• Gary
    Mike: Lehet, kicsit OFF lesz, bár nem annyira...
    Amatőr természetbúvár vagyok :) Szinte semennyire, csak próbálok nyitott szemmel, füllel járni és használom a józan parasztit (legalábbis assz'em).
    Szerintem, minimális pszichológiai ismereteket is kellene az iskolában oktatni, hogy legalább magunkat meg tudjuk védeni és inkább tudatosabban alakíthassuk a személyiségünket, értékítéletünket.
    Csak ez sajnos nem érdeke egyik hatalmi renszernek sem, mivel tudtalan embert könnyebben lehet manipulálni, mégha ő azt is hiszi, hogy a saját véleményét hangoztatja.
    Nah, tényleg sikerült elkanyarodnom... :)
    Sz'al, azt szeretném kihozni a mondandómból, hogy ne zárkózatok el mereven az elől, hogy Rátok semmilyen hatással sincs ez a game (vagy egy másik, vagy bármilyen - nem csak akció - film, a nagyvilágban történő események), inkább próbáld megfigyelni Magadon, hogy mit vált ki belőled. Bár, ha jobban belegondolunk, akkor ettől az önelemzős dologtól is be lehet csavarodni :)
    Ha nem veszel észre semmi különöset, akkor még mindig elmondhatod, hogy játszottál egy jót vagy láttál egy olyan játékot, ami segít a gyomrodon, ha nagyon tele van és még csak pirulákat sem kell szedned! :))

Nos, én is letámasztom a lapátot a falhoz, mielőtt a pisztolyt az övembe dugom és a gumibotot a kabátujjamba... csak ezután lépek a zutcára! :))
    Nektek is jó játékot! :)