• [NST]Cifu
    Őszintén szólva nekem nagyon tetszett. Jó volt, hogy végre nem magányosan mászkálunk a játék 95%-ban, hanem van egy társunk is, mégha egy kissé passzív is az esetek többségében. Nagyon bejöttek Alyx beszólásai (Zombine... :D), az, hogy reagált arra pl. ha a szemébe világított az ember, az, hogy a sötétben a lámpával megvilágott ellent lőtte.

Bejött a történet menete, a sok apró jelenet a háttérben és az előtérben (pl. amikor Alyx a rázuhant Stalkerrel 'harcol', majd utána megrémülve lekuporodik, vagy Dr. Kleiner szövege a városban). Jók voltak a gondolkodást követelő részek (az Antlion-horda támadás, annak megszakítása, a zombi-rohamok, a menekülés előlük a vak sötétben, stb...). Szóval szórakoztató játék volt, én azt mondom, hogy megérte a pénzét.

Persze vannak apróságok, amik nem jöttek be. Az, hogy ordít a pályákról, hogy vezetve vagy, és csak egy előre meghatározott útvonalon haladhatsz. A "ha-ide-lépek-ez-történik" illetve a csak egyféleképpen megoldható akadályokkal tűzdelt játékmenet béklyói. Elötte játszottam végig a Hitman: Blood Money-t. Hát azután ez azért elég komoly arculcsapás...

Én kiváncsian várom az Episode Two-t...