Wolfenstein: Enemy Territory
-
Hidd el, nem szívesen tettem! De ha kicsit átkukkantasz a "szomszédos" "Játékmagyarításról tudtok-e?" topicba, és ott egy kicsit visszaolvasol, akkor meg fogod érteni indokaimat... ám, hogy még se kelljen sokat keresned: sok oldalról vettük már észre (nem csak jómagam), hogy mások tollával ékeskednek... Ezt megelőzendő oldottam meg én így a dolgot... A nevem mindneképpen kell a telepítéshez, ahogy a kód is.
Abban bízom, hogy azok akik eddig is tisztességesek voltak, nem turkáltak mások munkájában, hogy eladják sajátjukként, nem módosították a fordításainkat, most sem és ezek után sem fogják.
Azok sem lehetnek nyugodtak, akik mégis a fentieket szándákozzák tenni: mindig lesz módszer arra, hogy rájöjjünk, ki is a hunyó... hamar lebuknak a csalók.
Ahogy a netes játékban is, ugye.
Szóval, kell az a név, cég, kód trió!
Név: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
Cég: i2k = IMYke2000 - @ - 2003
Kód: 3dfn-q711-rtl8 (hogy érthetőbb legyen: 3DFN-Q711-RTL8)
Neked is köszönet jár azért, mert tőlem töltötted le a fordítást, s azért is, mert véleményt formáltál erről az új - még alakulóban lévő - rendszerről.
Üdv!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.