22257
-
#22257 Vagy! Megvenni a jatekot akár használtan! -
fradiking35 #22256 Szia!
Nálam is ez van, kb. 20 verseny után kilép játék és puff, kezdhetem elölről. Szerintem le kell tölteni az összes létező crack-et, patch-et, meg minden létező vackot, valamelyik csak működni fog és végig lehet vinni a játékot. Jön a Húsvét úgyis, most lesz időm ezzel szórakozni. Majd beszámolok, ha sikerült valamit összehozni. -
#22255 sziasztok!
A 14/111 verseny után, amikor megvan az első címlap akkor kilép a játék, speed.exe crash hibaüzenettel. A neten a kompatibilitási módot írták, de ez nem oldotta meg a problémát. Valami ötlet? -
Midtjylland #22254 Nekem nem működnek a mentések, mindig elölről kell kezdenem a karriert! Miért van ez? -
#22253 Tényleg undorító mennyire csal a gép... fú hogy gyűlölöm, direkt bevár, felérek 2 secre mögé, aztán rákapcsol, és bizonyos pályákon vért izzadva sem lehet utolérni, ha nem hibáz. Szerencsére szokott hibázni azért, de bizonyos versenyeket legnehezebb fokozaton kb csak így tudok megnyerni, hogy a gép hibázására építek. Pl market street, meg terminal... és inner city is néha, de azon csak egy kanyar van, amit a gép fénysebességgel vesz.
Btw amiért benéztem: nektek sikerült már valaha megszerezni a driftrekordos címlapot? Én sokáig arról se tudtam, hogy driftrekordhoz is létezik címlap, nemhogy megszerezzem, olyan messze voltam a megszerzésétől, mint Makó Jeruzsálemtől...
Pályától függően egyetlen (!) kör alatt kell összedriftelni 100-250ezer pontot. És ma végre sikerült... nőtt az e-péniszem :D azért embertelen meló összecsúszkálni ennyi pontot. Egy körön keresztül folyamatosan chaindriftelek, és akkor köv körre átmegy a pontszám, és akkor már csak mégegyszer annyit kell összeszedni a kör végéig... kb így sikerült az utolsó driftes pályán underground módban (107. talán?) egy imprezával.
Régen ha 20-30ezer pontom lett egy driftből már soknak számított, most meg ha elkapom a ritmust 80-100-ig is eljutok :D
Fú de régi játék... :D -
#22252 csaj volt jaja, valszeg Samantha :D
amugy valoabn rég votl de elfogott a nosztalgia :D
mennyire idegesítő amikor a gép csal :S -
#22251 Én szerintem az elveszett, de ez csak tipp... ha samantha féle verseny volt, akkor annyira talán nem gáz, TJ adja a jó tuning cuccokat. -
mester1987 #22250 Az az Underground 2-ben volt. Ebben elvileg a licenszelt versenyre írta, de akkor ahelyett nincs másik?! Rég volt az szent :) -
AdamBast #22249 tán minden versenyt meg lehet utólag is csinálni. rég játszottam a játékkal, de nem ebben van a "map mode" amiben ott van minden verseny?
vagy az az nfsu2 lenne? rég volt már. -
#22248 véletlen elutasitottam egy versenyt (valami szivesség), ez vissza fog jönni, vagy amit jott volna jutalom, bukta? -
ben2004 #22247 Sziasztok! Hogy kell beletenni a 100%-os mentés? Windows XP -
#22246 Hali!
Próbálom feltelepíteni az underground 1 et, de installnál amikor beállítom, hogy hova telepítse és rányomok a next re, akkor eltűnik az install képernyő, megjelenik egy mappa a kijelölt helyen, kijelölt névvel, de semmi más nem történik. 2 verzióval is próbálta. Xp s laptopra próbálom telepíteni. -
Romyyyy #22245 Nem tudja valaki, hogy honnan tudom letölteni a Need for speed underground 2-őt?
Előre is köszi -
quarkmaster #22244 oszt esetleg hamachi? -
BBencze #22243 Az ne is izgasson, hogy ez Undercoverhez van nem Undergroundhoz.
Cortinaar: Azért nem tudsz neten gamelni mert az EA Games már rég leállította a szervereket. -
Cortinaar #22242 Sziasztok!
Eredetiben van meg, mégsem tudok csatlakozni a szerverre, hogy online játsszam.
Mi lehet a baj?
1.4 van feltéve.
Köszönöm
Corti -
#22241 friss folt a játékhoz!!!!!!!!!
Need.for.Speed.Underground.Update.1.0.1.17-BAT
http://www.uploadjockey.com/download/8161563/N.fSUpdate.1.0.1.17-BAT.rar
http://rapidshare.com/files/197367792/N.fSUpdate.1.0.1.17-BAT.rar
http://www.tinydl.com/games-download/18931-need-for-speed-undercover-update-1.0.1.17-bat.html -
Hydroceph #22240 Hali, miért nem tudom feltelepiteni?:o
bedobom mindkét lemezt daemonba, elinditom serialt beirom stb, beallitom h hova tegye, ranyomok h next vagy install nemtom már, es nem tortenik semmi, eltunik ablak, kicsit pörög a homokora aztán ennyi.
gondolom volt már ilyen, par oldalt visszaolvastam de sok ez -
#22239 Boltban kétlem, hogy van szerver... XD -
mikiking #22238 Gyerekek az miért van,hogy telepitem a játékot,vagyis csak a kód beirásáig jutok el.mert megnyomom a nextet,kiirja hogy hova telepitse,megnyomom a nextet és semmi. eltünik.tolt egy kicsit.és nem jon ki semmi -
gabuka #22237 valaki tudja hogy kell a u2be a 100%-os mentést bele rakni
-
#22236 BOltban? -
#22235 nem tudja v.laki honnan lehet az NFS undeground2 hez servert taállni? -
#22234 nem tud véletlenül valaki egy olyan Online programot az NFSU1-ez, hogy neten tudjad vele játszani? -
#22233 C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\
(Meg kell jeleníteni a rejtett mappákat!)
Itt egy nagyok jó kis FAQ a játékhoz. -
#22232 xD -
#22231 írok ide:p régen volt írva:P -
#22230 hova helyezi a játék a mentéseket ?
ujra fogom a windows telepiteni és nem szeretném ha elvesznének az eredményeim -
#22229 Én nfs3-at ajánlom osztottképernyőzésre, szerintem az a legjobb. Főleg, mert lehet benne zsaruzni is :) -
#22228 Régebbiekkel lehet. -
#22227 Szasztok! Csak egy kérdésem lenne. Lehet-e ebben a játékban osztott képernyővel játszani? Vagyis ketten egy sz.gépen? Ha nem, akkor melyik NFS-be lehet? Köszi!! -
#22226 ha nem mondod, hülyén halunk meg -
hiej #22225 én nem szeretem az undergrandot -
#22224 asztapicsa b+, iet nem eltékelni... -
#22223 bizonyára. -
#22222 Asszem neten. -
#22221 hogy lehet multiba jáccani? =,=" -
#22220 Siikerült kijátszanom!! Kösz szépen mindenkinek a segítséget! Mostmár irány az underground 2 :)
-
#22219 111/111
Most küszködök az utolsó pályán (a 112-en), tudnátok adni valamilyen startégiát/kódok/trainert, amivel nyerni tudnék? -
#22218 Nem, a legkönnyebben
Hmm ezt a telmesítmény-fejlesztés dolgot jó tudni, ha lesz még elakadásom ki is próbálom!