42676
-
Nekem az EMPORIO-ba berakható változat volt meg.
A megfelelő helyekre be kellet másolni két mappát, aztán a HL1:Source-t úgy kellett indítani, hogy létrehozol egy indítóikont a hl2.exe-hez, amiben a parancssort meg kelle változtatni így:
x:\Program Files\Half-Life 2\hl2.exe" -game hl1 -steam -
pinehead #36746 vki hl1-source ügyben nyilatkozna valamit, mit, merre,miért??
leszedtem a fellelhető verzsönt(per pill. passzolom a csapatot...),steam egyenlőre nincs telepítve otthoni gépen.
elindítom az exe-t, erre nem történik az égvilágon semmi....
köcce a helpeket! -
csatarij #36745 a mozgó háttérrel kapcsolatban csak annyit, hogy van hozzá fix! a honlapomon letölthető. EMporio változathoz jó, és nem kell mindig beírni az ai_disable 0-t, és mozog a háttér. -
Pontius #36744 Sziasztok!
Szeretném egykis segítséget kérni tőletek!
Az érdekelne, hogy hogyan lehet "kis" felbontásban elindítani a HL2-t. Szal a HL2.exe után mit írjak, hogy már a menü is kisfelbontásban induljon el.
(igazából nem nekem kell hanem egy srácnak akinek 14"-os moncsija van és nem tud belépni a menüig sem mert nem bírja el a moncsija)
Szal valahogy vissza lehet venni már indulásnál a felbontást, esetleg a képfrissítési rátát?
Előre is köszi -
Radir #36743 Már próbáltam...sajna nem megy >:(
Azért köszönöm az ötleteket!!
Radir -
sleve #36742 Új Játék menüből indítsd el a pályát és akkor tudsz gyorsmentést csinálni. -
Ha jól emlékszem, a menü alatt akkor volt csak elmosódott a háttér, ha be volt kapcsolva a konzol.
De ez nálam csak az EMPORIO változatnál volt ilyen probléma, mert mindig be kellett írni az ai_disabled 0-t (nekem még a javítások nélküli első verzió volt meg).
Aztán amikor a 4 (+1) CD-s VENGEANCE változatot beszereztem, akkor már nem volt szükség a konzolra - a háttér mindig "mozgalmas" volt.
A DVD-s változat is megvan (még), de azt már nem volt kedvem feltelepíteni és újrakezdeni. -
Radir #36740 Sziasztok!
Hát nekem nincs gyorsmentésem...:( Mi a teendő ilyenkor?? Valahogy megváltozott a gama is, mivel a betöltésnél nem a mozgó háttér jön be, hanem ami előtte szokott lenni - az elmosódott.
Mentett állás sem töltődik be, nem csak az aktuális pályán, hanem a korábbi mentések sem.
SEGÍTSÉG!
Radir
ui: Elolvasgattam pár oldalt innen ill. az ajánlott honlapokat, letöltögettem minden crack-et, fixet stb...de mégsincs semmi eredménye. DVD-s verzióm van. Valaki??? -
Azt én nem is használtam...
Pedig néha jól jött volna! -
sleve #36738 A gyorsmentés-gyorstöltés működik ekkor is ezzel tudsz tovább játszani, csak mindig legyen aktuális gyorsmentésed
-
1db büntewtőpontért elmondja valaki h mi a rákot kell csinálni a Provision os HL2 dm el h menjen?? jó ok megvan a rar amiben volt egy GCF file meg kell egy ilyen-> Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON de ezt honnan?? -
The Sims 2 fan #36736 Lenne egy kérdésem: A játék kidob ha menteni akarok, vagy betölteni és azt írja ki a steam nem tudott csatlakozni a szerverhez(pedig nem is akartam csatlakozni) MIT TEGYEK????? -
Ugylatom megtalaltad! :) -
woody #36734 eddig a game jó volt most hogy a gép újra lett telepítve ilynek a betűk -
Gyorsítás közben Shift billentyű (alapbeállítás) -
SZU #36732 Nitrózni?? Ahhhh!!!
