• RelakS
    Ez a mai kicsit szar, de beteszem:

Kedves Dr. Breen!
    Hogy mennek a dolgok a Citadellában? Frankón? Remélhetőleg jobban, mint idelent.

Nem utálja, mikor eljön egy rokon látogatóba? Például ... Az ikertestvérem itt van a városban, és nem csak hogy még ide sem telefonált, hogy jön, de meg akar nézni minden turistalátványosságot.

Rávett, hogy vigyem el valamiféle Múzeumba. De béna! A neve "A Felügyelő Kapcsolat". Azt hiszem, van valami kiállítás a tetőn, amit mindenáron meg akar nézni. Nos, nem igazán értek a művészethez, de tudom, mit szeretek, és az nem a művészet. Én meg akartam nézni a "Bulizók"-at!

Egyébként egy sorban állok, és egyszerre hármasával, vagy négyesével engednek be minket. Azt hiszem, ez azért van, mert az a Freeman srác bent van. Jobb lenne a múzeum, ha legalább néhány dinoszaurusza lenne.

Apropó, "Bulizók", valaki éppen most állt mögénk a sorba, és igencsak lármáznak.
    Csáó!
    Aláírta egy Érdekelt Polgár.

(megjegyzés: A stomp egyszerre jelenti a bulizni, szórakozni, táncolni, és az eltaposni szavakat :) Innen lehetnek a Striderek a háttérben)