Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

artschiatwork
asszem, valamelyik billentyûvel lehet küldeni õket valamelyik irányba, küldd õket az ellenkezõbe, vagy fedezékbe és kész. De egyébként tényleg nem számítanak.

Evogordon
Azok a pancserek nemszámítanak.

Ombika
Jah csak mire elso orvloveszhez erek a 2 pancser kinyiffan! 😊

artschiatwork
gránáttal talán.

Ombika
Az orvloveszeket hogyan tom ugy kiszedni az ablakokbol,hogy a 2 ficko is eletbe maradjon velem?

Nem így akartam kifejezni magam csak hirtelen ez jött a számra.<#beka2>

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

hykao
Bankfiókot nyitni??? <#wow2><#wow1><#vigyor3><#idiota>
pedig nyaron siman elmehetne mindenki egy bankba, van ra ido 😊

És lesz bolti változata!!!! Ennek örülök a legjobban! Semmi kedvem nem lett volna most bankfiókot nyitni csak azért hogy megvegyem ezt a játékot! Jó hogy találtak más kiadót, bár erre lehetett számítani hiszen biztos jó üzletük lesz belõle!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

az.

Sheke
de milesz a címe valami aftermarth vagy mi

Le Parkour

ibrik
Igen...

Szeptemberben...

Majd úgy 5-6 év múlva... <#mf1>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ezt hiheto hogy most tudjak.

Evogordon
Jaj dejó most olvastam hogy a hl2 kieg szeptemberbe kerûl aranylemezre.

vegig van eleg loszer, egyszer sem volt gondom vele a pulse rifle kivetelevel. verj szet tobb dobozt vagy vmi, nehez kifogyni ha mindent osszeszedsz.

soulhunter
kösz! a liftre emléxem a végigjaccasbol,de õszintén szolva én vok a hülye,hogy nem találtam a liftet 😊 ugyh most nekiveselkedek,és beszállok a liftbe! köszi még1x 😊

yahh,1 másik kérdés:
csak azé nem lesz ezentul lõszer,mert van gravgun? most tényleg asziszik a HLes srácok,h nem kell lõszer? vagy azért ugye nem kell állandoan gravgunnal hasitani? mer fûrészlappal jo poén,de 1 idõ után minden poén elavul... 😄DD

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Ombika
A Lift atvisz es meg van oldva!

szalj be a liftbe.

soulhunter
van 1 kérdésem... tudom,tudom,régen is jáccottam,aztán eluntam, de most rákaptam...
pár napja vettem csak meg,akkor is csak a CS miatt...
nahh,de elakadtam... (elolvastam a végigjáccást)
vmi olyan városban járok,ahol alien-szerû valamik jönnek,és tetõkön kell mászkálni... valami kiscsáko adott 1 shotgun-t,ami jol jön,csakhát ohne lõszer lesz,mire oda jutok,ahol vagyok 😊
szal feljutok vmi tetõre,ahol van 1 kar,amit nem lehet meghuzni...
aztán olyasmit ordibál a keritésen tulrol a csáko,hogy
"step in to the cart"

na most az érdekelne,hogy ott mit is kell csinálni? olvastam a végigjátszást,de vagy nem találtam meg benne,hol vagyok,vagy csak nagyvonalakban futottak át rajta...

ja,amugy állati,ahogy grav.gunnal ketté lehet hasitani az ellenséget,amikor körfûrészlapot viszek 😊

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Lacee
Half Life 2, Zoxygen edition - Nuclear bunker MOD

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DJ RX7
jajja a Malvinnal!<#idiota>

