22257
  • DJ Skyline
  • [Walaki]D`Lair
    Na több mint fél év kihagyás után elkezdtem megint játszani és multizni a gémmel...:DDD

ZSÍÍÍÍR!!!!
  • Dietrich
    A játék nem eredeti.
  • Dietrich
    Hi All!

Hálózati dologban nagyon lúser vagyok....a gyerekem nyafizott hogy szeretne a barátaival játszani a két gépen egymás ellen.
    Adott a két gép és háló kártya, crosslink kábel. Kell-e telepítenem + szoftver dolgot az NFSU játéknál?
  • DJ Skyline
    melyik utasítások alapján csinálod?
  • kyle reese
    hogyan lehet vinylt készíteni a dds fáljbol hiába tartom az utasításokat nem működik?segítsen valaki!!!!
  • ScoobyDoo
    nm
  • tomasz
    Köszi szépen a segítséget!!!
  • ScoobyDoo
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground és tedd láthatóvá a rejtett fájlokat, mert rejtett fájl.
  • tomasz
    Valaki segítsen! hol van a save files a gaméban???mert már néztem de nem láttam!!
  • DJ Skyline
    de az én kérdésemre még nem adtál választ!
    melyik az én oldalam,és mi a címe?hagy tudjam meg én is!ugyanis nekem nincsen oldalam...vagyis volt de az nem foglalkozott nagyon mélyen a témával!
  • balcooo
    LOAAAL tottal kiment a fejemböl ez a nfsu car design competition a hcgameren , pedig vagy 2 honapja én is leadtam a kocsim...
    Remélem az elsö helyezett is mar rég elfeledkezett a versenyröl, ezesetben átveszem a kormányt helyette megőrzésre szivesen;)
    Huh de legalabb a citrom dijat sem én kaptam :D
  • PeeTeR
    elnezesed kerem, hogy multkor nem fejeztem be a hozzaszolasom, de fontosabb dolgom volt.
    szoval ha megtanultal olvasni, feltetelezem, hogy a nyelvtant is belevertek a hulye fejedbe.
    de ezt sajnos ketlem. - nos, ha tudnad ertelmezni a mondatot amit irtam, akkor feltunt volna
    azaz aprosag, hogy nem skyline -ra irtam, hogy barom, hanem az oldalra.
    (ugy velem arra az oldalra mondom, hogy egy rakas szar, amelyikre akarom es kozben neked baromira
    semmi kozod sincs hozza.) ebbol kifolyolag befogod es elviseled meg akkor is, ha zavar, mivel senki nem
    kivancsi a hulye kis nyavajgasodra. hogy mit kepzelek magamrol ? - ha nem kepzelnek semmit sem, akkor is
    tobb lennek mint Te... szoval ennyit arrol, hogy tudsz olvasni, ertelmezni, beszolni, meg olyan dolgokba
    beleutni az orrod amihez semmi, de semmi kozod sincs. mert hat ugye, a nfs - undeground -os nicked nem
    azt jelenti, hogy egy masik nfs fan segget kell nyalnod... :D (meg tudja magat O is vedeni - de mitol is ? :)

tul sok remenyt nem merek fuzni azon gondolathoz, hogy ezt a par sort ertelmesen el tudod olvasni.
    arrol mar nem is szolok, hogy ertelmezes, mert ha az nem ment egy sornal akkor mi lesz most ? :) (- korepetalas)
    ha nem megy kuldj egy mail -t es szivesen segitek! :D

megvalami...
    a hozzaszolasomat kovetoen, kozolted, hogy ertelmesen irjam le a mondandom, hatha ugy tudnak segiteni.
    magyarazd mar el nekem, hogy abban amit leirtam es meg egy kis poen -t is raktam bele, mi nem volt
    ertelmes ? - erre is tudom a valaszt es vissza is vezetnem az elozo kerdesre ami mar megint az 'hogy miert
    vagy olyan hulye, hogy ertelmezzel par sort?' ugy velem eleg reszletesen leirtam, hogy mit csinalok es hogyan.

vegszonak annyit fuznek meg hozza, hogy irodalmi es nyelvtani kepessegeidet figyelembe veve, nem beszelve
    a seggnyalasrol, szeretnek ajanlani egy oldalt melynek a cime es a tartalma is kimondottan tukrozheti az
    egyenisegedet.

a cim pedig a kovetkezo:
    www.szanalmas.hu
    (elore is elnezest kernek az oldal szerkeztoitol, a lappal semmi problemam, sooot...!)

