par napja lejott a steamen a hl2 es muxott is egy ideig rendesen viszont egy ideje behulyult...: a jatek inditasa es egy save betoltese egyutt kb 5 perc...
es allandoan akadozik game kozbe megakad a hangok szarakonak es olyan furcsan akadozik az egesz game, a gepem eleg eros, viszont csak 1 g ram van, de en mar vegigtoltam ezen a masinan egyszer a hl2t es semi ilyesmi nem volt, maxon aa es az filterekkel siman ment. Az elobb egy filmet neztem kozbe (divx) es elinditottama hl2t a steambol, teljesen lehalt a gep a film is a hl is megjobban akadozott.
de minden mas meg mukodik (doom3, wracing2 swat4 mind akadozasmentesen megy, elobbi ketott kiprobaltam divx kozbe reccenesmentesen viszi)
a hl2vel valami zur van de nem jovok ra, leteszteltem a gepet stabil, nincs semi hw gubanc, ujratettem a gfx drivert, dehat csak ez akadozik nem tudom milyert...tiszta amatornek erzem mar magam 2 hete keptelen vagyok hl2zni...
holnap ujrahuzom az egesz gepet...
de nincs esetleg vkinek otlete hogy mi rakfenetol akadozik meg toltoget ilyen qrva lassan a game?