42676
  • freestyler8
    Hol találom a feltört szerverek listáját HL2-hez és CS:Source-hoz??????????
    grrr...:D
  • Noodlee
    ??
    Mondom, hogy NEM azzal volt a probléma.
  • FLeK0
    sehol, nagyon olcso a jatek (steamen 4000ft, hl2dm-el 5000), megvettek a legtobben.
  • FLeK0
    neked nagybetukkel ki kell irni ha leall az ai?
  • freestyler8
    na jó látom 1 kicsit hülyén magyaráztam...
    Van ez a Cue-Steam proggi ami nem éppen legális... Azt olvastam a GYIKban hogy azzal meg lehet oldani a hl2vel való játszást neten keresztül.
    A source-ra pedig a CS-source-t értettem :)
    leegyszerűsítem a kérdést: Hol találok feltört szervereket HL2-hez és CS:Source-hoz??????????
    kössz.
  • Noodlee
    Szerintem a CS:Source-ra gondolt.
    No comment...
  • Noodlee
    Szerintem meg nem!
    Nem az AI disabled probléma volt...
  • Mayday
    Van itt egy kis kepzavar asszem: attol, hogy van egy HL1 accod, attol meg nem tudsz jatszani neten a HL2-vel, ami single jatek, es nem tudsz a source-al sem, ami nem jatek, hanem a jatek motorja...
  • freestyler8
    most 1 komoly: hol találok feltört szervereket???
    (HL2, cs:source hoz)
    Mert azt tom, hogy ha van 1 hl accountom akkor valahogy tudok játszani a hl2vel és a sourceval is csak feltört szervereken. Ezzel csak az a gáz hogy mindenhol őublic szervereket találok, feltörtet sehol...
    Üdv: Dave
  • freestyler8
    még 1 kérdés: a hl jó játék? :D:D:D
  • Mayday
    Nezd, ha csak all egy helyben, es nez ki a fejebel, akkor erre mar volt parszaz, parezer valasz asszem...
  • Noodlee
    Én nem az vagyok :)
  • barret
    O a Nudli...
  • kill3r22
    te nem az vagy....szal nem lehet hogy megállt a game? ugye van az addot ai hiba ha van de van valami Noregrephbuild os hiba is......régen én is szivtam vele mert eccerüen megállt a srcipt.....
  • kill3r22
    he te az a nobble vagy akire én gondolok?(én leenui zsömeeeee) :)
  • Noodlee
    Ha valaki tudná a választ a #38692 kérdésre, az megoszthatná velem. Elvileg a háttérben lévő ajtót kéne kinyitnia a bácsinak, de nem akarja. Igaz már megoldottam a problémát, építettem mászókát a tereptárgyakból, és átmásztam a kapun, de jó lenne egy egyszerűbb megoldás...

A játék vége elég haloványra ikerült szvsz...
  • Noodlee
    Most nem kimondottan az ő problémájára írtam. Én is felvetettem pár problémát, de tojt rám mindenki :(
    Hiába kerestem rá[mindighasználjaakeresést], találtam mást is, akinek ugyanaz volt a problémája, de őneki sem válaszolt senki, még annyit sem, "hogy nem tudom"...
  • felisha
    A választ megkaptam, köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Miután kismillió alkalommal le volt írva, hogy a "fehér pulcsis nő" problémára mi a megoldás, és a topiclakók utálják tucatszor ismételni saját magukat...

A "normális" ember beírja alulra a keresőbe, hogy "lift" és rögtön kidob vagy száz hozzászólást (kb. 20-at már én töröltem ki, mikor fél oldalon belül háromszor lett bemásolva a válasz, de azért beesik valaki, és rákérdez negyedszerre...), melyek nagy része az adott problémát írják le. Ha fárasztó az ilyesmi használata, segítek:

imyke2000:

A HalfLife 2 scriptelési (egyesek ezt védelemnek állítják be - röhej!) problémáját csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy amikor "pofázik" a luvnya, akkor közelítesz hozzá, úgy, hogy ő végig beszéljen hozzád és nézzen téged - ezt alapból teszi, tudom, de "tegyetek" úgy, mint amikor egy ismerőssel a való életben is beszéd közben léptek be a liftbe.
    Amikor tehát a fehér pulcsi csajszi lelkesen a második nagy lélegzettel elkezdtett mondandójába csap, akkor lépj be a liftbe, és ő követni fog és ott sem fog beállni a csacsogó cséphadarója...

