42676
  • TommyC
    =P

jahh tudom csak sajna eddig nem volt meg a vas, ami vitte volna =)
  • Vegas
    reakcioidőrulz :D
  • TommyC
    Hát mekkkkkkora játék ez!!!!!!!!!!
    Atyám!!!!tennap vittem végig (igaz easy-n), ma olvastam a story-t a neten, h jobban megértsem....hát mit ne mondjak el vagyok ámulva =)...még soha nem láttam ilyen kiri játékot!YEAH!
    szivesen megnézném filmen!...esetleg könyvben is olvasnám!

ÓRIÁSI!!

=)
  • hiba
    erre is gondoltam: alapbol k 2gbyte volt direkt levettem minimlaisra hogy ne swappeljen de nem jott be, most 1gbyte es ugyan az a helyzet, de most ujratettem a steamet, elotte kipucoltam a registryt hatha...egyelore hl2 telepit.
  • [NST]Cifu
    Esetleg kevés a szabad wincsiterület, vagy rosszul beállított virtuális memória?
  • hiba
    par napja lejott a steamen a hl2 es muxott is egy ideig rendesen viszont egy ideje behulyult...: a jatek inditasa es egy save betoltese egyutt kb 5 perc...
    es allandoan akadozik game kozbe megakad a hangok szarakonak es olyan furcsan akadozik az egesz game, a gepem eleg eros, viszont csak 1 g ram van, de en mar vegigtoltam ezen a masinan egyszer a hl2t es semi ilyesmi nem volt, maxon aa es az filterekkel siman ment. Az elobb egy filmet neztem kozbe (divx) es elinditottama hl2t a steambol, teljesen lehalt a gep a film is a hl is megjobban akadozott.

de minden mas meg mukodik (doom3, wracing2 swat4 mind akadozasmentesen megy, elobbi ketott kiprobaltam divx kozbe reccenesmentesen viszi)
    a hl2vel valami zur van de nem jovok ra, leteszteltem a gepet stabil, nincs semi hw gubanc, ujratettem a gfx drivert, dehat csak ez akadozik nem tudom milyert...tiszta amatornek erzem mar magam 2 hete keptelen vagyok hl2zni...
    holnap ujrahuzom az egesz gepet...

de nincs esetleg vkinek otlete hogy mi rakfenetol akadozik meg toltoget ilyen qrva lassan a game?
  • ollie
    Hé, meg ne próbálj feltenni egy crackelt változatot úgy, hogy közeb na Steam is fent van, mert rögtön le fogja tíltani a legális accountodat is!
  • hiba
    en is probaltam de engem elutasitott, diszkriminativ szerver...
    most visziont updatel valamit 25k-val, relemem sikerrel jarok mert kezdtem azt hinni, hogy koniec.
  • Borg
    Szombaton töltöttem le steamről, a modok miatt. Simán lejött. 80-90k körül a szükséges cucc hozzá.
  • hiba
    A steam sehogy nem engedi az utobbi napokban letolteni a HL2-t.
    Pedig anno reklamoztak, hogyha van keyed toltheted. Anno le is toltottem de azota letoroltem, most megint fel akartam tenni, de a steam nem hajlando eltolteni allandoan kivag hogy too busy try later, mar egy hete nevetseges.

Volt egy backupom amit termesztesesen nem tud visszallaitani, ez egy exe de kiir valami gebaszt.

Van egy steamem amin fel van telepitve fel tucat game a fileok is fent vannak vagy 3.5 Gbyte es nem hajlado semmit elinditani, raadasul azt irja ki hogy not installed es nem is telepiti.

Ezert megxeresztem egnehany DVD-s valtozatot.
    A kerdesem az hogy lehetne ezeket a steam ala beloni, hogy egyreszt updateljen meg az online resze is mukodjon azzem van valami hl2 deathmatch is.

• ollie
    Az Eclipse mod hihetelenűl jóra sikerűlt. Persze már telejsen más, mint a HL2, de nagyon jó vele játszani.
  • artschi
    Mod ügyekben itt érdemes szétnézni.
  • Guer
    tom empirest azt kiprobáltam
    az volt az elsö megmozdulásom hogy elkötöttem egy tankot és átmentem az ellen bázisába rallyzni vele, aztán kiszálltam és irtottam...
    akkor észrevettem hogy mindenki anyázik hogy miért vittem el a bulider verdát :DDDD

amugy én ilyesmire gondoltam mint a minerva hogy sp pályák legyenek vmi storyval...
    a mulits cuccokbol van egy rakat...
  • Borg
    Dystopia + Minerva.
    Állítólag ez a kettő viszi a pálmát.

A dystopia multi, méghozzá egy Tribes jellegű világot valósít meg. De még csak demo van belőle, legalábbis amit az oldalukból le tudtam szűrni. Még nem próbáltam ki.

Ezenkívül most az Empires az új üdvöske (van is topikja már itt). Ez meg ugye RTS+FPS HL2 motorra :) Érdekes szerzet. Még eléggé béta, de talán lesz valami jó belőle. Multi only, szal egyedül hiába próbálgattam még, a fene se tudja milyen multiban.
  • Guer
    ja az már megvolt már lennvagyok az alján :)
    zsir kis mod ez kajak tiszta hl2 :))
    tudsz még ilyeneket?

