• janos666 #40381
    Majdnem, az ANON féle Alpha verzió. Igen, eredetileg lett volna a játékba egy rész ahol egy hajó gyomrában kell császkálni (fentről indulsz, lemész, gyilkolsz, aztán nem tudom mit kelett volna csinálni mert nincs következő mapja, csak egy lázadó ember mutogat a semmibe), de a finalból aztán kimaradt. Ez volt a legkidolgozottabb pálya ebben a verzióban azok közül amik később nem keröltek be a finalba. Emelett volt még 1-2 érdekesség amit sajnáltam hogy nincs meg, itt például benvolt a működő hidra modell, editor programmal mindent meg tud csinálni amit akarhatnak tőle, de a játékban nincs benn. Meg most nem jut eszembe (több kép meg nemigen maradt meg nálam se), de volt még egy egész részletesen kidolgozott map is aminek most szintén se híre se hanva. És akkor még nem is beszéltünk a kombine féle gravity gunról, amivel felvehetsz valamit, görgővel beállítod a távolságot a tárgy és közted, kilőhetsz kis kontaktbogyókat amik ráragadnak minden tárgyra (falra, fémre, fára...), aztán a sugárral összehegesztheted a tárgyakat ahol van rajtuk ilyen kontaktanyag (tehát két bebogyózott ponton összepasszol és ottmarad örökre). A Ravenholm utáni bánya is le lett kicsit butítva. Eredetileg miután felbukkansz a víz alól csak egy fúrógépet találtál volna amivel meg kelett volna ölni 3 bazinagy, egymásbaragadt bogarat amik a fejrágókat szülték szalaggyártás módra, és utánna továbbfúrni hogy kijuss. Szerintem ez demonstrálta volna az engine kamuhírben is beígért featureját, hogy némely falak lerombolhatók.
    Nem is értem miért nem csinálta meg ezeket valaki egy modba, jórészt csak portolni kellett volna ezeket a mapokat az új engine buildra és kipótolgatni.