-
Megnéztem a HALO 2 animációját ! Hát emberek ezt is húzzátok le a HW-ről, mert megéri ! Eszméletlen hangulata van és hát... "nem csúnya" ez sem.
Az egyetlen negatívum, amit írtam, hogy talán soha nem jelenik meg, annyit halogatják ! De büntet az a video is. Taktikus játék, de jóvel pergőbb akció várható benne, mint ebben a hármasban.
Egyébként valóban megmosolyogtató a topic, hogy a "PC-s játékoknak leáldozott". Ez egyáltalán nincs így.
Az tény, hogy túltelített a piac és ezért sok a szemét, de sokszorosára nőtt a fejlesztővégek száma az elmúlt években, így nagyobb az esély arra, hogy mindenki találjon a saját neki tetsző stílusban egy-egy gyöngyszemet.
Tudjátok most tegnap ráálltam a Hardwired-re és lehúztam egy csomú múvit, megnéztem rengeteg képet.
Meg kell mondjam, FPS-ben nem csak ez a 3-a (Stalker, HL 2., DOOM III.) lesz jó játék !
Nagyon tetszik a FAR CRY, a PSICHOTOXIC is. Ezeknek is szép grafikájuk van nagyon. Majd meglátjuk, a játék milyen lesz. Ott van a DEUS EX... Így első blikkre (video és képek) nem annyira lenyűgöző, de ha olyan játékmenete lesz, mint az első résznek, akkor IMHO senki nem fogja bánni a kicsit gyengébb grafikát.
Szóval nem kel félni az FPS rajongóinak. Lesz itt minden féle és elég igényes a felhozatal !
Én mint nagy adventure rajongó félek, mert nekem ezek a 3D-s LUCASARTS kalandok nem tetszenek !
Ezekben éppen a rajzolt megvalósítás volt a zseniális. Szeretném, ha a Sam & Max 2. és a Full Throttle 2. nem hozna szégyent az elődökre.
Ugyanakkor a Broken Sword III. és a Syberia II. felcsillantja itt is a reményt.
Jah, még annyit. Soha nem voltam híve a konzol vs PC ellentétnek, mert butaság.
És meg kell mondjam, irígylem a PS2 tulajdonosokat, hogy olyan játékot kapnak, mint a GRAN TURISMO 4. !!!
Emberek azokat a múvikat és képeket is nézzétek meg, mert ilyet még nem láttatok !!!
Egy az egyben film mozgásban és fényképnek hatnak a játék állóképei. Ez kész.
FOTOREALIZMUS FELSŐFOKON !!!!!
Hőőjjj, gyerekek ! Így fejlődünk; mi lesz itt évek múlva !?!?!