Miután ez a téma csak wareznél verziónál jön elő, nyilvánvaló, hogy akinek eredeti játéka van, és csak a fórumból tud a hibáról, viszont ott már a könyökén jön ki, az a falra mászik az egésztől. Én is így vagyok vele. Úgy tünik segítőkész warezos meg nincs jelen éppen....
  • Mayday
    Nem veletlenul nem segitenek, mivel ez a problema kabe 5000-szer van megvalaszolva mar, de arra nem veszed a faradtsagot, hogy elolvasd...
  • felisha
    Ez igen sajnálatos. Már az, hogy nem segítőkészek az emberek.
    Azért neked köszi!
  • Noodlee
    Hát sajnos nem tudok neked segíteni, mert ilyennel nem találkoztam, mástól meg ne nagyon várj itt segítséget, mert nem igazán jár ide "normális" ember. Itt nem igazán segítőkész senki. :(
  • felisha
    Hm... Bocsi, az első kérdésre azt hiszem megtaláltam a választ, csak egy kicsit bénáztam. :-)
    A második viszont még mindig nem tiszta. Kb ötször próbáltam "kicselezni" ezt a bambulást, de semmi sem hatotta meg a hölgyeményt. Ezért inkább vártam, hogy mikor jut el odáig, hogy továbblépjen. (Min 10 percbe tellt neki.)
  • felisha
    Sziasztok!
    Egy kis segítségre lenne szükségem HL2 cheat terén.
    Nos, az Options-ban meg van engedve a console, de mégsem tudom sehogysem előrángatni a "~" gombbal.
    (Már végignyomtam az összes bill.komb.-ot, de nem történik semmi. A parancsikonnal is próbálkoztam, meg parancssorral is / -console / eredmény= 0, zéró)
    Ha tudja valaki a megoldást, plz írjon!!! Köszi!
    (Apropó! Van egy pár része a játéknak, amikor mondjuk egy liftbe kell beszállni, egy csajszi társaságában. Sokszor a csaj csak áll, néz és nem történik semmi. Aztán egyszer csak meggondolja magát //úgy 10 perc elteltével// és mégis bemegy a liftbe. Ez programhiba, vagy nekem maradt ki valami az életemből?)
  • FLeK0
    Nem, a mailcimet viszont at lehet irni.
  • freestyler8
    szevasztok!

Megvettem a Half-Life Generation-t, feltettem mindent frankón...
    1 kérdés: meg lehet változtatni a felhasználói nevemet miután aktiváltam a gamet??? írjatok: [email protected]
    előre is kössz.
  • fm
    bocsi...tárgytalan!
  • moralosan
    eredeti? ha igen, akkor csak várj (tényleg).
  • fm
    hi

nem indul a hl2 :( betöltődik a játék, ott a szép menü,de a start new game-re kattintva nem csinál semmit..
    tud vki segíteni? köszi
  • McFrost
    nem kell telepíteni
  • Noodlee
    Nem egészen értem, hogy milyen verzió, amivel próbálkozol...
  • McFrost
    Hail! Nem bánnám ha ezt valaki elmagyarázná nekem: #38683
  • Noodlee
    Valaki?
  • Danman
    KÖSZIKÖSZI ezer hála gondoltam h valamit a kocsival kell de erre nem gondoltam
  • Seth
    Na ott ha követed a vezetéket, ami a pajzshoz megy, akkor elérsz egy járműhöz, annak a kereke elől szedd ki a pöcköt és már gurul is a tengerbe, kirántja a vezetéket, a pajzs megszűnik
  • Danman
    na itt tartok:nemtom h merre kell menni:(
  • edios
    3aksit a házban helyrepakolni
  • moralosan
    hát tudod ez a warez verzió miatt van.
    nincs más mondanivalóm :D
  • moralosan
    Most hirtelen nem jut eszembe az a rész, de ha van ott egy nagy híd, akkor annak menj az alvázához, onnantól majd csak rájössz :) (végig megy, kikapcsol lézerkapu, visszaballag, továbbmegy)
  • Danman
    Van a Highway 17 pálya amikor le van zárva egy kapu,és enm eleht továbbmenni kocsival pedig sztem azzal kéne...Nem tud vki segíteni?