• twine
    Köszönöm a segitséget,,,,, egy ideig megoldodni látszott a problémám,,,,egy egy soros gépeléssel,,,,, most a következö "jött elö", (de azt hiszem utoljára mert ha egy két napon belül nem javul meg,,megfogom mind a három féle verziót amit megszereztem és leviszem a Dunára kacsázni,,de elötte még jóóól megtaposom,,,,mert nem igaz hogy nem lehet normálisan végigjátszani ) Szoval probléma a következő:valszeg nagyjából az elején, mikor vége a "mocsársiklós,,vagy vizimotoros" résznek bemegyek egy épületbe,,meglát egy fehér garbós csaj nagyon örül nekem,átszkennelnek,és beléphetek,beszél hozzám a teleportáló tanulmányukról,átmegyünk egy ajtón,majd odaérünk a lifthez,megjön a lift,,,és lofaszt sem hajlandó ezután csinálni a bögre.Én beszálok a liftbe,kezelni nem engedi a játék,,,,de ö meg csak áll a lift elött és "néz bután"de meg sem moccan .De a játékkal elvileg nincs gond mert ha betöltök valamilyen save-et,minden ok, "müködnek" az ellenfelek. MOst én vagyok a fasz és csinálnom kellene,valamit? vagy jól gondolom hogy utánnam kellene jönnie a liftbe a buxának,és folytatódni a monológnak? Segitsetek Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,mert már kinyir ez a játék, és egy hete szarakodok vele. Ja igen otthon nincs internetem,,,szoval a steam-el lófaszt sem érek,, van fent valami patch,is, meg crack is,mégsem javul a helyzet, nincs ehez valami javitó csomag,,, vagy bármi,? mert hogy "minden egyes" pálya után egy két napot szopjak hogy játszható legyen :(((( az azért már durva. igen tudom,vegyem meg a gyárit,,,,ok,,,csak mondja el a Valve net nélkül hogy 'ászomba inditsam el??? meg hát ennyi gyökérkesés után kinek van kedve? HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!