Sok hibája van a játéknak, ez vitán felüli, NODE EZ "CIKK"? :D Bevallom, sajnos eddig nem futottam bele a nagy formátumú és magvas monológba, pedig komolyan szórakoztató :)
Rögtön ráugrottam az értékelésre, semmi extra, emberünknek nem tetszett a game, viszont az nem egyértelmű számomra hogy most pénzt szeretne, vagy elképzelhetetlen számára hogy másnak bejön, vagy csak szimplán észt szeretne osztani (nem kellene, nincs elég alapanyag). Rendben menjünk az elejére (jó lesz ez :) ). Kis technikai kitérő, 30sec töltés itt, 15 ott, rendben. MIN? Villanyrezsón, vagy konzolon? Ez az információ titkosnak bizonyult, kissé meg is ijedtem. NÁLAM NEM TÖLT ENNYIT! Most vagy átvertek és nem ezt kaptam, vagy vmi egész másról van szó... Az ezt követő LSD tripből (amiért hálás vagyok a "készítőnek") 1 mondatot kopipésztelek, mert ez jött szembe először, de ettől el is dobtam magam a kövön:
"2 ember jött velünk a kocsiban, van táskájuk is, amit visznek..." Táskájuk van amit visznek! Nem röhögni, ez fontos momentum, hisz elég meglepő tevékenysegről van szó vonaton utazó emberektől, tehát ez előrevetíti a történetet nem ismerők számára is, hogy City17-el vmi nagyon-nagyon nincs rendben(táskát csak úgy nem visznek emberek). Ésatöbbiésatöbbi...
ROTFLMAO
Kötelező olvasmány.