42676
-
Steam-en keresztül rendelt már valaki bármilyen hl2 csomagot? (bronz, ezüst, arany) -
Meg az,hogy a Medal Of Honor óta ez az elsö fps amit végigjátszottam!!! Többit csak kipróbáltam,és nem tetszettek. De ez nagyon! Fc még talán be lesz fejezve:) -
Sajnos az emlitett cikk számos kitétele megfelel a valóságnak, vannak ugye a szubjektiv részek / pl. van akinek ez a nagy területen csámborgás vontatott, van akinek meg tetszik/, de eltulzottnak érzem, ugy tünik nagyon belejött mert azért jót is lehetett volna irni. Én kettöt is tudok, korrekt fizika, HL2 ja /meg szép volt a viz/. Másban tényleg semmi különös. -
Így is lehet tunni, hogy honnan gyütt azaja az idézettje, kíremszípen...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
read back!
ahogy a művelt orosz mondta.
asszem... -
ez k*b*sz*tt jó!
szándékosan nem csillagoztam ki :-))) -
OFF
"olyan ember meg, akinek nincs warezos cucca, nem létezik, illetve igen, de feltételezem teljes boldogságban él a puszta közepén cucu malaccal, meg pár kotkodáccsal, és fogalma sincs róla, mi lehet annál faszajentosabb dolog, mint reggel négykor kipattanni az ágyból és egy jó nagy slukkot nyomni a trágyaszagos levegőböl moslékkeverés előtt.."
Ez egy gyönyörű megnyilvánulás a p***me hl2 topicjából... gratulálok...
ON -
#35337 Ezigen! -
Nocsak, hol láttad ennyiért. Én suxx MediaMarkt-ban láttam a Collector's Edition-t [úúú, az a fémdoboz, illene a gépem mellé!] 22.000 Ft-ért, a "sima" pedig még mindig 9990 Ft. Legalábbis is itt, Pécsett. Vagy a lusta játékosztályos elfelejtette kicserélni a cédulákat? [reménykedik]
Vigyázz, mert 15 év múlva ő fogja - 27 évesen
- megmondani, milyen nyugdíjat kaphatunk... 
Skacok, meghirdetem a VIHAR A BILIBEN vs HALF LIFE 2 aranyköpés versenyt!
Nálam a tuti favorit:
"Ez is 95-100 %-os játék lett volna, amennyiben engem is érdekelté tett volna a Valve Software, hogy csak szépet és jót mondjak a játékról. "
A csávóból még politikus is lehet.
-
6-7K-ért már láttam, lassan eljön az időd. -
EHEHEHEE...
Ez a fütyi ennyire ráért?
Tetszik, hogy ennyit fikázza a töltési időket, biztos jó gépen játszotta...
-
Bezony, bár ez ügyben elég nagy a tudathasadás a mai napig netszerte, hacsak ezt bakizta volna be az bocsnánatos bűn lenne, de a lelkem nem tudott 72 oldalon összehozni egy elfogadható összetett mondatot, inkább értelmesnek tűnő szóhalmazokkal operál (scrabble effekt). A gondom csupán azzal van, hogy kritika (akár negatív, akár pozitív) legalább olyantól származzon, aki gyaníthatóan bármely napszakban képes egyedül hazatalálni. -
:) #35328 sokaknak ugrál a hang amikor betöltödik 1 állás ? nos nekem is ugrált meg minden.aztán nyomtam 1 scandisket meg 1 töredezettségmentesitést, és faxa lett:) -
Nem veszem magamra. Én is nagyon magasra helyeztem a lécet a Játékok terén. Talán, mert az elmúlt években sokkal (talán túl sokkal) akadt dolgom, és én is telhetetlen vagyok.
A HalfLife-sorozattal szemben pedig elfogult vagyok.
Iszonyat mit vártam ezt a Játékot! Pesszimista hangvételű írásaim az elmúlt évek során azért születtek, mert láttam nem egy hihetetlennek titulált szoftver saját hamvábahullását...
