22257
  • CSOCSO
    6/6os váltás azaz 100% és 311 a végsebesség
  • Atika :o)
    Na na most mar regiztem es megy is mar csak csatlakozni kellene :o)
  • CSOCSO
    nomyjam.. hihetetlen hoyg tudok igy elhagyni betüket...
    most is.. gy helyett yg
  • CSOCSO
    VISZONT EZ A BUZI VISSZASZÁMLÁLÓ HIHETETLEG GAGYI!!!!! egyszerűen nem tudtom eldönteni miko hoyg nomyjam a gázt mert soha nem akkor indulsz el amikor hiszed.. egyszerűen fosadék...
    Regiztem de most meg nem conectal az EA-hoz :o(
  • CSOCSO
    nah most eléggé kivagyok...
    az elmult 30 percben nem tudtam lemenni 26 alá!!! most sikerült eegy 25.08...
    308 a végsebesség.. csak szarul váltottam mert 65% lett...
    nagyon előnyben van az aki kormánnyal játszik..főleg az 1 esbe váltás miatt...
    ok akkor regizek :o)
  • SecMan
    Ehhem, szerinted miért ajánlottam? Csak nem azértmert én onnan szedtem jó sebességgel és nem rossz?!!! Azért gondolkodjál már egy kicsit!
  • bodesz
    online és ha még nem registráltál akkor registráld :D
  • [NST]Cifu
    Hát végre lejött, és fél óra után végülis vegyesek az érzéseim.

Irányítás: Katasztrófa. A kocsi alig fordul, de képes a leghihetettlenebb helyzetekben is megfarolni.
    Grafika: Nagyon szép, de teljesen átláthatattlan. Techdemónak elmegy, de játéknak már sok(k)...
    Hangok: Nem az igaziak, valahogy nem érzem úgy, hogy egy bika autóban ülök.
    Játékélmény: A drift-et inkább akadálypályának lehet tekinteni, a fő kihívás, hogy ne menj neki semminek - hát hurrá. A városi verseny még hangulatos, de iszonyú zavaró az, hogy milyen könnyen bele lehet akadni a tereptárgyakbe.
    Fizika: Ilyen nincs.

Ja, még egy dolog: ha jól értem MAX. 4 ember játszhat egymás ellen?!? Hát akkor LAN-os bajos lesz a game...
    en megyek de hogy kell?
  • bodesz
    valaki jön draft vagy milyen stilusba neten gamemlni majd pár perc mulv?
    Ja azt nem toom :o)
  • bodesz
    nem az a game ban vannak ilye filek
    Kibontani fantom CD-vel tudod de azzal nem tudod szerkeszteni ha jol tudom
  • bodesz
    mivel lehet kibontani vagy szerkezteni a .bin fileoket???
  • CELL StormBird
    mert ott a szar van fent már egyszer leszedtem onnan...
  • SecMan
    Miért nem töltöd az 576.hu-ról?? Én is onnan szedtem és jött is 60+kval!
  • CSOCSO
    szvsz a hp2 irányitásilag valóban jobb volt..!!! nekem nem nagyon tetszik az irányítás.. lehet ha nem lenne ilyenlassu a gamez és jobban reagálna a dolgokra akkor jobb lenne.. de olyan az érzésem mintha a sima raceban is középre hűzná a kormányt de nagyon...kicsit szar:(
  • hykao #1494
    reménykedtem...
  • Skynet
    Az azért erős túlzás hogy a HP2 jobb volt:)

Valaki itt bökdöste hogy a SLRR gyorsabban fut...Hát nemtom az úriembernek milyen gépe van de szerintem valami siralmasan el van benne baxva mert ha mindnet felteszek fullra akkoris gyönyörűen fut a game pedig nincs erőművem (1500-as tuacerka gef3ti-al)...

hykao ezt komolyan kérdezed?:)))))))))))))

Amúgy frankó dolog egy demo alapján ítélkezni,de nemtom mire számítottatok...
    Az elmosódás kikapcsolható akit zavar amúgy..
    az pedig hogy remeg a kép? Nemtom ki írta de szerintem még életében nem ült hasonló kaliberü kocsiban...Egy ilyen kocsinak kemény rugózása van és egyértelmü hogy a legkisebb úthibára is pattog...Kicsit eltúlozták a dolgot de szerintem ezt akarták belőle kihozni..

