kisviku#36717
Na szép jó napot.
Nem segítséget kérek, hanem egy érdekességet mutatnék, de előtte a sztori.
Megvettem, felraktam, végigjátszottam már hónapokkal ezelőtt.Semmi gáz, nem akadtam el benne, nem fagyott le,nem kellett segítséget kérnem.Nade, cseréltem oprendszert XP angolt, XP magyarra, és ugye nem uninstalltam előtte, mondván minek újra végigvárni, amíg a hat cd-t felrakja, majd a registrybe valahogy berakom.A steam maradt, szépen felismerte, hogy ott van, már regisztráltam egyszer, minden okésan megy.
Ma készültem, hogy újrarakom a játékot, hogy bekerüljön a registry-be, el is kezdte szépen mire a következő kép jött be:
Most mondjátok meg, EZEK NORMÁLISAK?? Vagy sokszor hallgatták az Airplane című filmben az ominózus mondást, hogy "Csak két óra múlva tud saccolni?"
Akkor én most felteszem a kérdést: Csak 4 óra múlva tudok játszani?
Ezek teljesen hülyének néznek?
Mi a fa*omat töltene le addig, amikor már egyszer ezt végigcsinálta, mikor először raktam fel?Igaz akkor kábé cirka 80-90 perc alatt (!) megoldotta.
Minek töltene bármit is, amikor fent van mind a 3.5 gigányi szar, regisztrálva vagyok már vagy 4 hónapja, jó a serial, a jelszó, meg minden szar?
Lehet hogy megfogom az egészet, darabokra töröm és kib*om a pi*ba, nem tőrődve, hogy kb 10 rugót kidobtam érte.
Segítséget nem várok, mert ebben úgysem tudtok nekem segíteni, csak gondoltam nem tartom magamban ezt a "280 perc múlva tud játszani" dolgot.