• unscrupulousp
    #16866
    - 1. Igen lehet Originre DC-t tenni, neked meg felettébb egyszerű hiszen fent van a lemezes BF és a DC. Fogod a komplett Desert Combat könyvtárat a "C:\Program Files (x86)\EA GAMES\Battlefield 1942\Mods\" helyről és bemásolod az Origin telepítési könyvtárba, ide: "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 1942\Mods\". Ha mindent jól csinálsz így fog kinézni:


    - 2. Van olyan szerver igen ahová nem kell eredeti CD kulcs, azoknak a nevében benne van a NO CD. Igazából hogy kijött az Origin ingyenes verzió amit jóval egyszerübben fel tudnak tenni az emberek, sem patch sem PB stb tökölés nincsen, így előbb utóbb meg fogják csinálni a szerver tulajok amit mi is a szerverünkön, hogy a lemezesek és az Oroginesek is be tudnak csatlakozni. 2 különböző verzió, de mégis lehetséges. Sokan kételkedtek ezzel kapcsolatba, de ott a bizonyíték.

    - 3. Beépített szerverkereső nagyon jó, de van egy Q Tracker nevű program amivel még jobban tudsz szűrni és csatlakozni. Ingyenes, nem vesztesz semmit ha kipróbálod. Először olvasd végig a beállításokat mert nem épp a legegyszerűbb, de ezért olyan jó.

    - 4. Joystick támogatás van és repülőknél ajánlott is ;) Soha egyetlen Battlefieldbe nem csináltak ilyen tökéletes fizikát mint a legelső részben. Élmény a repülés.

    Remélem adtam minden kérdésedre választ, elég kevés a magyar dc közösség, OGC TS-én szoktunk lenni. Ha kedved van csatlakozz, bár ez nem erőszak. BWT Badewiese az egyetlen dc szerver amit ajánlani tudnék, ill. a battlebield.hu nak van egy BorS nevű szerója ahol néha DC fut de ott nem állandóan. Infót szoktak a srácok ide írni ha terveznek vmi. kisebb megmozdulást.