Ha onlineba jöttök ne hasznaljatok cheatet tehat plussz unique cuccokat !! Senki nem xereti a csalókat bár németeknél probálkozhattok ! Egy jo tanács online játékhoz ! Ne tölts le/fel az internetre/röl ! A feltöltés pl dc++ ,kazaa (amikor valaki tölled szed le cuccot) , letöltés meg egyértelmü ! Tüzfalad kapcsold ki ! A gyári tüzfallal (Xp) pl játékot se birsz krealni(onlineba) ! Ha alul látsz egy feliratot ha elindult egy netes futam " framerate is too low for ranked game" ajánlatos a részletességböl vissza venni valamilyen módon! Ez azért ajánlatos mert ha kicsi a framerate(fps) akkor az agyad kevesebb információbol tud tájékozodni arról hogy mi történik ezáltal csökken a reakció idöd stb. és ez hidjétek el sokat számit ! Meg persze nem is fárasztja annyira az ember szemét ha megfelelö a framerate! Onlinegame-be mindig az underground módba használt kocsiddal gyere ! Csak ezen találhatok meg a tj által rápakolt plussz unique cuccok ! Az undergroundos kocsid mindig balra az utolsó ! Ha kocsit akarsz váltani azt elöször underground módba tedd meg utana a bejelentkezésnél válaszd azt ! Utolsoként a tj cuccok elhelyezése ! Billentyüzethez ajánlanám a engine-transmission-nos kombináciot én ezt találtam legjobbnak , de ha joyod van vagy kormányod amivel perfect tudsz rajtolni akkor meg transmission-ecu-nos ! Na remélem ezzel segítettem egy-két embernek mert online rengeteget kérdezik hogy megyünk olyan jól (persze vannak nállam jobbak is (ugye Chris , Scoob ? ) de ott mindezt leirni nem lehet ! Ezek az alap dolgok ! A többi csak gyakorlás !
ui : Nfsunderground ezeket fölrakhatnád az oldaladra tippként vagy hasonló....
Remélem nem volt fölösleges dolog ezt leírnom.. legközelebb ha ilyen hosszut irok minimum wordöt használok mert nem birok javitani itt ?!