Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
football without ultras is nothing
eddig nem volt ilyen probléma az ai_disable is rendben van.
please help!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
És amúgy, ez a SIMA HL magyarítása, csak át van írva Source motorra!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Itt!
A prológ nagyon tetszett. Elgondolkodtató, ahogy a történet is.
Sajnáltam Gordont, hogy munkája végeztével nem randizhatott a csajjal, nem jöhettek össze, hanem G-man már el is rakta késõbbre szegényt.
A bugokon meg csak azok akadnak fel, akik nem tudnák már normálisan örülni semminek. Mindenben csak a hibát keresik.
GG Valve! <#eljen>#eljen>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
[merlinw.org]
sazl : c
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ez egy jó játék és egy jó játéknál nem érdekelnek a hibák..nem tud érdekelni hogy néha egy percel késõbb reagál az ai meg arra is sz*rok ha a strider lába ahogy az utcán megy néha érdekes poziciókba keveredik..sõõt még a szögletes sziklák,egyéb hiányosságok se érdekelnek ...
ebben a játékban van kreativitás..látszik rajta a fejlesztõk szerették amit csináltak és akartak vmit...
de hogy felhozzak olyan játékot amit lenézek és megvetek: BFME-ben egy darab hibát nem láttam( kivéve azt hogy egymáson átrohangásznak) mégis az introjánál elfog a röhögés, a "stratégia" térképen a siralom,csata közben meg a döbbenet és felháborodás...láccik rajta hogy a készitõk átcsapták a filmbõl a modelleket stb kicsit átrázták a grafmotort, kerestek két hülyét az utcán aki megirta a 'történetet' meg vagdaltak hozzá a filmbõl..aztán szépen leöntötték hype-al😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Elakadtam a bánya lejáratnál. Hogy lehet lejutni a bányába?
Lengedezik ott egy kötél de sehogysem érem el. A két hordóból is próbáltam már építkezni...pls help
Srácok ezt honnan tudnám leszedni
Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.
Vagy itt van Borg, egy régi motoros esete a halflifekettõvel... Probál küzdeni a maga módján (és eszközeivel), de lassan õ is belátja, hogy a "sötétség" nagy úr, és nem tud ellene tenni semmit sem. Vagy totális megsemmisíti a topikot és lesz két nyugodt napja (nomeg párszáz anyázó levele, ami mehet egybõl a devnull univerzumba), vagy hagyja a francba a topikot, amely egy idõ után egy kigyomlálatlan pöcegödör lesz. Érdekel?! Nem. Egyedül azokat sajnálom, akik esetleg most jutottak el oda, hogy játszanának a játékkal, és elakadtak vagy bármilyen kérdésük vagy véleményük lenne. Mert szegények hiába teszik fel, a sötétség magába szippantja eme üdítõ kivételeket...
...és még hol van a vége?! ... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mit kell csinálni annál a régi múzeumnál, ahol a polgárõrség központja van? Az égbõl lövöldöz rám a jóisten, szaladgálok az embereimmel, de fingom sincs mit kell csinálni. <#nemtudom>#nemtudom>
Segítene valaki? Köszönöm.
Megyek CS-zni.
Csak azért kérdezem ujra mert azthittem rossz helyre írtam a kérdésemet, mert azt hittem ez a HL2 fórum.
Ha mégsem ez akkor szóljatok és megkeresem az eredeti HL2 fórumot.