• Skynet
    Az azért erős túlzás hogy a HP2 jobb volt:)

Valaki itt bökdöste hogy a SLRR gyorsabban fut...Hát nemtom az úriembernek milyen gépe van de szerintem valami siralmasan el van benne baxva mert ha mindnet felteszek fullra akkoris gyönyörűen fut a game pedig nincs erőművem (1500-as tuacerka gef3ti-al)...

hykao ezt komolyan kérdezed?:)))))))))))))

Amúgy frankó dolog egy demo alapján ítélkezni,de nemtom mire számítottatok...
    Az elmosódás kikapcsolható akit zavar amúgy..
    az pedig hogy remeg a kép? Nemtom ki írta de szerintem még életében nem ült hasonló kaliberü kocsiban...Egy ilyen kocsinak kemény rugózása van és egyértelmü hogy a legkisebb úthibára is pattog...Kicsit eltúlozták a dolgot de szerintem ezt akarták belőle kihozni..

Nemtok mitmondani arcade játék többre nem kell számítani,akinek nem jön be a stílus ne játszon vele de ne is fikázza,mert nincs értelme..a hőn szeretett SLR-ben is vannak akkora röhej hülyeségek mint ház,szóval azzal sem jó példálózni:)
    A game az nfshp2-t übereli,az egy szar volt,megsúgom ebben több fizika van abban fék nélkül lehetett venni minden kanyart és olyat tapadtak a kocsik mint állat,itt azért csúsznak valamennyit,csak sok értelme nincs emberi módon vezetni mert ahogy alex írta nemlehet úgy győzni:))
    ha mentek a gép után annál is lehet látni hogy csapatja mint állat mindenfelé:-P