- hallo keravill? A leveheto ajtaju ndks turmixgep megjott mar? Nem, nembaj, akkor varok meg. De lenne egy egetobb problemam. A baratom, aki foallasu idiota - tegnaptol mindenkepen -, sajnos kidobta HL2 a cejdetokomat vagy a sajatjat, mar magam sem tudom, es azt szeretnem megkerdezni hogy kaphatnek e egy ujat?
- Termeszetesen kaphat, 20 ft egy cdtok, 40 egy dvd tok.
- De csokolom, nekem olyan kellene, amin rajtavan a serial, a cdkey, meg steam acc, meg lehetoleg a lotto 5os jovoheti nyeroszamai, mert ez a dinka - haverom - azt dobta ki, amin ezek voltak. Es most nagy a baj, nemtudok jatszani a letolt..ize megvett jatekommal. Nem teccene tudni adni a felsorolt vesztesegek kozul legalabb egyet?
- Termszetesen megoldhato, 15.000 ft-ert meg kaphato nalunk a HL2, melyhez mint torzsvasarlonk, most ajandekba adunk onnen KET, azaz KETTO potcejdetokot, hatha a tortenelem ismetli onmagat.
- Nagyon kedvesnek tetszik lenni, de csokolom nekem nincs ennyi penzem, nekem ugy kellene, hogy tessek elhinni hogy a kutya megette a serialt, es tessek nekem cserebe csak egy ujat adni.
- Kutya?
- Jajbocsana, dehulye is vagyok, a haver dobta ki, elnezest. Latja, olyannyira ketsegbeestem, hogy mar azt sem tudom mikor mit beszelek...
- Ez is megoldhato, de ez esetben kerem hivja a masik reszlegunket, es ott beszeljen a kollegankkal. Megadnam a szamat, diktalhatom?
- Nagyonkedves, koszonom.
- 0620 444 5555, es kerem keresse Devenyi Tibor kivansagteljesito szakmanagert. Viszonhallasra....