esetleg amit még érdemes megnézni az a hidden-source nevü mod igaz az multi de nagyon para gém :)
    kiproszáltam és van egy kommandos csoport meg egy db láthatatlan alien szerüség egy késsel meg gránáttal :)
    minidg az lessz a hidden aki az elözö körben kinyirta ...
  • Borg
    Vigyázz ha már lementél, hogy a gránátot, meg a gránátvető töltényt ne pazarold sima combine katonákra :) Rengeteg ilyen 3 lábú lövegtorony lesz, amit csak ezekkel tudsz majd felborítani. Ha találsz ládát, amiben van sok gránát, akkor oda térj vissza mindig feltölteni :)
  • Guer
    na tovább jutottam
    csak sikerült elmenni egy köcsög barlang mellet ami átvezet a bázisukra

látod mondtam hogy tuti elmentem vmi mellett :DD
  • cfec
    Segítsetek:

Telepítés közben ezt írja ki: Error 1335. The cabinet file 'hl23.cab' required for this installation is corrupt and cannot be used. Vengeance féle verziót használok, eddig mindig tudtam telepíteni. Valaki találkozott már evvel a hibaüzenettel?
  • Guer
    hmmm akkor lehet itt vmi bug van és kezdhetem elöröl :S
    mert nem nagyon nyitották ki a kaput csak megjelentek :DD
  • Borg
    Most igy belegondolva asszem úgy volt, hogy miután az alul jövöket kinyirtad a toronyból, még megjelenik kettő a toronyhoz vezető pilon végében is. Na ez a kettő nyitja ki a kaput ott, ahogy megjönnek. Aztán a fene tudja már..
  • Guer
    jajaaa
    de majd megsasolom ujra lehet vmi mellett elmentem...
  • Borg
    Nemtom, nem emlékszek már, hogy merre kellett ott menni.

Miután a két felső ürgét kinyírtad, bementél a toronyba, és a gépágyúval még az alul érkező 10-20 combinet is leszedted?
  • Guer
    az szépp :D

ha lemászok és megyek tovább egy hosszu dokk van és körbeuszni nem lehet mert szétgyaknak a pirannyák...
  • Borg
    Sosincs két út :)

Mindig arra menj, amerre lehet, és még nem voltál :)

A toronynál ha jól emlékszem le kell mászni vissza, és tovább a parton.

Ha teljesen körbeérsz a szigeten, akkor bejutsz abba az elkerített épülettömbbe, aminek a túloldalán kezdődött az egész. Na majd onnan jutsz be a sziget közepébe.

Csak mikor bejutsz középre, akkor ott vigyázz. Elég keményen megtámad az a pár örző combine, meg a repülő darálóik. Ha gránát jön, hátrálj gyorsan :) Legalábbis normalon ott vesztettem először több hp-t. Nameg mikor lenyírtam őket, jól megszivattam magam. Ugye ott van egy nagy akna, amibe lefele vezet létra, meg felfele, az őrtoronyba is kettő. Na én megpróbáltam felmászni. A két létra csak dísznek van, úgy leestem az aknába mint a huzat :)
  • Guer
    elös pályán hogy lehet bejutni s ziget belsejébe?
    egy toronyba másztam fel kiirtottammindenkit de nem tom kinyitni az ajtot ami megy befele... .)
  • artschi
    thx :)
  • Borg
    Rányomsz a steamben a 3rd party multi modokra, és válogatsz :)
  • artschi
    honnan lehet leszedni?
  • Borg
    Na végignyomtam modot. Nem rossz :) Aki akar még egy HL2 levelt, annak jó. De annál nem több :) Combine katonák ezrével, meg egykét egyéb cucc van. Mindenféle stílusú helyszínnel. A sziget szívében egyre lejjebb kell menni.
    De jól össze van rakva, nem túl egyszerű, de nem is nehéz. Elég abrupt véget ér, szal biztos jön majd Minerva 3 is.
  • [NST]Cifu
    Tuti, hogy nem jött privibe semmi nekem tőled, feltünt volna. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Pedig egyszer már elküldtem... Adj privibe egy email címet, mert egyszer privbe küldtem a szöveget... Amúgy engem annyira már nem érdekel mer veszek HL2 accot, mer unom ezt a tört steam kínlódás dolgot...
  • Borg
    Most van 2 is, már töltöm le.
  • FLeK0
    az elso mapot igen, az jo volt.
  • Borg
    A Minerva modot játszotta már valaki?
  • artschiatwork
    ez jó
  • LegionarR
    Matrix: Half - Life 2 Revelations
  • Csuhai G
    Nemrég derült ki, hogy az Aftermath-ról átnevezett Episode 1 Half-Life 2 "kiegészítő lemez" az alapjáték nélkül is működik majd. Most pedig azt tudtuk meg, hogy a Valve-es arcok már annak folytatásán is dolgoznak, amely különös oknál fogva az Episode 2 címen fut.

Robin Walker dizájner egy interjúban elmondta, hogy már egy ideje foglalkoznak az Episode 2-vel. A feltételezések szerint az egyes epizódok megjelenése közti idő feltűnően rövid lesz. Annak idején az első epizódnak 4-6 órányi játékmenetet ígértek. Pontos adatokat erre vonatkozóan most se közöltek.

Mikor az Episode 1 történetéről kérdezték, sokat sejtetően annyit mondott, hogy annak végén nem zárulnak le az egyes szálak. Mellesleg néhány fontos kérdést is emlegetett... például "Mi történt Citadellel a Half-Life 2 vége után?" vagy "Mi történt Breennel? Meghalt talán?" és talán a legérdekesebb: "Hogyan befolyásolja mindezt G-Man?". Thanks realphoenix.

-GameStar Online
  • Ben C
    jó ötlet.
  • [NST]Cifu
    A jelszavadra nincs ötleted se?
    BTW nem egy hülye ötlet felírni a különféle jelszavakat, a biztonság kedvéért...

Ha nagyon nem megy másként, írj egy levelet a [email protected], hátha...
  • [NST]Cifu
    Miután még mindig nem külted el nekem, ez nem túl meglepő... :D