MagyaR#36111
Amúgy nem értem. Vki írta pár beszólással lejjebb, hogy 256 mb-os videókártyájával csak 1280*1024be megy neki és ott is néha akad.
Nekem 128 megás videókárdommal, ami már több, mint 2 éves (igaz, hogy amikor vettük szinte az volt a legjobb). Geforce 4 Ti 4200.
Na tehát ezzel a kardal megy nekem 1600*1200-ba a game úgyhogy minden amit highra lehet állítani highon van és eggyáltalán nem akad!!!
Persze az ilyen nagyon nagyon részletes izék pl. anistrotopic vagy mia franc (majd megnézem) nincsenek a legjobbra állítva, de azok már csak ilyen nagyon részletes dolgok.
És kipróbáltam úgyis, hogy ezeket a legnagyobbra vettem.
Ígymár akadott egy kicsit. De nem ilyen nagyon-nagyon, hanem egyfolytába akadott, de csak kissebb mértékben.
Na a lényeg, hogy ígysem volt jobb grafikája, mint amit előbb leírtam, hogy olyanon játszok.
De ezeknél a gaméknél még azis számít, hog ypl. az árnyékot jó kidolgozottságúra rakod vagy csak normálra (ami aztán tényleg nagyon fontos :D).
Pl. a SW Battlefrontba is amikor ilyen jóra állítottam az árnyékot akadott, de ha normálra teljesen simán ment. Pedig minden azon kívül majdhogynem maxon volt.
Na mind1. Mostmár igaz, hogy 1 giga ramom van, de amikor csak 512es volt ugyanezen a konfigon (a hl2) nem akadott.