Sajna, nem egy esetben igazam lett. HL2-nél is.
Ettől függetlenül, amikor tényleg elfogadható áron kapható lesz, kiróvom a pénzt érte, mert ha 22000 Ft-ot nem is ér egy CE, de az alap megéri majd azt a 4-5 ezret...
Hát igen, ami tény az tény, a srác lehet vagy 12 éves... 
Szerintem a HalfLife 1 idejében nagycsoportos ovis lehetett.
Azt sem tudja, hogy a HalfLife 1-nek semmi, de semmi köze az igazi Quake 2 enginehez. Még azt sem mondhatjuk, hogy elemek vannak belőle a HL1 alatt, mert a Valve csak a Q1-engine egyes elemeiért fizetett liszenszdíjat [pont, most a Troika a Source-ért]...
IMYKE!
Attól ez a játék messze jobb, amivel (kategóriájában) mostanában játszottam. Bár én megvettem ezt is( főleg azért, mert két játékot kaptam egy áron), és a Doom 3-at is, abban nagyot csalódtam, unalmassá vált úgy a felén túl, ezt szépen munka és család után esténként végigjátszottam.
Az a baj velünk, hogy mindig jobbat akarunk, ócsárolunk mindent, minden szarnak elmondunk, maximumot akarunk, és mindig ellopjuk, soha nem vesszük meg.
(tisztelet a kivételnek, de lsd. az én példám, nem bírok a Doom3-tól megszabadulni)
és itt nem a megvételen van a hangsúly, hanem az elvárásokon és leugatásokon, mert mindig odatalál minden fórumra olyan, aki nem kedveli, és ugat a másik játék mellett pro és kontra.
és ez nem neked szólt (mielőtt magadra vennéd) hanem úgy általánosságban. -
KeFe #35324 Loni! -
Seeker666 #35323 köszi próbálom
-
*SPOILER*
én nem vittem magammal többet, csak mi ott volt.
bebújtam, és leguggoltam oda, ahonnan a gépágyúkat kivettem. és amikor lőttem a hol jobbról, hol balról érkező ellenséget. Bár a végén alig volt LIFE és lőszer, de elsőre végigvittem... -
ka87 #35321 lőni a középen lévő gömböt azokkal a fúziós szarokkal a torony tetején -
ka87 #35320 :P látom itt is megy az IQ fighting:DDD
ez télleg LOL -
Sok hibája van a játéknak, ez vitán felüli, NODE EZ "CIKK"? :D Bevallom, sajnos eddig nem futottam bele a nagy formátumú és magvas monológba, pedig komolyan szórakoztató :)
Rögtön ráugrottam az értékelésre, semmi extra, emberünknek nem tetszett a game, viszont az nem egyértelmű számomra hogy most pénzt szeretne, vagy elképzelhetetlen számára hogy másnak bejön, vagy csak szimplán észt szeretne osztani (nem kellene, nincs elég alapanyag). Rendben menjünk az elejére (jó lesz ez :) ). Kis technikai kitérő, 30sec töltés itt, 15 ott, rendben. MIN? Villanyrezsón, vagy konzolon? Ez az információ titkosnak bizonyult, kissé meg is ijedtem. NÁLAM NEM TÖLT ENNYIT! Most vagy átvertek és nem ezt kaptam, vagy vmi egész másról van szó... Az ezt követő LSD tripből (amiért hálás vagyok a "készítőnek") 1 mondatot kopipésztelek, mert ez jött szembe először, de ettől el is dobtam magam a kövön:
"2 ember jött velünk a kocsiban, van táskájuk is, amit visznek..." Táskájuk van amit visznek! Nem röhögni, ez fontos momentum, hisz elég meglepő tevékenysegről van szó vonaton utazó emberektől, tehát ez előrevetíti a történetet nem ismerők számára is, hogy City17-el vmi nagyon-nagyon nincs rendben(táskát csak úgy nem visznek emberek). Ésatöbbiésatöbbi...
