42676
-
Hali skacok!
Mielött lehuhogná valaki a fejem, mondanám hogy végignéztem a faq-t és a keresőt is használtam a faq-ban nem találtam választ a kereső meg kidobott 4000 találtaot ha nem gond nem nézném át!
Szoval a problémamám az volna hogy hogy tudok servert inditani a játék elindítása nélkül valami server progi kéne mert van egy 100 megabitzen elhelyezet servergépem és indítanék egy cs szervert! köszi!
Bye: Max7 -
Hát ez egy büntetőpont-gyanús kérdés volt. 
Egyébként ha jól megnézed, fent a HL2 bannerben van egy szép, nagy betűkkel kiírt felirat, amire rá lehet kattintani... -
Travelos #38455 Thanx 
Akkor azt áruld el legalább, hogy a consolt hogy tudom elővarázsolni, mert a nulla gombra nem jön elő semmi??? -
FLeK0 #38454 Az utolso sorod 5. es 6. szava a kulcsszo a problemadhoz. -
Travelos #38453 Tegnap majdnem 6 fejezetet végigtoltam a játékból, de ma amikor tölteném vissza az állásomat egyszerűen nem mozdulnak a karakterek benne, a szörnyek is csak állnak, meg se mozdulnak.
Mi történt ezzel???
Collector's Edition változatom van, nem eredeti és magyarítás is van rajta Mr.Fusion féle! -
ja valszeg
ha meg nem ugyis lesz vmi konzolparancs rá szvsz -
gondolom ki/be kapcsolható lesz -
mondjuk éppenséggel ahogy elnéztem azt a táblázatot én jobban örülnék ha letiltanák
biztos fless lesz meg minden de majd játszhatatlan lesz gyengébb gépeken -
jah majd multiban letiltanak egy grafikai feature-t amit úhgy ajnároznak?
ezt te sem mondod komolyan. :) -
612 mb
amugymeg van topicja
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1097440994 -
azt is preload-olnom kellene már otthon...
Mekkora méretű lesz, amit a steam letölt? -
Especiel most a DoD:S-re gondoltam, abban benne lesz. ;)
-
Nem hiszem, hogy multiban benne lesz a HDR, vagy van erről valami konkrétum? -
az szivas :) -
[agree]
BTW kiváncsi leszek én erre a HDR cuccra. Egyfelől jól néz ki, másfelől elvileg ez is befolyásolhatja a multiban a láthatóságot. Vicces lesz, amikor az ember abban a hiszemben húzódik be egy sötét sarokba, mert ott nem veszik észre, de ugyanakkor aki kikapcsolt HDR-el játszik, az mégis könnyebben észrevehet, mintha az, akinek be van kapcsolva... -
Ja én arra gondoltam, hogy úgy gondoltad, hogy általánosan a csúcskártya az X1800 lesz. Az Ati berkein belül persze az lesz. De ebbe már jobban ne menjünk bele, ez nem az a topic.
-
Mármint mire, hogy az ATi új csúcskártyája nem a Radeon X1800 lesz? :) -
X850XT inkább az Gf6800Ultra versenytársa, ahhoz kell(ene) hasonlítani. -
erre nem vennék mérget
-
X850 Vs 7800GTX HDR használatkor a különbség ~33%, ez minimális neked
-
Érdekes táblázat - úgy tünik teljesítményben az ATi és az nVidia közötti minimális a különbség, képminőségben meg semmi. -
hát ennyi különbségért biztos nem cserélnék karit, de ez azért megnyugtató majd 2év múlva majd meglátom :) ahogy eddig is. -
Radeon X1800 lesz az új csúcskártya, ha 1x kegyeskedik kijönni. Csak éppen a megjelenése csak csúszik és csúszik és csúszik és.... -
FLeK0 #38434 -
Hat, teny, hogy en ATI parti vagyok, abszolut. De mar egy ideje lemaradtam, hogy kovessem a csucskartyakat, de nem volt valami olyamsi, hogy az ATI tervezett csucskartyajat megsem tudta kiadni, mert meg fejlesztenie kell, vagy mi van most? Az mar az x850 utani lesz? -
"ATi kártyáknál közel 27, az Nvidia zászlóshajója, a 7800GTX esetében pedig mindössze 7" nem atikáryáknál-kal kell tesztelni hanem x850el ... gg -
Ejha:
Half Life 2: Lost Coast tesztek
(bit-tech.net) A bit-tech.net hardver megszállott szerkesztői megkapták a Lost Coast próbaváltozatát egy kimerítő nyúzás erejéig. A HDR effektusokkal és részletdús modellekkel, texturákkal teliaggatott tesztpályát adagolták be a versengő ATi és NVIDIA csúcskártyák rászáradt poligonoktól terhes szájacskáikba. (Thx Max-Pain!)