PeeTeR
  • DJ Skyline
    én is remélem,és remélem lesznek zsaruk,multy,nem csak esti szakaszok,törés..!:PPP
  • zaki
    hát, remélem kiviszik a játékot az E3-ra, és akkor látunk majd minden jót a játékról
  • DJ Skyline
    na az jó...pics mikor lesz vagy tréjler szerinted??
  • zaki
    NSFU2 HIVATALOSAN!

[2004-04-23 @ 15:57 - ZeroCool] (kommentek: 11)

No, kéremszépen. A mai naptól már hivatalosan is bejelentette az Electronic Arts, hogy valóban készül a Need for Speed sorozat nyolcadik epizódja, az Underground 2. A folytatásban a városkánk öt nagyobb kerületre lesz osztva, ezekben randalírozhatunk kedvünkre. Teljesen új játékmódok, tuning lehetőségek, 30 licenszelt járgány, és továbbspécizett grafikus motor várja a játékosokat. Ezúttal olyan sok tuningolási lehetőségünk lesz, hogy a kialakítható variációk száma laza 70 milliárdra ugrott!!! A legszebb az egészben, hogy már idén ősszel megérkezik, többek között PC-re is.

Info: Gamestar
  • DJ RX7
    nekem nem jön be egyszerüen nem tetszik
  • DJ Skyline
    nahát ez csodálatos!pffff
  • zaki
    ne cibáljátok szét a topicot pls, menjetek a gumiba vitatkozni. ha meg vki lenyúlta a másik nickjét, akkor küldjön egy maiét a [email protected].
  • CSOCSO
    tudooom sajat gyermek.. de szerintem is az eminye a legjobb..de valoban nem akarom hogy azt hioggyetek el vagyok szallva.. az elso kifejezetten nem tetszik a masik meg tetszik is!! de nem az igazi a feher miatt.. talan ha fekete lenne..pirossal.. akkor tetszene ... harmadik is no comment.. annal 100% hogy az eminye jobb megha a tobbinel nem is de a 3. hely szerintem nem jobb nalam.. a citrom LOL az aminyerol annyit hogy nem pontoznam. nem egy hubazz auto..csak annyi hogy kisse jobb a tobbinel.. ennyi...
  • CSOCSO
    :))))) KOSZIKEEEEEEEE:))))))
  • karikusz
    Nekem be jön az első helyezett...
  • DJ RX7
    szerintem a zegész közül a CSOCSOé a legjobb
  • ScoobyDoo
    ez a Celica egy 350Z. :)
  • DJ Skyline
    jó!
  • zaki
    ok, de majd a Cod fórumba írj
  • DJ Skyline
    mhhh....most nem tuti hogy megy...mer most perr pill nem vagyok otthon...de várj 1 percet megnézem mit tehetek!
  • zaki
    tényleg jó :)

off: gyere Cod-ozni
  • DJ Skyline
    na ez a vinyl naggyon komoly!:P
  • DJ Skyline
    hát én sem ájultam 6 felé az első helytől...
    az én skálámon (10-n) kapna egy 5-t...
    nekem a harmadik helyezet kocsija jobban bejön!:P
  • zaki
    nem egy nagy durranás a nyertes kép, viszont a 2. helyezett szupi
  • DJ Skyline
    ez nyerte a MOMO kormányt:

ez a billentyűt meg az egeret:

ez pedig a joystikot:

HCG Kedvenc - CSOCSO

CITROM - Nem mondjuk meg :)

és tovább a TOP 10!
  • DJ Skyline
    ezek nem az enyémek!:PPPP
    innen valóak!
  • CSOCSO
    leszedtem egy 1.4 es cracket az 1.0 az gamezomra es mar jo is:)
  • CSOCSO
    feltettem a jatekot.. de bejon a nfs kepernyo es csak feketen villodzik akep es semmi nem tortenik.. otlet????
  • karikusz
    ezt a forgalmat..)
  • karikusz
    Vagányak a képek, csak azt nem tudom hogy ezeket hogy fényképezte le...szerintem simán csak nekiesett a Photoshopnak és kész....úgy mint én lentebb a photoimpact-nak
  • karikusz
    És mondja valaki hogy nem gecik az emberek?!.....nem....?...:DDD
  • karikusz
    Jó meló...van ott felvétel??:DDD