• janos666 #37233
    Félek nagyon is elsütik mert biztos sokaknak még tetszik is (de nekik szinte minden tetszene, csak nem tudják, szóval...) és egyszerűbb megmaradni a hagyománynál mint úgy kikanyarintani a dolgokat egy rész alatt hogy passzoljon az első kettőhöz de tartalmas lezárást, sőtt megoldást adjon a történetre. Egy régi de jólbevált lezárás lenne pl. hogy mindenki maghal, de ennél még G-Man kitesz az időn kívülre mert hátha kellesz még, csak épp mégsem (ha nem lessz 4. rész is, de miért lenne...?). Vagy mint mondtam minden homájra rávilágítanak (és nem csak a HDR kerül bele minden pályába és játszódik nappal, napfényben az egész...) és rászánják magukat egy hosszabb, de tartalmas, külső nézetes, sourcemotorral anmimált videóra amiben lezárják a történetet (azért külső nézetből hogy ráláss a dolgokra, én pl nem vetem meg az ilyeneket) azaz objektíven, kívülről nézve megmutatják mi is volt ez az egész, mi volt az értelme és mi lett a végkifelylet. Kérdés ez passzol-e az előzményekhez, de kit érdekel, ha nem lessz több rész kultusszempontból elbaszhatják a 3. végét...