Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tudom a Steam update-et feltenni a Vengenance verzióra? Nem tölti le magától? És hogy van az, hogy a Steam-mel van gondja, de a CS:S mûködik neten multiban csak a HL😄M nem?
[NST]Cifu
Ott fent van egy olyan link a banner alatt, hogy "Gyakran Feltett Kérdések". Éppen azért lett kirakva, hogy a sokszor feltett kérdéseket ne kelljen x+1 megválaszolni....

Idézek belõle:

Kérdés: Tényleg kell Internet kapcsolat ahhoz, hogy játszhassak vele?

Válasz: A játékot a STEAM-en, interneten keresztül lehet csak aktiválni, még akkor is, ha dobozos változatról van szó.
Az aktiválás után már nincs szükség internetre a Half-Life 2-nek, egyszerûen csak Offline módban kell elindítani a Steam klienst. Késõbb azonban várhatóak még olyan extra dolgok, amiket a STEAM-en keresztül lehet majd letölteni, illetve a javitópatchek is így lesznek csak elérhetõek.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nekem nem megy offline módban a steam, mert azt írja, hogy az account infót nem találja a gépen. Ami igaz is mert nem tudtam létrehozni, mivelhogy nincs netem. A hl2 ikon a "steam.exe" -launchapp 220 -ra mutat, de ugyanúgy a steam indul el.

Hát én már átnéztem mindent,de nem jutottam sokra valoszínûleg nem értek hozzá,amúgy megy minden lehet játszani,kivéve az elmentésemet nem tudom betölteni mert egybõl kilép a játékból és kiírja az említett szöveget.A fejezetekkel tudok játszani,de hát az még se az amit én kezdtem el.Azt hiszem várok a megoldásra és addig pihentetem a dolgot.Viszont azt nem értem miért most kezdte el ezt csiálni.
ibrik
Ez így nem egészen pontos.
Valójában a single-hez is (mint a HL2-ben mindenhez) kell a steam, csaképpen a steam-et lehet futtatni offline módban is.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Üdv! Bocs, ha már volt szó róla, de nincs idõm visszaolvasgatni. Írországban vettem a dvd-t eredetiben, és telepítés után a hl2 ikonra a Steam indul el és aszongya, hogy csináljak acc-ot, viszont otthon nincs netem. Net nélkül el lehet indítani valahogy a gamét?
kösz

mookid
én úgy vettem ki az nfo-ból, hogy az online/offline reg-eknek csak a hálós játékhoz van közük, a single playerhez nem. szal ugyanaz a bajom, mint metlogennek. ill. csak volt, mert sikerült: cd-krõl install, semmi crack, 7-es protocol telepítése, megintcsak semmi crack, aztán 3-as update telepítése (amit végül megtaláltam, mégcsak nem is kellett visszaolvasnom), az ebben szereplõ crackek futtatása és láss csodát. ini, reg fájlokhoz hozzá sem nyúltam.

Én levágnám az illetlen testrészeket, és a helyükön játszótereket létesítenék.

😞(
nálad meg tényleg az a megodlás, az nfo-ban le van irva erre is a megoldás (offline, online mod, etc..) sé tökéletesen müxik, igaz én dvd-s verziot néztem de cd-s elvielg ugyan az csak több cdn vanak a filok 1 dvd helyett....

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem senkit nem foglalkoztat hanem max senki nem tugya..., rádásul mivel 0 infot közöltél azon kibül hogy beböfögsz egy hibaüzit és hogy jajnemmegyazonnalsegicsen valaki, ezért még ha tudná is valaki a megoldást akkor sem tudhatja nálad a helyzetet..., errõl enyit...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Reméljük meglessz a hiba oka
mookid
ja, én kérdeztem, de miután antijedi rejtélyesen csak annyit mondott, hogy tessék olvasgatni az nfo fájlt, jogosan gondoltam (és gondolta megtlogen is, ezek szerint), hogy van megoldás és a hülye is tudja, csak nekem maradt ki valami.