Megyek is és átbújom a controlst!!!!! -
HL2 deathmatch-ben milyen paranccsal tudom kikapcsolni az auto fegyverváltást? Idegesítő, hogy mindig előveszi azt amit felszedek. thx -
FLeK0 #36730 kb. 3 eve hasznalok steamet es segitek usereknek, sokszor fordult elo mar ilyen kerdes :)
a TF2 eseteben a HL2 meglete szerintem csak $10 kedvezmenyt fog jelenteni ha a steamen veszed meg, olyan nagyon nem fog hozzafuzodni. -
kisviku #36729 Előre gondolkodom és várom a majdan, valamikor, az elkövetkező 50 évben megjelenő Teamfortress 2-t, ami biztos hogy fogja igényelni a HL2-t. -
kisviku #36728 Hm, egyébként tényleg ez volt a megoldás.Letöröltem, aztán már ment is.
De hadd kérdezzem meg, Te hogyan jöttél rá erre? -
vazze, azt hittem, az elso racsodalkozasok utan mindenki rajon, hogy ez sar jatek, e hihetetlen, h nem:D -
Zsoldos #36726 ha csak offline akarsz jatszani, ajanlom a warez verziot :)
(komolyan mondom) -
Gabe18 #36725 A kocsival lehet nitrózni vagy turbózni,vagy mi az (már nem tudom melyik gomb),ugy sem tudsz átugratni? -
SZU #36724 Á! Ezen túl vagyok. Nem a rámpás-hídra gondolok, hanem amikor legyalulok odaát egy rakat embert (párat a daru áltatl dobált konténerekkel >=] Buha buhahaha), és egy épület ablakán kell kiugratni a buggyval. Folytatódik az út, egészen a kezdésig vissza (mármint alattam van az a rész, ahol kezdődik ez a pálya), de itt le van szakadva a híd és jön egy gunship is (néha nem támad meg, csak odavissza repked... ai_disableval is) -
Hidat lokd le autoval mikor teszed at majd lodd ki oket a darurol es mehetsz is! :) -
ööö nem ott kell a daruval meglökni a hidat? -
SZU #36721 Help me!
Nincs benne a GyIKben, és rákerestem, úgy se találtam meg....
A kocsis résznél akadtam el, amikor egy mágneses daruval átlöktem a kocsimat az egyik stégről a másikra, majd egy rakat kommandósnak álcázott tinédzser kinyírása után az út végén le van robbanva a híd és jön egy gunship. Nem tudok átugratni, és ha leesek elsötétül a kép (nem is értem miért... =)). Merre kell menni? -
kisviku #36720 Hát jól van köszönöm mindkettőtöknek.
Nem is gondoltam, hogy van rá valami megoldás.
-
Ami szintúgy nem lesz leányálom, a napközbeni, folyamatos terheltségi szint mellett...
===============================
.:i2k:. from meló
-
FLeK0 #36718 torold le a clientregistry.blob filet, akkor hasznalja a regi cache fileokat. dee ha mar felulirta oket uj, ures fileokkal, akkor meg kell varnod amig szepen beletolti a dolgokat ujra. reinstall rendesen cdrol szinten gyorsit a dolgon, azutan csak a november ota megjelent patcheket kell letolteni. -
kisviku #36717 Na szép jó napot.
Nem segítséget kérek, hanem egy érdekességet mutatnék, de előtte a sztori.
Megvettem, felraktam, végigjátszottam már hónapokkal ezelőtt.Semmi gáz, nem akadtam el benne, nem fagyott le,nem kellett segítséget kérnem.Nade, cseréltem oprendszert XP angolt, XP magyarra, és ugye nem uninstalltam előtte, mondván minek újra végigvárni, amíg a hat cd-t felrakja, majd a registrybe valahogy berakom.A steam maradt, szépen felismerte, hogy ott van, már regisztráltam egyszer, minden okésan megy.