ROTFLMAO
Kötelező olvasmány. -
Seeker666 #35318 hi all!
a végén a portálnál mit kell csinálni? -
Igen. -
tehen_m #35316 http://www.avril.hu/hl2_nofrag_us.avi
Ez már volt? -
targa6269 #35315 Jajj egy régebbi mentésből is visszamentem odáljig és akkor sem. Olvastam egy végigjátszást és ott azt írják, hogy bárhova letehetem. De semmi. Pedig vittem magammal még egy gépágyút is mert azt írták, hogy kicsit véres jelnet lesz. -
Én ezt a cikket november 16 után, olvastam, amikor nagy port kavart.
Azóta véginyomtam magam is, s hogy némiképpen éreztessem, mennyire igyekszem pártatlan lenni: nekem tetszett, a rengeteg hibája ellenére is.
S itt azonnal kiemelném a szót: rengeteg - bizony, következetlen, tényleg sematikus és néhol fájdalmasan kidolgozatlan. Olyan elemekre nem fókuszáltak, amikre amúgy - ígéreteik szerint - a mellékszálak épülhettek volna. S mivel a mellékküldetések kimaradtak, az éles szemű és elméjú játékos bizony érzékeli, hogy valami sántít az egészben.
És itt nem arra a kibaszott holoizére gondolok, az gány volt, úgy ahogy van / volt / lett volna...
Én azt mondanám, hogy 50%-ban, és ez is inkább felfele kerekítve. Nem éreztem soha, hogy vontatott lenne, persze azt aláírom, hogy egyes részek lehetettek volna rövidebbek, de azért annyira nem zavaróan.
Leginkább azon ütköztem meg, hogy 95%-ot adott a hangokra. Épp azon elmélkedtem játék közben, hogy lehetnek ilyen gyatrák a fegyver hangok. Persze mindenkinek más az izlése...
Na meg azon, hogy a Valve ötlete volt a MOD-ok lehetősége... már anno a Doom2-höz is voltak MOD-ok... mikor is? Jó 10 éve? -
#35312 Ne valljuk meg. Nincs igaza. Elsőre szimpatikus lehet egyetérteni egy ilyen hangvételű kritikával a sok agyondícsérés után, hogy: "Na, végre valaki aki megmonnya a frankót!" Elfogolatlanul, a mocskos marketinggépezet fogaskerekei közül haláltmegvető bátorsággal kiszabadulva, dacolva mindennel, csak azért, hogy nekünk kis felhasználócskáknak elhozza a fényességet. Ez a !gyerek! egy kis frusztrált kockafejű majom. Ott is rengeteg helyen sántít ez a szánalmas tákolmány ahol kizárólag tényekre hivatkozva lehetne elmesélni a történetet, mindenféle szubjektív vonulatot félredobva. Ne akarja már rámerőltetni egy ilyen kis retardált a véleményét. Meg senki. Több szót sem érdemel, most is csak miattad pazaroltam rá az időmet. -
Akkor majd a végén le fog esni, hogy miért is jelent meg a skac.
Valljuk meg, a srácnak - százalékos arányban - 75%-ban igaza van.
Nem.Most tartok ott.Vagyis má játszottam a kutyulival és átmentem a régi átjárón és lövöm a zombikat körfűrészlappal :) -
#35308 Azt is tegyük hozzá, hogy a világ egyik legnagyobb lámájától! Aki kíváncsi, hogy miért, az olvassa el az értékelést a végén. -
Végigjátszottad már?
[nemtudja] -
targa6269 #35305 Nos kipróbáltam az összes variációt és semmi. Ugyan úgy semmi változás. Az mesterséges inteligencia be van kapcsolva tehát az sem lehet a baj. -
targa6269 #35304 Érdekes mert mind a hármat elhelyeztem. Majd megpróbálom máshova tenni.
Köszi
-
targa6269 #35303 Hát persze Szuka. Tudod: SZUKA KUTYA