Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CarajoEsp
Nincs olyan aki ilyen kártyával nyomja?? Nem tudna beszúrni egy képet arról a részrõl ,amikor a daruval kell emelgetnia kocsit???
Lehet ,hogy már volt ilyen téma és sorry ,hogy nem olvastam vissza.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Törölt felhasználó
Ezzel mindössze annyi a gubanc, hogy a Vampire is Source enginnel megy...
CarajoEsp
Hát akkor ez elég érdekes ,mert idáig semmi ilyen problémám nem volt. ha mondassz 15olyan játékot amiben ilyen víz volt ,akkor abból tuti ,hogy mind a 15-ben ment ez a fajta víz. Tudtommal ez Pixel Shader 2.0-ás víz ,de tudja az 1.0-át illetve az 1.1-et is.
A Blooodlinesban ugyan ez a víz van ,ott akkor ,hogy hogy megy??

Törölt felhasználó
Akkor viszont sehol nincs még a vége 😊 A megoldást viszont sajnos nem tudom.
ibrik
Nem értetted, mit írtam.
Az, hogy egy kártya KIZÁRÓLAG szoftveresen tudja a DX8-at, az még nem jelenti, hogy egyes konkrét játékoknál mûködik-e (többségében nem).

A pixel és vertex shader-t biztos nem fogja szoftveresen "emulálni".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

CarajoEsp
Én azt elhiszem ,de most épp a Homokos?? Partnál tartok és ott viszont rengeteg víz van. A Szemem meg majd kiesik ,mert így ettõl még az Aknakeresõbe is szebb a víz.

Törölt felhasználó
A vége felé nincs víz, szóval inkább ölj és haladj 😊
CarajoEsp
Nem szoftveresen. Az a Geforce 4 Mx ha minden igaz. +A Bloodlinesban tökéletes a víz csak itt szar.
Amúgy elég oktondi vagyok ,de a játék vége felé tartok és ez idáig fel se tünt😄

ibrik
A GF3 Ti200 csak szoftveresen "kompatibilis" a DX8-al - tehát ne reménykedj...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

CarajoEsp
Leszedtem az Emporios változatot és az lenne a bajom ,hogy nincs víz.Illetve van ,de olyan mintha csak DirectX7-en menne a kártyám magyarul tükrözõdés semmi. Nem tudom mitõl lehet már kipróbáltam ami a Faq-ban van ,de azzal nem javul meg. Valakinek valami ötlete?
Amúgy Geforce 3 ti 200-am van ,annak azért kéne tudnia a Dx8-at.

Hali mdki!!
Én még új vagyok itt a fórumban. Tegnap vittem végig a játékot. És meg kell h mondjam h nekem tetszett a vége. Ha valaki valahol elakadt és segítségre bvan szüksége akkor szívesen segítek ha tudok😊
Törölt felhasználó
Nah! Jobb klikk steam ikonon, play games, jobb klikk half life 2, properties, ott ellenõrizd, hogy 100%-on áll -e a cucc. Ha nem, akkor csinélja meg szépen, aztán restart steam offline és kész. Ha nem ez, akkor szólj. (Steam fórumon vadásztam)
takraj
A FAQ-ot elkövette:
Cifu

Köszönet illeti õket a segítségükért:
Tomper
ati2002
Kandurex
Imremagdi
gpm
takraj? <- én nem segítettem? 😄DDDDDDDDD

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

[NST]Cifu
És szerinted mindenki keményen diszkriminál, mert nem válaszolt, ugye? Áhhh...

Szvsz annyi történt, hogy senki nem találkozott ilyesmivel (a környékemen 3 ember játszik Offline a HL2-vel (kettõnek GPRS netje van, az egyiknek még az sincs), de ilyesmit nem tapasztalt).

