Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takraj
Volt, de ez jobban néz ki! 😛

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ibrik
Volt, csak azon az is rajta volt, hogy hogyan csinálta hozzá a srác a sütiszaggatót.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

football without ultras is nothing

PLackó
most valamiért az ellenségek elmennek mellettem,és nem kezdenek el lõni vagy akármi,de látszik rajtuk hogy keresnek engem..
eddig nem volt ilyen probléma az ai_disable is rendben van.
please help!

takraj
Khmmm.... abban vannak textúramagyarítások is!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ghost cb
De a sehogy, az nem a teljes szöveganyagra kiterjedõ honosítás, pláne nem 75 MB... Fönt van a www.magyaritasok.hu -n.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

takraj
Sehogy!

ghost cb
És akkor a HL magyarításban szinkronizálnak? Vagy hogy honosították?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

takraj
Feliratok nincsenek a játékban.... A '98-as években még nemigazán volt divat a játékok feliratozása... Ez csak a fejezetcímeket + a menüt magyarítja, mivel mást nem is lehet benne magyarítani... Össz. ennyi szöveg van a játékban!

És amúgy, ez a SIMA HL magyarítása, csak át van írva Source motorra!

Törölt felhasználó
Köszi de megoldottam a problémát <#vigyor2>
antgecc
A HL1-nek nem volt felirata.... Ezért valszeg a HL:S-nak sincs.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

ghost cb
Átnéztem a file-okat, és ez csak menü magyarítás, nem láttam beszédek feliratait magyaron... Vagy kell hozzá a sima HL magyarítás?

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

takraj
Van!
Itt!

ghost cb
Van a Half Life: Source-hoz magyarítás? Vagy készül? Ha van akkor lehet megveszem az ezüst csomagot, mert a régi HL-fal nem játszottam.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

takraj
Gordon Konzerv... 😄

antgecc
Végre én is végig vittem. Azért csak mostanra, mert nagyon ritkán ültem elé. Eleje tetszett, közepe nem igazán, vége nagyon jó.

A prológ nagyon tetszett. Elgondolkodtató, ahogy a történet is.

Sajnáltam Gordont, hogy munkája végeztével nem randizhatott a csajjal, nem jöhettek össze, hanem G-man már el is rakta késõbbre szegényt.

A bugokon meg csak azok akadnak fel, akik nem tudnák már normálisan örülni semminek. Mindenben csak a hibát keresik.

GG Valve! <#eljen>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

MerlinW
én a cd-s savegame-t tettem be, s ugy sem volt. Eljátszittam az emporio-s cfg buherálást a CE-ben is, oszt onnantól nincs gondom. Egyedül a savegame-k dátumozása dilis..😊

[merlinw.org]

rezsofiz
Így van, ugyanígy érzek én is BFME iránt. Abba aztán lehetne keresni a hibákat. De HL2-ben... ;]

sazl : c

rezsofiz
<#eljen><#eljen>

[Walaki]D`Lair
A Collectors editon cuccban ha beteszek egy emporio-s savegame-et akkor miért nincs AI? <#kerdes><#kerdes><#kerdes>

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

_Atti_
nem a témához kapcsolodik csak kifakadok:

ez egy jó játék és egy jó játéknál nem érdekelnek a hibák..nem tud érdekelni hogy néha egy percel késõbb reagál az ai meg arra is sz*rok ha a strider lába ahogy az utcán megy néha érdekes poziciókba keveredik..sõõt még a szögletes sziklák,egyéb hiányosságok se érdekelnek ...
ebben a játékban van kreativitás..látszik rajta a fejlesztõk szerették amit csináltak és akartak vmit...

de hogy felhozzak olyan játékot amit lenézek és megvetek: BFME-ben egy darab hibát nem láttam( kivéve azt hogy egymáson átrohangásznak) mégis az introjánál elfog a röhögés, a "stratégia" térképen a siralom,csata közben meg a döbbenet és felháborodás...láccik rajta hogy a készitõk átcsapták a filmbõl a modelleket stb kicsit átrázták a grafmotort, kerestek két hülyét az utcán aki megirta a 'történetet' meg vagdaltak hozzá a filmbõl..aztán szépen leöntötték hype-al😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

barret
4 rakéta kell,hogy ne tudd újratöltés nélkül kivégezni...😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Solid Snake
Persze ha telibe találod 😊
Solid Snake
Emlékeim szerint kb.3-4 rakéta elég nekik
antgecc
Hány rakéta kell egy birodalmi lépegetõbe??? Lövöm, lövöm, de nem fexik ki.... Ja meg nem találom a rakéta dobozt, ami a túloldalon van a múzeumnál. Legalábbis Barney azt mondta, hogy a túloldalt van.

Sziaszok!
Elakadtam a bánya lejáratnál. Hogy lehet lejutni a bányába?
Lengedezik ott egy kötél de sehogysem érem el. A két hordóból is próbáltam már építkezni...pls help
Solid Snake
Küldtem privit
agy azt a dll fájt küldje már el valaki ez semit newm csinál rákatintok kijõn egy panel hogy a folytatáshoz nyomjak le gegy gombot de semi nem tõrténik eltünik a panel
leszedtem de még mindigg nem pedig bemásoltam
Solid Snake
A FAQ-ban megtalálod belinkelve + ha ottvagy olvass serényen sok hasznos dolgot megtudhatsz <#nezze>
half.life.2.emporio.fix-ape.rar
Srácok ezt honnan tudnám leszedni
szinkronbol lesz valami?