A HDR bekapcsolása az aktuális ATi kártyáknál közel 27, az Nvidia zászlóshajója, a 7800GTX esetében pedig mindössze 7 százalékkal csökken a teljesítmény. Az FPS-ek így is az 50-es határ fölött szálldosnak, ám a gyengébb kártyatulajoknak érdemes lesz felkötniük a felkötnivalót, ugyanis a bevezető árú 3D kártyákkal játszhatatlan, a középkategóriás Radeon 9800, X70, GeForce 5950, 6600 gyorsítókkal 800x600-ban, élsimítás nélkül már élvezhető a pálya. Az X800, GeForce 6800-as majdnem csúcsmegoldások 1024x768, illetve 1280x1024-es felbontásban, élsimítással, adott esetben anisotrpic filteringgel nyakonöntve is állják a sarat. A bit-tech.net-es tesztelőket nem lehetett kirángatni a monitor elől, s amikor a HDR nélküli tesztekre került a sor, az északi népeknél tapasztalt napfény hiányos, depressziós állapotba kerültek.
Összeállítottak egy pofás trailert is, melyben a képen látható öreg halászbácsi a rozsdás bökőjével megkergeti az egyébként is ziháló játékost.
(Hardwired) -
FLeK0 #38430 A CS:s-t is fel kell tenni. -
szasztok!
ma megpróbáltam újra feltenni a játékot mert meg akartam mutatni valakinek de az install eg yhibaüzenettel leáll :
mitől lehet? (eredeti játék)
-
twine #38428 OK! Köszönöm a segitségeket,,,,,,most már fogok tudni vele játszani 
szevasztok. -
En is csak ezt tudom mondani: ha egy jatekot nem tudnak rendesen feltorni, azert ne a jatek legyen mar a hibas, meg szar. Ne igy dontsd el. Egyebkent tudomasom szerint a magyar torvenyek szerint egy jatekszoftvert visszavihetsz 3 napon belul, meg ugy nem csak warezzal lehet kiprobalni, hogy tetszik-e, hanem vannak a demok, legtobb esetben.
Nekem speciel a HL2 megerte a 8990 magyar forintot, amit a megjelenes napjan fizettem erte, sok mas szoftverhez kepest eleg kedvezo azert.
Splinter Cell 3-at meg kiprobaltam a demoban, nagyon tetszik, de arra nem szantam ra a penzt, mukodo warez meg ugye nincs belole, megsem szidom a fejlesztoit, hogy fudeszar jatek. -
nekem megjelentek a képek -
Gondoltam, hogy nem fognak megjelenni a képek, úgyhogy használjátok a linkeket.
Valakinek ötlete, hogy miért nem? -
Van itt egy pár képem, arról a csatáról, ami közvetlenül a "We don't go to Ravenhol" pálya előtt folyik a Black Mesa Keletben. Elég érdekes. Egyébként, csak át kell menni a kőrakáson "NoClip"-el és mindenki láthatja, de nem túl érdekes. Eli áll a sarokban, bambán néz, van 2 villámujjú, azok meg legyepálják a kb 15-20 mp-nként a semmiből megjelenő 1-1 Combine katonát.
