• [NST]Cifu
    Jól veszem ki a TVG ismertetőjéből, hogy lesz olyan, hogy lepattan a lövedék egy falról vagy bármilyen objektumról?! Uhhh... de szép is lenne...

A másik a látótávolság: minimum 1km, maximum 5km. Whaooo... Na, azért persze nem nagy előrelépés a Res óta, de az, hogy a minimumot is 1km-re emelték, mindenképpen jó hír!
    Viszont rögtön utána az jön, hogy megint korlátozni akarják a kirakható objektumok számát... egyfelől értem én, hogy nem akarják túl gépigényesre csinálni a dolgokat, de az OFP grafikai motorjának legnagyobb hibáját én ebben a limitelt rendszerben látom...

Parancsnoki lánc: na ez nagyon igéretesnek tűnik. A SimHQ-s madárkák szerint ez valahogy úgy nézhet ki, hogy ha magasabb rangú/beosztású vagy, akkor már nem egyéneket irányítasz, hanem csak a rajok vezetőinek adod ki a parancsot. Megpróbálom ezt érzékeltetni:

11 katona -> Örmester \
    11 katona -> Örmester - Hadnagy
    11 katona -> Örmester /

Tehát a katonák az őrmestertől kapják a parancsokat, az őrmesterek a meg a hadnagytól, és ez így meg tovább. Elképzelhető, hogy a végén akár egy egész zászlóaljnak, vagy egy ezrednek is parancsolhatunk? A BIS szerint akár több ezer katona is lehet játékban! Így olvad össze az RTS, az FPS és a Szimulátor játékfaj. :)
    (jójó, tudom, már ez jóideje elérhető a CTI segítségével)

Ja, és a végére egy kép: