Borg#411
Nálam futnak rendesen a custom mapok is... Előző gépemen kicsi akadtak a nagyobbak (pl el alamein, gazala, vagy a sok fás kharkov), de a mostanin már hasit mindegyik.
A dokkos pálya nagyon király, csak még elég keveset volt szerencsém játszani rajta.
Viszont a lostvillage már a könyökömön jön ki, külf szervereken nagyon sokat nyomatják. Majd meglátjátok, ti is ráuntok:) Igazából nagyon egyhangú a csata menete.
Jönnek amcsik helivel, én meg egy másik ürge közösen ppk-val leszedem a helikoptert tetőről. Max még egy stingeres.
És ez megy újból, és újból...
Néha egy egy para leereszkedik, akkor kifehérit valamit, vagy netán be is foglal, de nem jellemző. Heavy assaultal simán végig lehet gyűrni akármelyik oldalról, semmi extra.
Igazából még olyant sem láttam, hogy az amcsik nyertek volna rajta.
Én mondjuk örülnék, ha a DW-n lennénk mindennap legalább 16an, akkor nem szarakodnék külföldi szerverekkel. Tarthatnánk pl egy dokk only napot, mikor csak az megy:) Vagy hosszabb ticketet kéne adni neki...
Pl van egy finn szerver, ami úgy van beállitva, hogy 3x ticket, tehát pl 4-500 egy pályára, viszont csak 1 kör van 1 pályán. Aki nyer nyer, utána jön a következő. Viszont jó sokáig megy egy map, és mindig van esély a forditásra...
Szerintem 1kör hosszú ideig jobb, mint 3 kör rövid ideig...