Miután kismillió alkalommal le volt írva, hogy a "fehér pulcsis nő" problémára mi a megoldás, és a topiclakók utálják tucatszor ismételni saját magukat...
A "normális" ember beírja alulra a keresőbe, hogy "lift" és rögtön kidob vagy száz hozzászólást (kb. 20-at már én töröltem ki, mikor fél oldalon belül háromszor lett bemásolva a válasz, de azért beesik valaki, és rákérdez negyedszerre...), melyek nagy része az adott problémát írják le. Ha fárasztó az ilyesmi használata, segítek:
imyke2000:
A HalfLife 2 scriptelési (egyesek ezt védelemnek állítják be - röhej!) problémáját csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy amikor "pofázik" a luvnya, akkor közelítesz hozzá, úgy, hogy ő végig beszéljen hozzád és nézzen téged - ezt alapból teszi, tudom, de "tegyetek" úgy, mint amikor egy ismerőssel a való életben is beszéd közben léptek be a liftbe.
Amikor tehát a fehér pulcsi csajszi lelkesen a második nagy lélegzettel elkezdtett mondandójába csap, akkor lépj be a liftbe, és ő követni fog és ott sem fog beállni a csacsogó cséphadarója...
Miután ez a téma csak wareznél verziónál jön elő, nyilvánvaló, hogy akinek eredeti játéka van, és csak a fórumból tud a hibáról, viszont ott már a könyökén jön ki, az a falra mászik az egésztől. Én is így vagyok vele. Úgy tünik segítőkész warezos meg nincs jelen éppen....