:3

Ombika
<#worship><#guluszem1><#taps>

Ez a bacsi is a "vizbul veszi ki a zokszigent"?
Sheke
LOL

Le Parkour

nemsokára megjön a 6600GT-m =)
pont jókor jön ezis =)

http://thenamelessphoto.com/

M@TriX
na HDR a Lost Coast-ban:

nekem tetszik...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

janos666
Erre kb. ennyit hogy<#taps><#falbav><#eplus2><#idiota><#fejvakaras><#falbav><#ticking><#idiota><#lama><#banplz>
Ombika
NAh vegre kinyiffantak bocsi a kellemetlenkedesert de ennyi egci katonaval meg eletemben nem talalakoztam! <#eljen><#eplus2>

Sheke
ja ott

Le Parkour

Ombika
Ezeket nem lehet kinyirni szetbax az ideg! 😞
Nem lehet ,hogy warez hiba?

szerintem nem sok hely van egy fel negyzetmeteres teruleten alyx es egy turret mellett.

Sheke
ne áljá elé😄😄😄

Le Parkour

en ott akkor haltam meg, amikor a teleportba is bevittem egy turretet es az rajtam keresztul kezdte loni a katonakat 😊(

janos666
Jaja, 2.-jára már úgy volt, elsõre meg vörös lett a kép és mission failed vagy mi a dumája....
Normalis esetben bemennek, megallnak kozepen es az egyik lo egyet a teleportra, de az lepattan felfele.

janos666
Próbálgasd, nekem az a része addig elsõre sikerült, csak után megvoltak a rohamok, elkezdtük a teleportot, erre beszaladt 1 megmaradt nehéztûzér és megküldött egy golyós plazmaszarral a teleport tetején és megpusztultam csajostul, teleportotstul. Elõlrõlkezdtem a pályát, persze hogy paráztam hogy "csak a végére jó legyen" és sikerült is elkúrni félidõben, de 3.-jára jó lett. (érdekes hogy a nehéztüzérek ugyanúgy befutottak, de nem lõttek le az erõtéren át, hanem elengedtek a teleporttal. Lehet hogy emporio verziós scripthiba volt hogy a teleportálás elõtt pár mp-vel még leszedhetett?)
Ombika
Thanks mara feladtam aztan este ujra proba!!

THX <#worship>

IMYke2.0.0.0
Elfogynak. Emlékeim szerint 5 teljes rohamot kell kibírni.

===============================
.:i2k:. melóból

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Herold
Használj trainert.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#nevetes2>

===============================
.:i2k:. melóból

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ombika
Erre nem valazolok inkabb semmit se!! <#boxer>

ibrik
Megoldás: Lemész meditációba, kiüríted a tudatodat és amikor átjutsz az alfa agyhullámoktól a téta fázisba, akkor elkezded a következõ mantrát:
"Rambó vagyok. Rambó vagyok. Rambó vagyok. Rambó vagyok......."

És akkor így pszichikusan felerõsítve magadat, elkezded a pályát és a billentyûzettel szétvered a monitort. <#mf1>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Ombika
Probaltam mar ugy is,hogy ahonnet kivettem oda rakom en meg kozeprol lovom a katonakat ,probaltam sarokba is de hiaba csak nem akarnak elfogyni a katonak!! 😞

Kis aproság: Én betettem közvetlenül a sarkokba, ott nem tudták felborítani a katonák. Ha netalántán 1 el is dölt, gyorsan felállítottam, addig a többi tüzelt. És ezek a sarkok közvetlen azon a kis folyosón van ahol a géppuskák.

Herold
Miféle kapszula?

Ombika
De sok katona jott nektek is egyszeruen nem akarnak elfogyni es mindig kinyiffanok idaig semmi gondom nem volt ezzel a gameval de most vegem van! 😞

andriska
Az jó rész <#eplus2>

Ombika
A kapszula utan van 3 vedelmi agyum de millioan jonnek es hiaba nyirok ki 50-en katonat csak jonnek es jonnek 4!!! 😞

edios
Láttátok már azt a G-manes klippet? Nagyon szupi én már soxor megnéztem! Elég jól össze van vágva és hát ugye az énekes... <#circling>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Sheke
hehe

Le Parkour