Azért meg felesleges hozzászólást írni, hogy közöljem: tippem sincs...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Törölt felhasználó
Életemben nem láttam korrektebb kérdést, gyalázat, hogy nem válaszolták meg. A probléma valóban elég egyedi, nem találkoztam vele, de most azonnal rávetem magam a külföldi fórumokra és megkeresem neked a választ, hogy ne maradjon benned rossz érzés 😊
Hali:
Ez volt a kérdésem:

"Sziasztok!
Mielõtt megköveznétek: átolvastam a GYÍK-ot, a netes kapcsolattal foglalkozó hozzászólásokat, stb., de még mindíg van egy problémám. A játék eredeti. A telepítési útmutató szerint feltelepítettem, regisztráltam, és amit még kell . De. Offline módban (annak ellenére, hogy a Steamban ráklikkelek) nem hajlandó elindulni a játék. Csak akkor fut a játék, ha megy a net is. A Steam-ot leszedtem a netrõl, újratelepítettem, az a további szükséges filéket ismét föltelepítette, de semmi változás.
Van valakinek tippje????????
Köszönöm a segítséget elõre is.
Üdv"

[NST]Cifu
Az oké, hogy ott van a My Games alatt, aktiválva is van (világos szinnel jelölve), vagyis játszani is tudsz vele?

Törölt felhasználó
Ne lázadj 😊 Egyébként nem hiszem, hogy ha rendszeresen olvastál akkor felmerülhetett olyan reális probléma amire nem kaptál választ, lehet, hogy rosszul kérdeztél. Ha nem így volt akkor nem szóltam, csak furcsa lenne azért...
Szánalmas. Mióta megjelent a játék, játszom vele. Egy, vagy két hozzászólásom volt. Nem kaptam választ.
Rendszeres olvasótok voltam.............
Ez öncélú és szánalmas, csá HL2 klikk.

Ja moderáld ezt is ki hamar, cenzor........
végülis..., de akkor meg legyen inkább 666 láma és még jobban lehetne kalibrálni és akkor mongyok 350 láma full stzokványos lenne 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

😉))

a lámák tamadas

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Í]y jobban leeht kalibrálni.
Törölt felhasználó
Jah, ezt javasolni akartam!

Másik, hogy szerintem nagyon sok az 5 láma, bõven elég lenne 3.
apropo fellebezés, az onlány ügyvédkedést is be lehet majd inditani, tuti biznisz elsz 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

figyi
beregeltem at ati kuponom egy total uj steam accountba, es amikor megkerdezte h mit szeretnek berakni my gamesbe akkor ott volt a sima CS is, mig az faqban csak annyi van h hl2 es cs:s

akkor most h van ez?
persze meg 1873 ora mig megtudom itt helyben 😊))

meg most megyek is, mert mar 1ora:10perc a tuloram 😉

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

A szándékosan lámát akarók egybõl 5-öt kapnak, így egy hét pihi láma nélkül. Csak mondom...
Kb ez fog kikerülni (by St):

Szabályok:

- A büntetõpont kiosztható a moderátori jogok felvétele után a fórumozó nickjére kattintva, az adatlapon.

- 5 büntetõpont után jár automatikusan 1 hét ban.

- A büntetõpont kiosztásakor kötelezõ indokolni annak miértjét.

- A büntetõpont visszavonható. Amennyiben a moderátor úgy ítéli meg, az általa kiosztott büntetõpontot visszavonhatja.

- Egyszerre max. 5 büntetõpontot bárki kioszthat, ezáltal fórumozó azonnal banra kerülhet. Ebbõl következik, hogy a büntetõpont visszavonása esetén az 1 hét ban idõtartama is lerövidíthetõ.

- A büntetõpontok célja a nevelés, tehát ne éljetek az azonnali 5 büntetõpont kiosztásával, mert nem az a lényeg, hogy mindenkit azonnal banra pakoljunk, hanem az, hogy a kostruktív mederbe tereljük.

- Azok a felhasználók akik már kaptak büntetõpontot, az adatlap alján megjelenik a büntetõpontok „története”.

