• M@TriX
    Mint már régebben is írtam, csak most is megerősíteni tudom Alexease véleményét, miszerint minek kellene választani? Jó lesz nekünk mind a 3. :)
    HL2-höz csak annyit, ha kijön a CS2, azt nagyon bruti lesz. A CS egyben ami nagyon hiányzik az a realtime vetett árnyék. Így lehet osonni szinte láthatatlnaul. Az majd süti lesz, ha bevetődik egy árnyék egy szobába és.... hujj. Még elképzelni is király. :) Tudom-tudom elfogult vagyok. :)
    Amúgy nekem a D3 is kell majd. :) Az E3-as videó megtekintése belőlem semmi negítívat nem váltott ki. Lehet, hogy 2x nem lesz érdemes végigjátszani, mert annyira lineáris lesz, de 1x szerintem kötelező. A falból kitörő 4 lábúak, a plafonon csimpaszkodó alien-féle lények. Szerintem azért jó lesz. Hopp, mégis valami negatív eszembe jutott. Várj megnézem a videót...néz-néz.... Mégsem. A fegyverekre való inreakciót kaartam mondani, de az csak a lángszórónál van, aminek ügye nincs lökési ereje. Hú, inthogy megnéztem a videót újra elfogott a hév. A graf szerintem nagyon brutál és a fizikával sem lesz semmi. Shotuntól repülnek az ellenfelek, a csatorna fedelek felrepülnek és leesnek, nincs egybefolyás... Ami még nagyon überül néz ki az az, amikor egy szörnyike összegyűri magaelőtt az ajtót.. de végigmondhatnám a videót. Süti lesz. :)