Köszi az útba igazítást egyébként vissza olvastam és én is láttam hogy megvolt a kérdés,de mivel azt is láttam hogy senkit nem foglalkoztat a kérdés, ezért feltettem mégegyszer,de így már látom hogy legalább valaki figyelt.
PiszkosFred
Ha hiszed, ha nem, de 17 kommenttel ezelott feltett ugyanezen kerdesre, meg nem erkezett erdemben valasz. Gondoltam kozlom, mert latom megerolteto volt olvasgatni. Hidd el, rajtad kivul meg jo sok ember fogja ezt meg megkerdezni, es elobb utobb valami guru kitalalja a megoldast. Addig marad a turelem, es a remeny, hogy nem fogja meg legalabb 10 ember megkerdezni ugyanezt a kovetkezo 24 oraban. (amire pedig realis esely van, lassuk be)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nem tudok játszani mert mindig kiirja ezt:

Could not acquire necessary game files because the connection to Steam
servers was lost.

idáig ment minden jól most meg elindítom a játékot és a load game nál
kilép a játékból és kiírja ezt.

tud valaki valami okosat mondani??????
EZT NEMHISZEM EL MÜKÖDIK a vengeane 1es cd vel

Csak ugy kiprobaltam es elindult nem kell eredeti cd neki jo a vengeance is

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

ez is érdekelne engem is 😊

ez engem is érdekelne 😊 de én inkább hülye kérdések helyett megyek visszaolvasni 😄DD

ibrik
Már nem sok van hátra - ha tényleg ottjársz, ahol threeman (#34008). De még azért számíthatsz egy-két izgalmas helyzetre <#vigyor>

tomsh
Még jó, hogy benéztem ide mert én sem tudok itt ugrani. Akkor ezek szerint bug.<#gun> mit össze szenvedtem<#unalmas> A gém egyébként nagyon jó,idáig sehol nem akadtam el, elég gyorsan eljutottam eddig. Egyébként kb. hol tartok? Remélem sok van még hátra.

mookid
van valami hely, ahonnan ezt az update 3-at le lehet tölteni?

[NST]Cifu
Kijött egy újabb Steam update...

IMYke2.0.0.0
A dátum...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na de eddig ment, még tegnap este is... Mi változott ma reggelre?
[NST]Cifu
Javaslok villi-nek egy büntetõpontot...

precision
Ezt most miért ide?

Bazinga!

ibrik
Valószínûleg a te játékverziód régebbi (vagy nem ugyanaz), mint ami a játékszerveren fut - ez sok játék multi-részénél kizáró ok, hogy játszhass rajta.

Your version does not match the servers. Please restart the game.

Mi ez az üzenet? HL2 DM nem megy miatta, pedig eddig mûködött. Vengeance cd verzió, source update 7, dm, update 3, minden fent van.
ibrik
Én próbáltam, végig is játszottam és ugyanaz a bajom vele, mint annakidején 1998-ban a HL-el: az a kibaxott csúszkálás.
Nem lehet sehová sem pontosan úgy ugrani, hogy ne csússzon tovább Gordon - ezt inkább kihagyhatták volna a Source-ra írt verzióból.

Tumor
Hi all ! Van már tört verzióval mûködõ SDK ??? EMPORiO van meg és a Hammer-t akarnám használni...
mookid
"sziasztok!
a vengeance-féle cd-s verzio van fönt nálam, ment is szépen, aztán feltettem a v7 protocolt és deathmatch addont és azóta az elsõ in-game töltés után kidob a játék azzal, hogy connection to steam server was lost.
tapasztalt valaki ilyet? van tippetek? köszi."
antijedi: "igen, el kéne ovlasni nfo-t, nem poénbol van ott..."
néztem, de nem találtam erre vonatkozóan semmit... lehet persze, hogy én vagyok hülye, de akkor meg pláne magyarázza el valaki, mit kéne csinálnom 😊 köszi.

RelakSfromhome
Illetve minden pálya neki megfelelõ égboltot kapott, ami pl a sziklafalas részt nagyon megdobja

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

köszi

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

[NST]Cifu
Már többen írtak róla véleményt, alul találsz egy olyat, hogy "keresõ", beírod, hogy HL:Source és voilá...

