Wolfenstein: Enemy Territory
  • Calver
    Érdekes dolgok történnek néha itt a magyar szerveren... Egy Filpo nevezetű bunkó paraszt miután belefutott egy általam kiállított csapdába, majd, mivel ellenfélnek néztem, felrobbantottam, elkezdte nyomni a vakert, hogy köcsög tk-s... Elöször közöltem vele hogy nem épp, de mikor nem fogta fel a hülye fejével, nem túl finoman elküldtem a faszba. Aztán megint fel akartam robbantani azt a rohadt command postot, mondtam neki hogy takarodjon már onnan, de mivel a primitív agyával képtelen volt felfogni, egyszer mikor remélhettem volna hogy egy pillára kimegy abból a kurva szobából, robbantottam... mivel ez a lúzer egy igazi mestere szakmájának, természetesen megint belerohant, és megint elkezdett kurva anyázni. Tököm televan már az ilyen pancserekkel... Köv. pályán meg felakartam robbantani egy nácit, odadobtam a gránátot, de mire ez bekötkezett meghalt majd MiZo teljes lendülettel ráfutott, bocsánatot is kérnék tőle, nem direkt ment, de persze erre ez a faszarc Filpo megint elkezdte nyomni a vakert, miért ne... Boldogok a lelki szegények. A másik okoska von Weich volt, nagy viccnek tartotta a 2 pisztolyt és kezdésnél belémlőtt, amit nem épp toleráltam, és képenlőttem. Mikor ezt másodszorra eljátszotta szépen nyomtam egy vote kick-et és lendületesen repült a szerverről, ugy tünik a többiek se szerették... Sajnos erre a marhára még van szerencsém emlékeznem BF-ből, annak idején zsidózásért és cigányozásért lett bannolva a szerverről, ugy tünik ma megint belenyomták a nagyfiúk a szarba a képét, és mérges az egész világra. Szép napunk van.