42676
-
"a nem-lineáris játékmenet" ... hm, el kell keserítselek. Lineáris a játékmenet a HL2-ben!
Ha nem megfelelő oldalról közelítesz, akkor pl. nem indul be a script, ergo, az AI csak arra szegezi tekintetét, ahonnan jönnöd kellene.
Ajánlott kipróbálási hely: a híd mindkét oldala.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Jo grafika. -
HL3-ban a Strider :-D
-
pedig lesz CS2, az már biztos. azért jó ha megjegyzed ezt a hozzászólást amit írtam, mert sztem igazam lesz :) -
Hát nagyon remélem,h nem lesz új CS,az mégjobban szétválasztaná a gamereket.. Ne akarjanak újítani,ha már így is ez a legnépszerűbb online FPS.. Ha van vmi új 5letük,rakják bele a CSSbe aztán dolgozzanak szorgosan HL3on tovább
-
ahhoz lesz talán a CS2. :)
ami "sajnos" szerintem megint király lesz, mert valszeg abba sok újítás bele kerül, ami mondjuk már a CSS-be kellett volna, de ez egy másik történet. -
Hát a játékélmény mindenképpen pozitívum,de ha nem lenne CS hl1hez,fele ennyien nem vették volna meg így utólag..
Nekem,amiért a kedvenc játékaim a hl-ek az elsősorban a nagyon szép,és változatos környezet (főleg hl2nél sztem,ilyen változatos helyek voltak egyáltalán már más játékban?), a nem-lineáris játékmenet(most gondolkozom,h harmadszor is nekiállok,és végigviszem) és végül a grafika(+fizika a 2nél), az egyest a sajátos feelingje miatt szeretem főleg..
A 3asnál az lesz a gáz,h hogyha nem lesz hozzá megint vmi új CS,akkor feleannyian fogják megvenni,én legalábbis (magamon kívül) 2emberről tok,akinek megvan eredetiben hl2,term. CS miatt vették meg ők is!
-
Nem csak a grafika, hanem a sztori is a fo erosseghez tartozott! Nem a grafika, hanem a jatekelmeny miatt veszik meg ma is elo az emberek az elso reszt! -
Akkor viszont ki kell találniuk jó sok szupi cuccot a játékmenetbe,h a topon legyen! Eddig azért a half-life-oknak a grafika volt az egyik fő-erősségük sztem! Ha több év múlva is marad source, akkor vmi másra kell nagyon rágyúrniuk.. -
Siman labdaba rug az. Mennyi uj jatek jon ki regebbi motorokkal manapsag is? (Gondolj a sok modositott unreal motroos jatekokra pl). Lehet meg ezt a source motort fejlesztgetni, nem kell rogton temetni. -
Valahol olvastam,h a valve azt állítja,h a half-life3ra szerencsére nem kell olyan sokat várni,mint a 2re,mert az engine már adott.
Én csak azt nem értem,h pár év múlva mit akarnak egy source motorral? Addigra már u3(meg far cry 2) rég kijön, és akkor felturbózás ide vagy oda, source la(m)bdáda se rúghat:) -
Viszont a 2-ot is kihozzak majd a 3 motorjaval az aluminium valtozathoz, amit csak az ATI 89472658528XT+ kartyakhoz adnak! :) -
Amúgy a 3 mikorra van ígérve, 2006? -
5??? Jújjj. Nem becsülik túl magukat? Én gyerekként kinövök a gépből mire befelyezik ha ilyen ütemben csinálgatják. Azt se tudom a 3-nak ki esik majd neki aki nem látta a 2-t mert hogy 1-től nem kezdi el a 3 miatt azzal a grafikával az valószínű... Akkor mire a 4 kijön alig ha lessz aki 2-től kezdi, vagyis csak a 4-et, esetleg a 3-at ismeri majd de biztos kevesebbre értékeli majd 1,2 nélkül és így nem veszi meg az 5-öt stb. stb.... -
De azert most meg maradjunk a 2-nel! :) -
Lész még HalfLife 5 is... sajna.
-----------------------------------------
Első számú honlapom -|- [b]Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI [BBA] Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
----------------------------------------- -
Félek nagyon is elsütik mert biztos sokaknak még tetszik is (de nekik szinte minden tetszene, csak nem tudják, szóval...) és egyszerűbb megmaradni a hagyománynál mint úgy kikanyarintani a dolgokat egy rész alatt hogy passzoljon az első kettőhöz de tartalmas lezárást, sőtt megoldást adjon a történetre. Egy régi de jólbevált lezárás lenne pl. hogy mindenki maghal, de ennél még G-Man kitesz az időn kívülre mert hátha kellesz még, csak épp mégsem (ha nem lessz 4. rész is, de miért lenne...?). Vagy mint mondtam minden homájra rávilágítanak (és nem csak a HDR kerül bele minden pályába és játszódik nappal, napfényben az egész...
