• janos666 #37642
    Én ugyan nem TFT-vel nézegettem ugyan a FarCry HDR-jét, de véletlen sem volt túl erős a monitor fénye a szememnek. Inkább árnyaltabb lessz a fény, főleg alsóbb értétkekben szép. Persze erős is lehet pl. a nap, de szerintem nem kifelyezetten rossz ha elvakít a tűző nap vagy egy 120W-os égő, attól nekem a valóságban is fály a felyem/szemem ha bámulom a napot...
    Bár igaz, elképzelhető hogy végigjátszáshoz kilőném a HDR-t ha érdekelne a játék is, nem csak a featurei. (Jobb mászkálni és lövöldözni, mint végignézni egy techdemo ha valami szép grafikát akarok látni gépen.) De ehhez jön még hogy ott csak BETA a HDR (érdekes hogy gyakran a célkereszt pontjáról veszi le az infót, így ha a falra nézel ablak mellett, majd 1cm-t tolsz az egéren hirtelen vakít a fény és a fal sötétebb lessz. Ja és a FarCry (UT2004-hez hasonlóan) sokkal szebb ha igen alacsony gamma mellett max. fényerőt és max. színerősséget lősz neki (a grafikai beállítások csúszkáihoz viszonyítva maximumot persze...), csak a HDR-t ez elbassza (a fényerő miatt)
    Megnézném azt a HDR-es HL2-t...