42676
-
ilyet sem láttam még...csávó i am fucking asshole néven volt fenn egyik elmebeteg haverjával és saját csapattársait (köztük engem) az indulásnál lelőnek....és jót mulatnak....az ilyen nem normális, így el is lett baszva a játékom...server rohadtul nem dobta ki őket (admin) ... -35/0 statussal gyilkolásznak....ilyennek elvágnám a torkát 
-
végigvittem:D -
Since #35877 Hmmm ez nemhasznál steamet? Mert nfoban az van írva ha online akarok vele játszani akkor steamen keresztül kell egy account... -
Since #35876 csak működjön :-) -
Since #35875 Mindjárt leér nekem :-) Ez elméletileg tartalmazza a hl1 sourceot is :-) -
megy online is -
igen -
ezzel megy a magyarítás?:Half-Life 2 Collector's Edition (c) Valve *DVD* PROVISION -
A Vengeance kinyomta a HL1 Source verzióját... 25x15 mega -
azt viszont nem vágom, hogy hogy vannak ezek az ápdétek. először megjelent a 7, aztán a 4,3,1. mér fordított sorrendben? és nincs 2,5 meg 6?
vagy mi van
-
Since #35869 Éppne most öltöm le, szerintem neten nem mükszik legalábbis ez van az nfo-ba írva. Csak offline mód. -
Ez a változat, ami a FAQ-ban van írva, tutira lehet neten játszani, mert csak akkor töltöm le ha 100%-ig biztos:
PROVISION változat esetén:
1.Half-Life 2 Collector's Edition (c) Valve *DVD* PROVISION
2. half-life.2.deathmatch.rar
Valaki visszafirkanthatna, aki már használta...
3. Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON

-
Talaltam ket aranyos kepet a "Humoros es aranyos kepek" topicban, gondoltam, atlinkelem oket ide, asszem meg nem voltak.
-
"HL2 Add-On infók
[2005. január 04. @ 18:41 - ZeroCool]
Alighogy megjelent a Half-Life 2, termeszetesen már azonnal kapunk egy szelet infót annak készülő kiegészítéséről. Ahogy arra már érkeztek korábban is tippek, igen, a bájos Alyx-ot és hűséges ölebét, Dogot vehetjük majd irányításunk alá. A Valve egyébként komoly erőfeszítéseket tesz, hogy mielőbb elkészüljön a végleges Team Fortress 2, és Doug Lombardi még ennyit elárult, hogy a Half-Life 3 tényleges munkálatai is megkezdődtek. Kiváncsi vagyok mikor lesz róla infó... :)" a fenti linkek, és az eredeti itt -

-
Akkor a FAQ azon részét hagytad ki, amely a HL történelmével foglalkozik.... -
-

-
- hallo keravill? A leveheto ajtaju ndks turmixgep megjott mar? Nem, nembaj, akkor varok meg. De lenne egy egetobb problemam. A baratom, aki foallasu idiota - tegnaptol mindenkepen -, sajnos kidobta HL2 a cejdetokomat vagy a sajatjat, mar magam sem tudom, es azt szeretnem megkerdezni hogy kaphatnek e egy ujat?
- Termeszetesen kaphat, 20 ft egy cdtok, 40 egy dvd tok.
- De csokolom, nekem olyan kellene, amin rajtavan a serial, a cdkey, meg steam acc, meg lehetoleg a lotto 5os jovoheti nyeroszamai, mert ez a dinka - haverom - azt dobta ki, amin ezek voltak. Es most nagy a baj, nemtudok jatszani a letolt..ize megvett jatekommal. Nem teccene tudni adni a felsorolt vesztesegek kozul legalabb egyet?
- Termszetesen megoldhato, 15.000 ft-ert meg kaphato nalunk a HL2, melyhez mint torzsvasarlonk, most ajandekba adunk onnen KET, azaz KETTO potcejdetokot, hatha a tortenelem ismetli onmagat.
- Nagyon kedvesnek tetszik lenni, de csokolom nekem nincs ennyi penzem, nekem ugy kellene, hogy tessek elhinni hogy a kutya megette a serialt, es tessek nekem cserebe csak egy ujat adni.
- Kutya?
- Jajbocsana, dehulye is vagyok, a haver dobta ki, elnezest. Latja, olyannyira ketsegbeestem, hogy mar azt sem tudom mikor mit beszelek...
- Ez is megoldhato, de ez esetben kerem hivja a masik reszlegunket, es ott beszeljen a kollegankkal. Megadnam a szamat, diktalhatom?
- Nagyonkedves, koszonom.
- 0620 444 5555, es kerem keresse Devenyi Tibor kivansagteljesito szakmanagert. Viszonhallasra.... -
ha vissza mennél az üzledbe és szolnál,vagy hivnád őket?lehet kapsz másikat. -
miért is ne?
-
GDI #35858 35818-as hozzászolásomban mondtam hogy nem az enyém.HM-HM.Ott van pontossan nem az enyém hanem a haveré.....szerinted kidobom más dobozát???? -
elolvastam a FAQ-ot de nem értem azt hogy mi az a torony a végén!az mi? -
Miért kérjünk bocsánatot? Mert lehülyéztük? Modta egy árva szóval is, hogy a haverja dobta ki? :D -
Hát engem is zaklatnak néha ismerősök hogy ugyan kérdezzem már meg nekik valahol ezt meg azt amihez közöm nincs, mist miért ne tenném meg ha már kéri... -
Ez a "haveromnak van egy gondja..." szitu annyira kozhely (itt es barhol az elo vilagban), hogy szinte mar fajo, megis mindig hasznalatban van eheh... -
Ben C #35852 könnyebb ezt mondani mint bocsánatot kérni ^.^
-
csatarij #35848 Grat a Valve-nak, nagyon kir játékot csináltak, sztem lealáz mindent a környéken! Grat
-
Jó okés bocsesz nem volt igazam. -
Hoppsz:P -
nm -
csucsu31 #35844 Köszi
-
a koptert nem muszály kilöni,a hidon pedig át kell ugratni a shift gomb turbó képességével! -
GDI #35842 Az az idiota egy drb papirtokban adott nekem 5drb cdt hogy probáljam ki mert neki nincs internetje.Ezzel le lett zárva a dolog-Lehet kibaszni a kukába.Engem nem sürün érdekel a dolog.Én csak rákérdeztem mert neki kellett.ENNYI. -
csucsu31 #35841 sziasztok
tud valaki segiteni elakadtam a 7 fejezetnél a "17 fő uton" a lerobantott hidnal a koptert ki kel lőni és tovabb mit csinaljak
segitsetek kerlek -
Vegas #35840 hajjajj..nem lehet valahogy lekérdezni a jelszavam??hogy elküldjék nekem mailban?? -
#35831 ;) -
Nézd, ez lol. Következésképpen legközelebb ne dobd ki a megvásárolt számítógépes szoftver dobozát.. huh.. -
Vegas #35837 ok kösz -
Oda kell adnod neki akkor a Steam accountodat is, aztán a srácnak nyilván meg kell változtatnia a hozzá regisztrált E-mail címet és jelszavat.