Wolfenstein: Enemy Territory
  • Titan
    Nem nagyon kell vele tötődni! Mindig volt és lesznek faszok, akik hazavágják az egész játékot!
    Pl.: Vannak akik megsértődnek mikor a medik 50-nél kevesebb HP-nél lelövi, hogy újraélessze így mert gazdaságosabb mint a MeDpakkokat pakolgatni neki. Meg se várja a történet végét és miértjét rögtön rányom azt anyázik!!!
    Vagy pl. egyszer valamelyik barom gránáttal, rakétával vagy 15x kinyírt! 1 szót nem szóltam mert bárkivel előfordúl, hogy véletlenűl beleszalad egy sorozatba, de 15x belelőni a küzdők közé területre ható fegyverrel, azért elég primitív dolog! De a szép a történetben, hogy engem rúgtak ki! Sajnos aki nem érti az angol nyelvet, hogy mi van a képernyőre írva azért illik megkérdezni és nem összevissza nyomkodni a "VOTE" gombokat! Itt 1 kicsit megsértődtem, mert szerintem mindenkinek szarul esik az ilyen eset, ha 1 kicsit is szívvel játszik!

Más.
    Azt nem értem, hogy ha indul egy magy. szerver, akkor miért nem csak magyarok játszanak rajta? Azért elég nehéz úgy csapatban dolgozni, hogy nem értjük a másikat....
    Továbbá nem értem, hogyha nemzetközi szerverre megy fel az ember miért nem jelöli meg a nevét, mint HUN, PL, USA, NL...stb. nem ez volna az elfogadott nemzetkozi szokás úgymond netkultúra? Hm?