• [NST]Cifu
    Más véleményen vagyok. A HL2 multiképessége az, ami miatt érdemes megvenni, hiszen ennek feltörése erősen problematikus. A Single miatt nem vagyok biztos, hogy tényleg megvettem volna, de a HL1 után úgy éreztem, hogy a HL2-nek a multi-modok terén lesz nagy jövője, ami miatt ennyi befektetést megér. Aztán lehet, hogy tévedni fogok.

Az pedig erős sarkítás, hogy a elzavarják/leszólják a warezolókat, ami tény, hogy valahogy korlátot kell szabni annak a jelenségnek, hogy ugyanazt a kérdést egy oldalon belül 5x felteszik, mert az esetek többségében már irritálja a topiclakókat, és a kérdező is hamarabb választ kap a kérdésére, ha a FAQ-ban ill. a keresőben próbálkozik előszőr. Elrettentő példának ott a Street Legal topic, amelyben például a játék európában nem is volt kapható, de mégis a falra mászott már a fél topic, amikor ugyanaz a warez kérdés az n-edik alkalommal tették fel, és ha ne 'adj isten figyelmen kívűl hagyták a fórumozok, akkor az illető 5 percenként újra feltette a kérdést, és mindenkit elküldött melegebb éghajlatokra, mert nem hajlandó itt senki segíteni neki és személyes sértésnek tekintette, ha azt a választ kapta, hogy olvasson pár oldalt vissza.
    Senki nem szólt volna itt sem a warez ellen, ha normális mederben ment volna a téma, mondjuk ha kijön egy új törés, akkor akit érint, szépen belinkeli, és utána vissza lehetne irányítani oda a törés után érdeklődőket vagy berakni a FAQ-ba. A CS:S topicban így megy, többé-kevésbé elfogadható szinten, persze ott is szükség volt a bekeményítésre, mert sok az értetlen...