• nearo
    #22253
    Tényleg undorító mennyire csal a gép... fú hogy gyűlölöm, direkt bevár, felérek 2 secre mögé, aztán rákapcsol, és bizonyos pályákon vért izzadva sem lehet utolérni, ha nem hibáz. Szerencsére szokott hibázni azért, de bizonyos versenyeket legnehezebb fokozaton kb csak így tudok megnyerni, hogy a gép hibázására építek. Pl market street, meg terminal... és inner city is néha, de azon csak egy kanyar van, amit a gép fénysebességgel vesz.

    Btw amiért benéztem: nektek sikerült már valaha megszerezni a driftrekordos címlapot? Én sokáig arról se tudtam, hogy driftrekordhoz is létezik címlap, nemhogy megszerezzem, olyan messze voltam a megszerzésétől, mint Makó Jeruzsálemtől...
    Pályától függően egyetlen (!) kör alatt kell összedriftelni 100-250ezer pontot. És ma végre sikerült... nőtt az e-péniszem :D azért embertelen meló összecsúszkálni ennyi pontot. Egy körön keresztül folyamatosan chaindriftelek, és akkor köv körre átmegy a pontszám, és akkor már csak mégegyszer annyit kell összeszedni a kör végéig... kb így sikerült az utolsó driftes pályán underground módban (107. talán?) egy imprezával.
    Régen ha 20-30ezer pontom lett egy driftből már soknak számított, most meg ha elkapom a ritmust 80-100-ig is eljutok :D

    Fú de régi játék... :D