• Piftuka
    "...de nem volt single player game ami elvette volna tőle a trónt."

Azért ez így ebben a formában nem igaz IMHO ! A No One Lives Forver megveri a grafikájában és mivel minden más téren hasonlóan kimagaslóan teljesít, így mondhatjuk, hogy azóta a NOLF a single player FPS-ek királyNŐJE ! Egyesek a Deus Ex-re mondják ugyanezt.
    Bárhogy is; mindegyik kiváló játék !

Azon pedig nem kell csodálkozni, hogy sokan nem unják a HALF-LIFE-ot, mert bizony, lehet, hogy mai szemmel nézve már csúnyácska a grafika, de az első olyan játék volt (és valóban nem sok hasonlóan jó jelent meg azóta), amely egy igényes történettel örvendeztette meg az FPS-ek rajongóit; amellett, hogy a grafika, a hangok, a játszhatóság és az ötletek szenzációsak voltak.

Ellenben én is kijelentem, hogy gyerekek, ha ez megjelenik, akkor nem talál legyőzőre !!!
    Szép a DOOM III., de alapjában véve az nem egy sztori alapú, "gondolkodós" FPS lesz, bármit mondjanak is a "fejesek", ez a videóból világosan kiderült.
    A STALKER az lesz, de annak a grafikája a HALF-LIFE II. mellett már nem csillog olyan fényesen.

Azt hiszem Carmack jobban teszi, ha sürgősen kiadja a DOOM III-at, vagy jóval később, mint ez a remekmű megjelenik, mert a pénztrácája fogja bánni, de nagyon !

Csak azt sajnálom, hogy ez már nemigen fog menni az én gépemen !