-
elnezesed kerem, hogy multkor nem fejeztem be a hozzaszolasom, de fontosabb dolgom volt.
szoval ha megtanultal olvasni, feltetelezem, hogy a nyelvtant is belevertek a hulye fejedbe.
de ezt sajnos ketlem. - nos, ha tudnad ertelmezni a mondatot amit irtam, akkor feltunt volna
azaz aprosag, hogy nem skyline -ra irtam, hogy barom, hanem az oldalra.
(ugy velem arra az oldalra mondom, hogy egy rakas szar, amelyikre akarom es kozben neked baromira
semmi kozod sincs hozza.) ebbol kifolyolag befogod es elviseled meg akkor is, ha zavar, mivel senki nem
kivancsi a hulye kis nyavajgasodra. hogy mit kepzelek magamrol ? - ha nem kepzelnek semmit sem, akkor is
tobb lennek mint Te... szoval ennyit arrol, hogy tudsz olvasni, ertelmezni, beszolni, meg olyan dolgokba
beleutni az orrod amihez semmi, de semmi kozod sincs. mert hat ugye, a nfs - undeground -os nicked nem
azt jelenti, hogy egy masik nfs fan segget kell nyalnod... :D (meg tudja magat O is vedeni - de mitol is ? :)
tul sok remenyt nem merek fuzni azon gondolathoz, hogy ezt a par sort ertelmesen el tudod olvasni.
arrol mar nem is szolok, hogy ertelmezes, mert ha az nem ment egy sornal akkor mi lesz most ? :) (- korepetalas)
ha nem megy kuldj egy mail -t es szivesen segitek! :D
megvalami...
a hozzaszolasomat kovetoen, kozolted, hogy ertelmesen irjam le a mondandom, hatha ugy tudnak segiteni.
magyarazd mar el nekem, hogy abban amit leirtam es meg egy kis poen -t is raktam bele, mi nem volt
ertelmes ? - erre is tudom a valaszt es vissza is vezetnem az elozo kerdesre ami mar megint az 'hogy miert
vagy olyan hulye, hogy ertelmezzel par sort?' ugy velem eleg reszletesen leirtam, hogy mit csinalok es hogyan.
vegszonak annyit fuznek meg hozza, hogy irodalmi es nyelvtani kepessegeidet figyelembe veve, nem beszelve
a seggnyalasrol, szeretnek ajanlani egy oldalt melynek a cime es a tartalma is kimondottan tukrozheti az
egyenisegedet.
a cim pedig a kovetkezo:
www.szanalmas.hu
(elore is elnezest kernek az oldal szerkeztoitol, a lappal semmi problemam, sooot...!)
PeeTeR