Amúgy tömören: ugyanaz, mint a HL, csak és kizárólag a Source fizikája és effektjei (pl. víz) hathatnak az újdonság erejével, a textúrák, modellek, hangok, stb. ugyanaz, mint az eredeti HL...

Itt egy link arról, hogy néz ki a HL, a HL:Source és a HL-High Definition Pack

valaki próbálta már a half life 1 source-t írjon már véleményt, kíváncsi vagyok...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Törölt felhasználó
Nos, valamit valamiért.
Noninnyó
Próbálom felhajtani, de eddig még semmi <#szomoru1>

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Ez engem is nagyon érdekelne!
Ahogy elnézem, a telepítési lépések a töredéke - azaz csak szimplán fel kell telepíteni szinte - a VENGEANCE féle DVD-s verziónak, és online is lehet vele játszani mindenféle patch nélkül, sõt Collector's Edition.
Azért a frissítési megoldására kíváncsi lennék, ha egyáltalán lehet-e frissíteni...

tibor16
<#eljen>

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PiszkosFred
Igaz, jogos. FC egyike a 0,01%nak ;]

tibor16
-hmmm kinek a pap, kinek a papné... a terepre pedig ott van (bocs mindenkitõl) a FarCry, ha jáccottál vele, tudod mirõl beszélek. A terepet megkerülve is indíthattad a játékot (mint véletlenül én). Rafinériában messze jobbnak találom a HL2-õt, de a terep szabadságát belegyúrhatták volna...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

PiszkosFred
Egyetertek, de amire te gondolsz az vayg egy elderscroll jatek, vagy egy mmorpg. Az fpsek 99,9%a behatarolt teruleten jatszodik, egy aranylag linearis sztorit kovetve. Engem is idegesit hogy 20 perc tokoles utan derul ki, hogy el kell mennem egy sarokba es akkor folytatodik csak a script/sztori, de ezt leszamitva szamomra meg mindig ez minden idok legjobb fps jateka. Igaz, nem ismerem mindet ofkorsz. Turelmes ember vagyok, hozzaszoktam a bugokhoz... ;]

tibor16
-no no, azér van ellenpélda, -akármennyire jó a gém, nem sztem ha akadályoznak a nézelõdésben.. amúgy meg a kisnyúl pont hiányzik, pl galambok vagy sirályok vannak oszt kész...

RelakSfromhome
és ha elhagynád a helyszínt, hogyan folytatódna a történet? Meg kátszer ennyi pálya kellett volna, meg kisnyúl

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

tibor16
igen, ez baromi lehangoló, hogy ha nem arra mész amerre ki van találva, megáll a gáma. Azér ebben az egyben csalódtam. A helyszíneket nem lehet pl elhagyni, -magas sziklafalak, bezárt ajtók stb.

RelakSfromhome
olyan fura nézni a 4:3 arányú shotokat, miután én 16:9 arányúra állítottam a képet 😄

miert olyan pixeles jobb oldalt a fal?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

threeman
BUG volt, hogy nem tudtam ugrani. Újat kezdtem, most már ok, egyébként arra kell továbbmenni, amerre nézek a képen, csak ugrani kell 😊 kár hogy volt az a bug 😞

RelakSfromhome
Nah, végignyomtam az Anticitizen One-t. Egész jó golyófogók a társak, csak mindig elõre kell õket küldeni 😄

PiszkosFred
Csaloka a kep, de nem itt jonnek le a kozponti lifttel a rosszarcu barataink, akiket hidegre kell tenni es folytatni a GGun okozta mokat? Lehet hogy megint valami apro kis bug van, es ezert nincs tovabb. A jatekban nem eleg azt csinalni amit kell, neha bizonyos helyekre kell menni, hogy folytatodjon a sztori. Ha minden kotel szakad, toltsd vissza a palya elejetol, ugyis nagy elmeny kihasznalni a GGun-nak ezt a verziojat ;] (vagy maszkalj meg ossze vissza, hatha kihagytal valami aprosagot, ahogy elottem is javasoltak)