steweee#40924
nos, végigjátszottam. annak idején kimaradt mert nem volt elég erős a gépem hozzá, most teljes pompájában élvezhettem
vannak benne hatalmas ötletek, de sajnos nem akkora korszakalkotó játék mint amilyen az első rész volt. bár abban is voltak hibák, a tűzharcok izgalmát a második rész nem tudta visszaadni, sajnos nagyon inkább storyline-os lett az egész
+ egy pár ami eszembe jut: a kutyarobot(dobálózás, segít a harcban)a gravity gun és upgradéje,néhol tényleg lenyűgöző helyzsínek, a bogarak mikor már velünk vannak, a striderek (gondolom azidőtájt ment a moziban a világok harca is:), elég jó ellenfél intelligencia a harcban.voltak jó helyszínek, a végefelé az épületharc kifejezetten tetszett, csak kár hgoy a csapattársakat nem lehetett lelőni hogy ne akadályozzanak
- ami nagyon nem tetszett: totál idétlenek a csapattársak és soxor akadályoznak a mozgásban, a homokugrálós rész irtó gagyi volt a végtelen bogárral, a buggyval meg egy helyen cask alig lehetett felmenni a továbbjutáshoz, és azt is vagy félóráig kerestem, ritka idegesítő volt.a motorcsónakszerűség vezethetősége még csakcsak, de a kocsijé katarsztórálisan szar volt, főleg a turbónál nem is lehetett irányítani. a bogarak is soxor akadályoztak, le is lőttem őket ha útban voltak
összeségében egy nagyszerű játék, kár hogy a fegyverek eléggé pontatlanok, kivéve a magnumot ami ultimate fegyver, csak kevés hozzá a lőszer, gondolom direkt. azt még mindig nem bírom megemészteni hgoy a shotgunból hogyan lehet altfirével egyszerre két töltényt kilőni egy csőből, inkább lett volna max payne 2ből a riot gun dobtárral