Postal 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
Neked jogod van mással játszani, nekem meg jogom van ehhez. És a küldetések még elég ötletesek is, nem az a szokásos egy kaptafa, unalom

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerintem semmi kegyetlenkedési hajlam nincs abban, aki ezzel játszik. mert ez csak JÁTÉK, nem a valóság. Kiskorodban nem játszottál háborúst, lövöldözõst? De. Mégsem vagy sorozatgyilkos.
Más a játék és más a valóság
persze mondjuk egy 5-6 éves ezt még nem fogja fel (azért kiabálnak Piroskának a báb elõadáson) de neki nem is kell Postal-lla játszani. De megjegyzem, Halflife-val, és UT-vel sem

jóvaltovábbtartott azinstall, mintamit a játékkaltöltöttem (bocs, beragadik a szpész). no further comment.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Mike
köze nincs a szoftvereknek ehhez, csak kellett vmi bûnbak. régen a mozi a tv, vagy vmelyik tánc volt az ügyeletes, most a játékok

Dynamic
Hihetetlen.Nem értem egyes nagyokosok miért akarják bebizonytani, hogy ez már pedig tetszik mindenkinek, csak nem merjük bevallani.Miért olyan nehéz elhinni, hogy ez a játék abszolút nem tudott megfogni?Mindannyian különbözünk.Ilyet kijelenteni, hogy ez mindenkinek tetszik, elég nagy hülyeség.
lipovics
Errol szerintem egy pszichologus sokat tudna meselni..
lipovics
Azert remelem erzekeled a kulonbseget egy tv szetverese es egy verzo ember levizelese kozott.
Amugy meg amit irtal, hogy mindenkiben elfolytott, bla bla bla, hat kepzeld nekem nincsenek ilyen elfolytott vagyaim. Ugyanis nekem rendben vannak az idegeim es meg tudom emeszteni az esetleges kudarcokat anelkul, hogy jarokeloket vernek szet asoval....
...es az mekkora lol lenne, ha te lennel az a "járókelö"... hulyegyerek...
papabear
" Az érzelmileg, lelkileg stabil emberekre valószínûleg semmiféle negatív hatást nem gyakorol a játék."
na erre gondoltam. a baj az, hogy ezt nem lehet szelektálni.
papabear
Amíg valaki ezzel a játékkal vezeti le perverzitását, de ezen kívül ember tud maradni, nincs baj. De amint akár egyetlen pattanásos tizenéves kiskölyök (fejletlen éntudattal) e játék hatására apu stukkerjával megy suliba, azt netán elsüti és valaki megsérül (ugye volt erre példa néhány) akkor tényleg meg kell gondolni akár a kiadók felelõsségrevonását is...
De mint tudjuk a moslék is jó dolog, ha van hozzá disznó.
Mike at home
szerencsere nem ilyen faszok irtak a jatek topikjaba (mar tisztelet a kivetelnek)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Penya
Sztem is faja a jatek. De lehetne jobb is.

Elektrosokkot hol találtál?
Dynamic
Hát ez tényleg kurva jó érzés lehet.És ilyenkor pontosan mit is érzel?
Csudri
Egyszerûen imádom! Végre van egy igazi ámokfútó-szimulátor!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

lipovics
Ez egy beteg jatek betegeknek.
10p utan toroltem a szarba, unalmas, semmitmondo brutalitas.
Mike
ütletes = ötletes
szec = szex
öncéluanm = öncéluan

Mike
jó lenne azért, ha a hullékat lehetne darabolni, lógna a belük, azt próbálnák visszagyömködni és hasonlók. Úgy brutális lenne tényleg a játék. Így csak vicces, és ütletes. Fõleg a petició aláiratásakor röhögtem nagyokat.

Másrészrõl azért elég furcsa, hogy világunkban a szec - ami jó és nem bûn az tabu, gyilkolni, másokat öncéluanm kínozni, aminek azért más a társadalmi vetülete mint a szexnek, azt meg szabad

[HUN]PAStheLoD
Attõl a cikktõl még nagyobb kedvet kaptam... szal folytatom tovább!!

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Higany
Nagy királyság ez a játék! Már végignyomtam! Végén macskák hullanak az égbõl!Ki kell próbáljátok!Megéri!Enjoy! Csákó