- A felhasználónak joga van fellebbezni, ez a neki küldött privátüzenetben benne is van. Alapesetben annál a moderátornál kel fellebbezni, akitõl kapta a pontot/bant.
[NST]Cifu
Caravan: alul van egy keresõ, amelyben az adott topicban tudsz keresni, tehát mégcsak annyira visszaolvasnod sem kell. Hiába nyavajognak egyesek, a keresõvel sokkal hamarabb választ kaphatnak a kérdésükre, és közben a topiclakóknak meg nem kell napi 20x ugyanazt a kérdést megválaszolniuk.

[NST]Cifu
A lentiek a Borg által említett topicban elhangzottak alapján (de persze a végleges az, amit St majd kirak):

Ahogy most a VIP-eseknél a csillagok vannak, úgy lesznek láma jelek (<#lama>) a név vagy logó mellett, azért jár ilyen, ha valaki feleslegesen traktálja a topicot oda nem illõ dologgal, vulgárkodik, stb.
Valami olyasmirõl van szó, hogy aki összegyûjt egy párat (3-5), az kap egy rövid idõtartamú ban-t (2-3 nap vagy 1 hét). Bizonyos idõ elteltével (ha nem csinált semmi rosszat az illetõ) a lámajelzõk eltünnek. Ha valaki túl sokszor lett kibannolva lámajelzõ álltal, akkor kap végleges bant (persze az extrém dolgokért ezután is azonnal jár a végleges ban).

Crokin
<#ijedt><#banplz><#lama>

Repatarurgyán

Random_
Javaslom olvasd el a büntetõpontozásra vonatkozó fórumot. Másrészt szerintem nem ez a megfelelõ hely ennek a kitárgyalására ha gondod van keresd meg a megfelelõ helyet és idõt!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

jah

pont most jöttem rá de ezé köszi

takraj
sv_cheats 1

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Csõ!

A csítet hogyan lehet aktiválni? Már nem emléxem a parancsra..

takraj
És konkrétan hogy jelzi a rendszer, ha valaki pontot kap?

Sil3nt
meg is érdemli

ja lehet

http://thenamelessphoto.com/

Random_
Láma kitûzõt akar biztos. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

miva'?

http://thenamelessphoto.com/

oks, köci 😊

Ja még sehol 😊 Vagyis de, az általánosban a bezárt topik.
Nemsokára kikerülnek az infók a fórum fõoldalára is.
izé, hol vannak a megfelelõ helyek? 😊<#dumcsi>

nnyé vissza a gumiba, ne itt kötözködjél.
nemcsakfeel
ezt mindenhova becopyzod ?<#duhos2>

*hihi ** *

Csak gondoltam szólok, hogy a büntetõpontrendszer beindulása miatt mostantól minden olyan ember pontot kap itt is, aki olyan kérdést tesz fel a témával kapcsolatban, amit a topicban már egyszer kitárgyaltunk.
Teljesen mind1 mikor, mennyit kell visszaolvasni, tegye meg. A továbbiakban nem kívánatos, hogy a hozzászólások 90%-a analfabéta kisgyerekek segítségkérése legyen. Ugyanez vonatkozik azokra a kérdésekre is, amelyekre a választ a FAQ-ban, vagy az egyes patchek NFO-jában meg lehet találni.

A további információkat a büntetõpontrendszerrõl megtaláljátok a megfelelõ helyeken.
edios
Elfelejtettem😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

takraj
Nem túl jó, de egynek elmegy, sok benne a magyartalanság.... hol találtad?

edios
Felraktam a magyar történetet,ha érdekel vkit: (Nem tudom,h ki írta,nem én!)

http://aisoft.fpn.hu/egyebZ/hl2tori.txt

takraj
tényleg? hol van?

edios
De a történetet már vki lefordította magyarra is,miért nem azt rakjátok ki?