amig vannak olyan emberek, akik vagy szerencses helyzetben vannak, vagy egyszeruen a befektetett munkabol aranytalanul nagy penzeket szakitanak az atlag ember karara (lasd. politikusok, sittesek, tul dijjazott "szakmak", papirok stb.) addig dolog, ez van, ilyen mindig lesz.
De amikor egy ilyen "ember" neki all arcozni, felvagni, azthiszi hogy O a fasza gyerek, akkor azokat utalom, egyszeruen undorito, gusztustalan, fergek.
De mielott aggodsz, nem emiatt kotottem beled:)) Egyszeruen, a rendszeresen minosithetettlen hozzaszolasaid miatt. Attol, hogy van penzetek, azt leszarom, semmi kozom hozza, es nem is erdekel. Attol se nem vagytok tobbek, vagy kevesebbek - bar ez penz beszerzestol fugg;)) - mint bar ki mas az orszagban, beleszamitva a tanyasi bacsit is.:) -
#2569 Nem azért mondom, de ősszel voltunk egy gyorsulási versenyen, ott egy 2 ütemű trabant nyomta le az 1.2-es vadiúj Polot. -
#2568 Ha megnyugtat, akkor nem csak teged, hanem mindenkit;))))))))))