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

PiszkosFred
Szard le, nem éri meg. Fogadd el a kritikáját, de nem kell vele egyetérteni. Hol a picsába érdekel engem, hogy egy nagytudású emberke abban leli örömét, hogy 3 hétig átvizsgálja a játékokat pixelrõl pixelre, majd diadalittasan közli valamelyik fórumon, hogy szar az egész mert õ talált benne xy hibát. Jól esik neki? Hát legyen, csinálja, részemrõl magasról teszek rá ki hogy bünteti magát. Én élvezem a játékot ha megadatik hogy játszak vele, és ennyi.

Vagy itt van Borg, egy régi motoros esete a halflifekettõvel... Probál küzdeni a maga módján (és eszközeivel), de lassan õ is belátja, hogy a "sötétség" nagy úr, és nem tud ellene tenni semmit sem. Vagy totális megsemmisíti a topikot és lesz két nyugodt napja (nomeg párszáz anyázó levele, ami mehet egybõl a devnull univerzumba), vagy hagyja a francba a topikot, amely egy idõ után egy kigyomlálatlan pöcegödör lesz. Érdekel?! Nem. Egyedül azokat sajnálom, akik esetleg most jutottak el oda, hogy játszanának a játékkal, és elakadtak vagy bármilyen kérdésük vagy véleményük lenne. Mert szegények hiába teszik fel, a sötétség magába szippantja eme üdítõ kivételeket...

...és még hol van a vége?! ... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DarkJedi
Több chapterben is van, de az ominózus liftes helyszín a Black Mesa East-en van.

valaki megtudná végre mondani hogy a fehér ruhûás liftes picsa melyik chapterbe van ???????? csak tudjátok bakker! én sajna nem...
Danecay
Próbáld meg a következöt! Nem tudom neked milyen verziód van, nekem EMPORIO és ha neked is ez van indítsd a játékot a Launcher.exe -vel. Ha minden igaz ez automatikusan indítja a CONSOLE-t is. A CONSOLE-ba írd be, hogy "sv_cheats 1", ezt követõen pedig "map Load Map" a Te esetedben "map d2_prison_07 Load Map" Ha esetleg mégsem ez lenne akkor kísérlrtezz a pályanevekkel 01 és 08 között. Valószínûleg nem pont az a hely fog betöltõdni ahol jártál, de azért jóval közelebb vagy mint eddig 😊

rezsofiz
Hát van 3 terem ha jól emléxem meg kell keresni õket, aztán ott azokat a golyókat ki kell gravity gunnal lõni.

antgecc
Köszi! És hogyan? Hol?

rezsofiz
Ki kell iktatni a 3 pajzsot.

antgecc
Hááááát most már szétrobbanok az idegtõl!

Mit kell csinálni annál a régi múzeumnál, ahol a polgárõrség központja van? Az égbõl lövöldöz rám a jóisten, szaladgálok az embereimmel, de fingom sincs mit kell csinálni. <#nemtudom>

Segítene valaki? Köszönöm.

rezsofiz
Láttátok már nofragmuvit? counter-strike.hurol le lehet szedni.. az AI gyengeségeit próbálta a csávó belerakni egy muviba, hozzáfûzve csomo kritikát. OK igaza van, ezek tényleg hibák, de ki a tököm nem szarja le? a tököm kivan hogy minden egyes nyomott gameben mindenki a hibákra vadászik mint ebben a forumban is ott fotozgattatok a játszótéres babát, közbe nagyon jo grafikája volt a gamenek.. mindenki csak a negativ dolgokra utazik... Megvan a véleményem.

Igor a nevem. Bye <#eljen>

Hagyjatok békén baszki, szarok a moderálásra, meg a büntetõpontokra is.
Megyek CS-zni.
Eredetim van. Nem nézem a fileket. Azért mert játszom vele, nem muszáj a filekkel foglalkoznom. <#eljen><#integet2>

Törölt felhasználó
Ha elég régóta játszol bármilyen játékkal akkor megismered mert van egy olyan könyvtár általában hogy: SAVE <#bee1><#nyes><#vigyor><#wave>
Hol találom meg a mentés fájlokat?

Törölt felhasználó
Valakinek van mentése a börtönös pályáról ahol lezárják az ajtókat és jönnének az õrök?Elõtte kellene egy mentés. Köszi.
Csak azért kérdezem ujra mert azthittem rossz helyre írtam a kérdésemet, mert azt hittem ez a HL2 fórum.
Ha mégsem ez akkor szóljatok és megkeresem az eredeti HL2 fórumot.
Esküszöm, ez direkt provokál.... <#szomoru1><#pardon1><#szomoru2><#sniffles>

nem fog menni

Áh semmi, megyek pihenni <#wave>