Wolfenstein: Enemy Territory
-
Nos, ha vki olyan őrült mint én, és szokott külföldi szerverekre járni, annak ajánlom, hogy ezen szervert erősen kerülje el:
^1IPD ^3KillingZone|194ms|217.18.64.166:27960
Iszonyat milyen emberek vannak ott... Oasis pálya (asszem), kifogy mp40emből a töltény és végigverek 6 rámszuduló embert pisztollyal, ugy, hogy 100%os pontosság és asszem mind is fejes... Erre beszól az egyik észkombájn, hogy csíter vagyok, és mázlim, hogy nem lehet kickelni különben repülnék... Az nem tünt fel nekik hogy 2m-ről rontottak a pofámba, általában anélkül, hogy lőttek volna... Jó, ezt egy "elmész ám a faszba, vén hülye buzeráns bunkó, hogy baszna el a 3 metró" stílusú válasszal letudtam... Kicsivel késöbb railgun pálya: amcsik szépen fogták magukat, beálltak német kezdőhelyhez, és elkezdték nyomni az airstrikeokat, meg nyomni a vákert hogy ők milyen erősek, ügyesek, szépek... Gyakorlatilag spawncampeltek. Nos, itt telt be a pohár részemről, átálltam alliesba, és nem túl kedvesen kifejeztem azt, hogy mennyire csalódtam a bandába: elegánsan kértem közéjük egypár airstrikeot. Nem örültek neki. Undorító ahogy spawncampel keménykedik a sok balfasz...