HerrKiss#36263
Köszönöm, a jelentésével tisztában voltam, csak a megoldásával nem. Igazad van, a 36.260 hozzászólást végigböngészve 100%biztos megtaláltam volna a megoldást, de mivel otthon nincs netem, csak itt a munkahelyen, nem biztos, hogy célszerű órák hosszat fórumot böngésznem, úgy gondoltam egyszerűbb, ha beírom a kérdést, és 5-10 perc múlva ránézek a fórumra, hogy van-e válasz; addig is beraktam a kedvencekhez, hogy ne kelljen sokat keresnem.
Azért köszi a választ, a FAQ-ban megtaláltam végül is amit kerestem. Feltörhetetlen programvédelem pedig szerintem nem volt, és valószínű nem is lesz. Az árakat kéne lefele nyomatni, és akkor többen vennének progit. Nem a minimálbéren vagyok, de még így sem telik havi 10.000 Ft játékra. Ami PC-GURU melléklet, az megvan legálisan, a többi ami kellene, az sajna nincs... HL2-t pedig akkor sem vennék, ha lenne rá pénzem, mert NINCS OTTHON NET-em! A STEAM-es aktiválás hátrányos megkülönböztetés velem (net-tel nem rendelkező állampolgárral) szemben, és ezért egy büdös kanyival sem fogom támogatni a Valve-t... Erről ennyit...