Nemtok mitmondani arcade játék többre nem kell számítani,akinek nem jön be a stílus ne játszon vele de ne is fikázza,mert nincs értelme..a hőn szeretett SLR-ben is vannak akkora röhej hülyeségek mint ház,szóval azzal sem jó példálózni:)
    A game az nfshp2-t übereli,az egy szar volt,megsúgom ebben több fizika van abban fék nélkül lehetett venni minden kanyart és olyat tapadtak a kocsik mint állat,itt azért csúsznak valamennyit,csak sok értelme nincs emberi módon vezetni mert ahogy alex írta nemlehet úgy győzni:))
    ha mentek a gép után annál is lehet látni hogy csapatja mint állat mindenfelé:-P
  • CELL StormBird
    na majd holnap reggel megprobálom amikor nem tölti a fél ország a gamestaroldaláról...
  • hykao #1491
    A francba...
  • SecMan
    NINCS!
  • oneal1
    szerintem egész jó a játék!!
    nem a fizikára értem mer ugy egy egész nagy fos, de hát senki sem várt valósághű mozgást...
    ezzel egy két hétig el lehetmajd hülyülni azt kész:))
    Kollegium :o)
  • hykao #1486
    Van belső nézet végül is?
    Mert ha nincs, lehet le se szedem...
  • SecMan
    Tudom hogy szerelgetés nem lesz benne, de én a tuning részére gondoltam :)) Ahol kiválaszotd milyen bumper kerüljön a kocsira meg ilyesmi.
  • Prowler001
    uhhhhh... azt mondjátok, hogy a HP2 jobb volt nála? :DD
    Hát akkor télleg lehet gáááz lesz a game most tart a demo 62%-nál...
  • Alexease
    AMEN!
  • gyraph
    Ezzenel bezárom a topicot :))))))))))) .
  • gyraph
    :)))meghajtom fejem Alex... ezt tényleg elcsapták :)
  • Alexease
    Munkahely, kolegium (adofizetok penze), vagy ujgazdagsag (alampenze)?
  • gyraph
    A végével nem egészen értek 1et, mert például nekem az eddigi NFS-ek tetszettek...a HP2 vel is egész sokat nyomtam, és bár már belső nézetet nem raktak bele, de legalább a fizikája ennél sokkal jobb volt.
    Ez a játék már tényleg az a kategória, amit....áhhhh :).
  • Alexease

Nekem az elso erzesem az volt, mintha egy diavetitovel vilagitananak a szemembe, es azt rangatnak ossze-vissza;))
    Lan T3
  • zaki
    ez az, inkább gyere golfozni, ott úgy is elverlek
  • Alexease
    Szerelgetes nem lesz benne, de nem is sok ertelme van. Ez nem az a jatek.
    Pl. itt a gyorsulasban sem az a lenyeg, aminek lennie kell, hogy autot tuningolsz, allitgatsz, alkatreszeket keresel, felfuggeszteselket buheralsz, valtot mahinalsz stb., hanem az, hogy nyomod a gombot, es kerulgeted az elore betervezett akadalyokat. Sokszor kell probalkozni, meg kell tanulni, esetleg lokdosodni online;)))

Vagyis, azt is mondhatjuk, hogy az NFS ebben a jatekstilusban is (gyorsulas, ejszakai varosi verseny) hozta a formajat. Vagyis, ha valakinek az elozo reszek tetszettek, akor ez is fog.
  • gyraph
    Én nagyot csalódtam a játékban egyébként minden szinten...mert azért az rendben van, hogy árkádzs, na de ennyire... legalább a drag-os részt megcsinálhatták volna normálissan, de ott is olyan mintha valami áramszedőn húznák a kocsit. A grafika meg tényleg olyan, mintha egy karácsonyfába gabalyodtam volna és nem bírnák kimászni...
    Esküszöm nekem ennél még a Midnight Run 2 is jobban tetszett...majd azért még adok egy esélyt a full-nak, hátha a beállitásokkal majd lehet vmit kezdeni....
  • SecMan
    Hát most nemazért de én eddig se vártam sokat a NFSU-tól de a demo után még kevesebbet:
    -drag alatt a kép annyira remeg hogy nem látni semmit(nagyon jó effekt lenne, de egy MotoGP2-s elmosódás bőven elég lett volna szerintem, mert így meg nem látni semmit)
    -fullra rakva mindent még lassabb mint az slrr :)(persze nincsen 4ghz-es p6-osom meg 6gb ramom de, hogy szinte mindent le kelljen vennem ahhoz hogy normálisan fusson, az egy kicsit erős...
    - a fizika az slrr után nagyon gagyi, amit nemes egyszerűseéggel nevezhetünk árkádnak...
    -demoba miért nem lehetett legalább egy kis szerelést belerakni? (szerintem azért mert egyátalán nem lesz nagy szerepe a játékban...)