Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állati te nekem sokkal szebb látványt nyúlytott a volt b.-m de ez se rossz valami fény pont ami bevilágítja ezt a kib... napomat megkapod aképet akkor megtudod mitõl estem el 1 idõre ELTÍLTOTTAK A TILTOTT GYÜMÖLCS TÕL EZ SZÖRNYÛ

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
Ez jobb
le vagyok lombozódva te tudod miért
le vagyok lombozódva te tudod miért
Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
ja de elég rondák!
nem igazán tettek ki magukért a készítõk csajok terén!
meg amiket kapsz magazinokat!ott is selejt csajok vannak!
nem igazán tettek ki magukért a készítõk csajok terén!
meg amiket kapsz magazinokat!ott is selejt csajok vannak!
Hát egyik csajt se sikerült a topra szerkeszteni!
milyen ló feje van már a melissának!
Samantha se semmi(Úgy néz ki mint valami piacos cigány csaj)
De legalább neki van valami melle!

milyen ló feje van már a melissának!
Samantha se semmi(Úgy néz ki mint valami piacos cigány csaj)
De legalább neki van valami melle!
Karikusz, az oldalon mikor lesz fenn a saját vinyl készítés leírása? Mert még mindig nem sikerült nekem csinálni....(Skyline, írtam privit...)
Az rx-7-en sem? Egyáltalán mit látsz a custom1 vinylt kiválasztva?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szia!
Hát megpróbálkoztam vele,de nem tudom sehol a fradis vinylt kiválasztani. Így csináltam:
bintex.exe és jdlzdll.dll egy mappába beraktam, és elindítottam az exe-t.
megnyitottam az NFS Underground\Cars\RX7 mappában lévõ VINYLS.BIN-t, majd névsor szerint sorakoztattam a vinyleket.
Kiválasztottam az RX7_CUSTOM1-et, erre importáltam a "fradi.dds"-t, majd kiválasztottam a RX7_CUSTOM1_MASK-ot, ere importáltam a "n masked.DDS"-t.ezután lementettem az egészet.Elindítottam a játékot, de nem tudom kiválasztani a fradis vinylt :-((
Hát megpróbálkoztam vele,de nem tudom sehol a fradis vinylt kiválasztani. Így csináltam:
bintex.exe és jdlzdll.dll egy mappába beraktam, és elindítottam az exe-t.
megnyitottam az NFS Underground\Cars\RX7 mappában lévõ VINYLS.BIN-t, majd névsor szerint sorakoztattam a vinyleket.
Kiválasztottam az RX7_CUSTOM1-et, erre importáltam a "fradi.dds"-t, majd kiválasztottam a RX7_CUSTOM1_MASK-ot, ere importáltam a "n masked.DDS"-t.ezután lementettem az egészet.Elindítottam a játékot, de nem tudom kiválasztani a fradis vinylt :-((
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

tudom

Eclipse pffff...
Selicaaaa....

Közelebbrõl😊

Egyébként ez a Richard Burns Rally.