) és rászánják magukat egy hosszabb, de tartalmas, külső nézetes, sourcemotorral anmimált videóra amiben lezárják a történetet (azért külső nézetből hogy ráláss a dolgokra, én pl nem vetem meg az ilyeneket) azaz objektíven, kívülről nézve megmutatják mi is volt ez az egész, mi volt az értelme és mi lett a végkifelylet. Kérdés ez passzol-e az előzményekhez, de kit érdekel, ha nem lessz több rész kultusszempontból elbaszhatják a 3. végét...
-
sorrow #37232 A játék remek volt, a gravity gun forradalmi, bár a map szabadság terén a Far cry is tudogatta már ezt.
A vége meglepő, bár ugyanígy lett vége az első résznek is, a Half Life 3- ban nem kéne, hogy G-man megint besétál és megmondja a frankót.
De nem is hiszem , hogy 3X-ra is elsütnék ezt a poént.
-
Drend #37231 Van telepített HL2, CS:Source, mi kellene még? -
igen én ahoz hogy jó legyen a game vagy 1 dvd-nyi cuccot le kell szedened nem tudom mi a neve meg nem is töltöttem le úgyhogy nem tudok többet segíteni! -
Drend #37229 Megszereztem a HL:source-ot, ám ha ráklikkelek az install exe-re, felvillan egy dos-os ablak, ám semmi más nem történik. Találkozott már vki ilyennel? -
CUCLI #37228 jah. leszedtem én is.
de hova kell másolni? -
Én a 28Mb-at töltöttem, de szerintem a zip-es ugyanaz csak rosszabb tömörítésben... -
xDDDDDDDD -
CUCLI #37225 és itt melyik a mod? a 3mb-s file?
-
A láthatatlan hátbakésel valakit aki erre beleordít a voice chetbe és közli hol áll (vagy esetleg mint CS:S-ben még ki is írja a neve mellé hol áll) és szegény megkéselt társukat nem kímélve a többiek izomból darálni kezdik shotgunnal, machine gunnal, gépfegyverrel netán rakétával meg gránáttal a láthatatlan ellen meg félrehúzódva röhög hogy a többiek leölték az emberkét és egymásnak is adtak pár % damaget? 
Egyébként szerintem ezt még ki is próbálom ha van hozzá szerver amin ember is van. -
Egy újabb (még erősen tesztelés alattlévő), de működőképes MOD, a The Hidden kijött. A játékmódot ismerjük már ezerféle képen (mutant, predator, stb.), a lényege, hogy van egy csaknem láthatattlan játékos késsel rohangál, és a többiek őrá vadásznak. The Hidden - Source letöltés -
rájöttem... -
dx 7-es kártyával az objektumok elég kis távolságnál eltűnnek, hogy lehet ezt a fade-et állítani ? dxlevel állítása nem segített... -
Már megvan: középről semmi, jobbról sem sikerült, aztán nekiálltam balról lőni és egyből szétment. Végignyomtam én is ezt a csodálatos fejlesztést! Pont jókor, mert jön a Splinter Cell 3. -
Na már azt hiszem a végén vagyok. A fúziós épület tetején már kilőttem a 2 repülőt, de aztán mit kell szétlőni, hogy ne jelezze, hogy nem tudtam valamit megoldani időben. Egyszer sikerült úgy belelőnöm a szemben lévő térbe, hogy valami beindult, de nem tudom hogy mit (véletlen volt). Szóval mit csináljak? Ez a "Sírhant Művek" pálya kész mozi volt! -
Alyxának olyan jó segge van, hogy sajnos le kell mondanod róla (a javamra)! -
Ha megunod, féláron átveszem!
-
TommyGun #37216 Hát nagyon remélem, de amosdt amúgy vmi galaktikus kommandó tagjai vagyunk vagy mi ? :) Asszem elmászok a bótba és megveszem mert ez isteni egy gém :) -
Alyx valszeg már nagymama lesz mikor újra találkozunk vele a HL3-ban.
Mondjuk majd a küldetéslemezből talán többmindenre fény derül -
TommyGun #37214 JA és azt kihagytam hogy GRAVITONPUSKA RULEZZZZZ :D -
TommyGun #37213 Hát végre jutott időm végiggyakni a HL2-őt...
Hatalmas GRATS a valvenak :D Bazzeg ezt megveszem, életelm legjobb gémje a HL1 után :) Ez valami isten :)
De vki mondja má meg most mi volt az értelme amit az aktatáskás mondott a végén :D Magyarul nyomtam de kurvára nem értem most mivan, max annyit hogy parkolópályán vagyunk mert jó melót végeztünk :) De mivan Alyxal
Vagy valami
-
-

-
Berohantam a házba, ott mocorogtam egy keveset, aztán valahogy egy másik kijáraton kijutottam ugyanarra az útra. Az sem tudom hol áll a fejem; kicsit összezavarodtam a sietségben. Holnap széjjelgyilkolászok mindenkit! Szem-száj, szárnyasbetét nem marad szárazon, ezt ígérem!