• Borg
    Nekem amúgy egyedül az eleje nem tetszett, az túlzottan scriptelt volt ami a hajón történt.
    Amint kilépsz a kabinból jön 1 heli, ami lődőzni kezd. Nos BÁRMIT bénázol, ez nem fog kinyírni téged. Simán lelődözöd rakétákkal. Ilyen rakétásdoboz ugye kettő van a hajón, egy az elején egy meg hátul.
    Utána viszont jön még 1, amivel BÁRMIT csinálsz, NEM tudod lelőni. Na ott kb 10x haltam meg, mire rájöttem mi a lényeg.
    Amint megérkezik ugye a heli, felrobbantja a kabint a hajón. Tfh túléled. Ezután felrobbantja a lőszeres dobozokat a hajón. Tfh ezt is túléled. Na ekkor megreked a game, hiába bújkálsz a hajón, néha egy-egy rakétát ráeresztve (legjobb esetben még 3-ad van, plusz kettőt találsz a taton), semmire nem mész. Aztán kinyír téged szép lassan, és game over. Ha a vízbe mész, szintén game over.
    A script szerint ugyanis akkor folytatódik a story, ha odamész az egyik rakétás ládához ujratölteni pont akkor, amikor ő szétlövi őket. Magyarul vagy a kajüt, vagy a ládák robbanásában KELL meghalnod, és akkor folytatódik azzal a story, hogy a börtönben ébredsz. Tehát a második helivel nem is érdemes sokat görcsölni.
    Innentől viszont jó a story menete szerintem. Elég sok ilyen logikai feladvány van, hogy csak úgy tudsz továbbjutni, ha ezt átkapcsolod, utána odamászol, ezt odébbrakod, azt szétlövöd stb... szal mint a HL2-ben. A sötétebb helyeken jönnek headcrabek, meg zombik is, de azon kívül csak combine katonák. Néhány helyen bizony elidőztem egy darabig, mire rájöttem hogy jussak tovább, vagy hogy nyírjak ki minden ellenséget. (normalon)