Ja a képek:
Ha ez mégsem menne, mert nekem így sohasem működött a képberakás, akkor itt vannak a linkek hozzájuk:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
-
FLeK0 #38423 Ezek a hibak nincsenek jelen a bolti valtozatban, ha romlott termeket probalsz meg egyszer, sose fogsz vasarolni. -
twine #38422 OFF:
OK köszönöm a segitséget,biztos voltam benne hogy ez lessz az elsö válasz amit kapok,,,
Hidd el sok játékot megvettem már,,de álltalában mindet ugy, hogy vártam egy pár hónapot mig esett az áruk,,,,,és nem az elsők között voltam, akik horrorért megveszik."Vakon" nem is fogok megvenni egy játékot sem,10000-20000Ft-ért. Elöször azért szeretek vele játszani,s majd ha tetszik ugyis megveszem mint ahogy az eddigiekkel is tettem. Biztos vagyok benne sokan nem tartják ezt etikusnak,,,de ezen biztos nem fogok változtatni ez után sem.
Ennyi hibával egyenlöre EZ pld nem tetszik,,,,,és inkább mérgesitö,és hajtépő,kategória "SZÁMOMRA" mintsem hogy megkedveltesse magát velem a játék.
(ha játszani akarok ne eröltessék rám a netet,sőt semmit se akarjon rám eröltetni ha egyszer "valamikor pénzt adok" a termékéért)
On:
Egyéb segitség a problémám kiküszöbölésére?
-
FLeK0 #38421 Ha megveszed egyszeruen elviheted a vinyodat vhova ahol van net 10 percre amig regisztralod es frissited a jatekot, vagy otthon 56k/gprs szinten ennyi ideig, utana meg elindul offline. -
twine #38420 Köszönöm a segitséget,,,,, egy ideig megoldodni látszott a problémám,,,,egy egy soros gépeléssel,,,,, most a következö "jött elö", (de azt hiszem utoljára mert ha egy két napon belül nem javul meg,,megfogom mind a három féle verziót amit megszereztem és leviszem a Dunára kacsázni,,de elötte még jóóól megtaposom,,,,mert nem igaz hogy nem lehet normálisan végigjátszani 
) Szoval probléma a következő:valszeg nagyjából az elején, mikor vége a "mocsársiklós,,vagy vizimotoros" résznek bemegyek egy épületbe,,meglát egy fehér garbós csaj nagyon örül nekem,átszkennelnek,és beléphetek,beszél hozzám a teleportáló tanulmányukról,átmegyünk egy ajtón,majd odaérünk a lifthez,megjön a lift,,,és lofaszt sem hajlandó ezután csinálni a bögre.Én beszálok a liftbe,kezelni nem engedi a játék,,,,de ö meg csak áll a lift elött és "néz bután"de meg sem moccan
.De a játékkal elvileg nincs gond mert ha betöltök valamilyen save-et,minden ok, "müködnek" az ellenfelek. MOst én vagyok a fasz és csinálnom kellene,valamit? vagy jól gondolom hogy utánnam kellene jönnie a liftbe a buxának,és folytatódni a monológnak? Segitsetek Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ,mert már kinyir ez a játék, és egy hete szarakodok vele.
Ja igen otthon nincs internetem,,,szoval a steam-el lófaszt sem érek,, van fent valami patch,is, meg crack is,mégsem javul a helyzet, nincs ehez valami javitó csomag,,, vagy bármi,? mert hogy "minden egyes" pálya után egy két napot szopjak hogy játszható legyen :(((( az azért már durva. igen tudom,vegyem meg a gyárit,,,,ok,,,csak mondja el a Valve net nélkül hogy 'ászomba inditsam el??? meg hát ennyi gyökérkesés után kinek van kedve? HELP MEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
-
Ja bazz írják a végén :)))))))) csak most néztem meg a végét:)))))))) -
A szöveg nem abból a Tom Cruis Jack Nicholosnos filből van? Már nemtom a film címát de valami haditengerészeti JAG szerű izé volt :DDDD