• neevous
    Bocsi, de általában a melegek sokkal többet törődnek azzal (itt nem azokról beszélek, akik a polgárpukkasztásra utaznak), hogy hogyan néznek ki, mit vesznek fel. Itt felejtsd el a fehér nadrág, retropólós mulettel párosított vonalat, hiszen az is egy mellékvágány, amitől nem mellesleg én is hányingert kapok. A férfiak rózsaszín/lila dolgoktól való iszonya a viktoriánus kor hozadéka. Szerintem ízlésesen tálalva abszolút nem gázak (gondolok itt a nyakkendőkre, különböző kiegészítőkre, klasszikus ingpólókra).
    Én személy szerint szeretek figyelni arra, hogy hogyan öltözöm, mert egészen más hatása van így annak, ha valahol megjelenek. Valószínűleg ez a koncepciót másképp valósítom meg, mint te, de amíg ez nem fullad igénytelenségbe, addig szerintem mindenkinek a magánügye a dolog. Vagy tetszik, vagy kevésbé.
    Jagumot meg egy kicsit megvédeném, hiszen az ő korában az emberek kis százalékának van kialakult, letisztult stílusa. Tény, hogy nem venném fel azokat a ruhákat, amiket ő hord, de fog ez még alakulni.