Ma készültem, hogy újrarakom a játékot, hogy bekerüljön a registry-be, el is kezdte szépen mire a következő kép jött be:
Most mondjátok meg, EZEK NORMÁLISAK?? Vagy sokszor hallgatták az Airplane című filmben az ominózus mondást, hogy "Csak két óra múlva tud saccolni?"
Akkor én most felteszem a kérdést: Csak 4 óra múlva tudok játszani?
Ezek teljesen hülyének néznek?
Mi a fa*omat töltene le addig, amikor már egyszer ezt végigcsinálta, mikor először raktam fel?Igaz akkor kábé cirka 80-90 perc alatt (!) megoldotta.
Minek töltene bármit is, amikor fent van mind a 3.5 gigányi szar, regisztrálva vagyok már vagy 4 hónapja, jó a serial, a jelszó, meg minden szar?
Lehet hogy megfogom az egészet, darabokra töröm és kib*om a pi*ba, nem tőrődve, hogy kb 10 rugót kidobtam érte.
Segítséget nem várok, mert ebben úgysem tudtok nekem segíteni, csak gondoltam nem tartom magamban ezt a "280 perc múlva tud játszani" dolgot. -
Nem kell félteni a mai fiatalokat!
Amilyen arrogánsak, beképzeltek és menők, sulikerülők és egész nap a gép előtt ülők, nem kell tartani attól, hogy ne szoknának bele gyorsan az effajta játékok világába...
Jobban nyomják, mint mi, korban és észben sokkal érettebb felnőttek...
-
nekünk igen, mert "ezen nőttünk fel" vagy mi... de nem mindenki:) Kicsit legyünk objektívabbak aztat mondom éne na.
-
ja bocs meg van csak én voltam balfasz
-
Traubi #36713 Kiakasztottam, nem rossz. A.I.-gyenge. Szerintem. -
Szevasztok!
Lenne 1 kis gondom annál a résznél akadtam el amikor a gerendákon kell lefele menni majd 1 nagy barlangban kötök ki!Ott sok ilyen pók izé van és onnan nem tok tovább menni.
Valaki segítsen hogy ott mit kell csinálni!!
Köszi. -
Nem vaksi! Raksi!
-
sleve #36710 Mikor odaér a lifthez csinálsz egy mentést, ezt visszatöltöd és be fog szállni a liftbe :) -
Az AI kikapcsolt állapota nem azt jelenti, hogy nem követ a szemével vagy nem pislog!
A HalfLife 2 scriptelési (egyesek ezt védelemnek állítják be - röhej!) problémáját csak úgy tudod kiküszöbölni, hogy amikor "pofázik" a luvnya, akkor közelítesz hozzá, úgy, hogy ő végig beszéljen hozzád és nézzen téged - ezt alapból teszi, tudom, de "tegyetek" úgy, mint amikor egy ismerőssel a való életben is beszéd közben léptek be a liftbe.
Amikor tehát a fehér pulcsi csajszi lelkesen a második nagy lélegzettel elkezdtett mondandójába csap, akkor lépj be a liftbe, és ő követni fog és ott sem fog beállni a csacsogó cséphadarója...
-
koszi, de nekem nem ugyanaz a bajom, mert mindenki mas mozog, sot ez a csaj is. Egeszen addig amig a lifthez er, be nem all a pofaja, de miutan kinyilt a liftajto, nem teszi meg azt a szivesseget, hogy besetaljon, hanem engem nez. Ha en bemegyek, nem jon utanam, szoval csak all es nez. Az AI be van kapcsolva, mert pislog es kovet a tekintetevel, de nem megy be a liftbe.
Szoval csak egy mentes kene, amikor mar mindketten a liftben allunk. PLZ HELP!