Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sry a kép lemaradt valamiér:///

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

nahh végre megjött az uj cipõm :P

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Ha minden jól megy, akkor a jövõ hét elején elviszi a cipõt a futárszolgálat. Amin meglepõdtem, hogy a futárszolgálati díjakat állja a cég, megkérdeztem, ez nekem mennyibe fog kerülni, azt mondja az illetõ a telefon másik végén: "semmibe, álljuk ezeket a költségeket". Ilyet még nem is tapasztaltam webáruháznál, bár szerencsére nem sokszor vettem igénybe garanciális szolgáltatást. De ez már egy plusz pont a brands.hu-nak. Már csak a Puma kell hogy elismerje a hibát, remélem nem lesz gond. Az egy dolog, hogy most a cipõ jó állapotban van, de ha a cipõfûzõ vége kissé hozzáér, vagy bármi, már az karcolja, remélem belátja a Puma hogy így egy cipõt nem lehet hordani.Fõleg úgy hogy a bal oldali része meg nem is kopna el, csak a jobb párja.
szia

sztem tuti orvosolni fogják a problémát, legalábbis neke mmég sose volt gondom a brands-szel.
Szia Viola77!

Akkor megosztom a tapasztalataimat! :)
Voltam a Camponában az O'neillben tényleg él ez az akicó viszont csak szeptemberben szóval siess :) A kérdésedre a válasz az elsõ vásárlás után kapod ezt az 5ezres kupont szóval a következõ vásárlásnál használhatod!
Ha bármi kérdés felmerül még nyugodtan írj!
Üdv!
Jagumo
ez is reklámnak minõsül nem? :D Amúgy meg mire jó az az oldal?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

majd megosztanád a tapasztalataidat??lehet én is elnéznék beújítani egy kicsit...
az 5000 Ft-ot már az akkori vásárlásnál fel tudod használni, vagy az utána lévõ, következõ vásárlásnál?
köszi..:)
Gunnersboy
csak 2 üzenettel volt alattad, de különben is reklám :)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

elitehun
A gokert ismerem. Csak ott nincs egyetlen olyan pulcsi sem ami tetszik. Valami más? Egyébként igen föleg DC Etnies és Lonsdale pulcsira gondoltam
Szia!
Tegnap beszéltem olyan 16:30 körül velük telefonon, az ügyfélszolgálatos kedves volt, mondta hogy ezt a problémát amit szóban elmondtam neki, ezt írjam le nekik e-mailben is. Olyan 17:30 körül el is küldtem nekik az e-mailt. Azóta semmi, se telefon, se e-mail. Ha ma nem jeleznek, akkor holnap telefonálok nekik.
Amúgy azt mondta, hogy a vizsgálatot a Puma fogja lefolytatni és ha igazam van, akkor kapok másikat, ha nincs ugyanilyen akkor visszakapom a pénzt.
jut eszembe, most van egy cikk a brands.hu-ról itt: http://cotcot.hu/divat/cikk/4629
Szia!

Tudsz már valamit arról, hogy mi van a cipõddel?
zolo
Keresek egy Nike pólót, Hervisben dobálják 3000-ért, de nálunk(Malom Center, Kecskemét) már csak 1db Xl-es van, nekem meg S vagy M kéne. Csak egy ilyen kis képet találtam. Ha valaki belefutna ilyenbe, írja már be ide plz, Hervis nem segít, Nike boltba meg nem találnak pólót a cikkszámra, meg Nike Store-ban sincs a neten :S

http://flickr.com/photos/zolika90/

Jagumo
goker? ( ha DC-t vagy Etniest akarsz)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

elitehun
Senki nem tud egy oldalt ahol márkás pulóvereket vehetek? Már kellene egy normális pulóver de sehol nem találok.
Jagumo
Érdekes :)

Szerintem is jól néznek ki ezek az ezüst cipõk, egyik haveromnak van, de nyár elején vette és 3 hónap alatt úgy szétment, mintha 2-3 éves lenne, nagyon csúnya már, Pedig Nike és 17k volt :S

Nemrégen írtam ide, hogy rendeltem a brands.hu-ról egy Puma Biker 5000 cipõt.
Ezt enyhébb õszi napokra szántam, úgyhogy nem is volt rajtam. Amikor megjött, már akkor észrevettem, mintha a bal oldali párja a cipõnek fényesebb lenne, mint a jobb oldali, nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki. Az eltérés amúgy minimális. Ma kiderült a dolog. Rajtam volt egy rövid úton(10 perc), mire hazaértem a jobb oldali pár eléggé karcos lett. Arra jutottam, miután vizsgálgattam, hogy míg a bal oldali cipõ bevan vonva fényes fóliaszerû védõanyaggal, ezt az anyagot a jobb oldali darabról lefelejtették, és minden meglátszik rajta. Ahogy felhúzom, ahogy hozzáér a farmer, minden egyes mozdulattól egy kis karc lesz rajta.Csak a jobb oldalin persze, a bal párnak semmi baja nincs.Szerintem kopik le róla azaz ezüstös réteg a védõréteg hiánya miatt.
Az ügyfélszolgálatos nagyon kedves volt, tényleg figyelt rá, hogy mi a problémám és megértette/gondolom ilyen problémájuk sem volt még/, mondtam, hogy még jó állapotban van, de így pár nap alatt szerintem tönkre fog menni illetve hordhatatlanul ronda lesz. Mindenesetre elküldtem nekik e-mailben is a problémát részletesen, úgyhogy elkezdõdött a garis ügyintézés. Kíváncsi vagyok mifog ebbõl kisülni. Remélem majd cserélik ugyanilyenre, mert nincs szükségem a tipikus fehér-fekete Puma cipõre, mert abból már van, pont azért kellett ilyen, mert olyan különlegesnek találtam ezt az ezüst színt.
Jagumo
ú most hogy jön lassan reggelenként ez a dzsekis idõszak én is elõvettem s Scotch széldzsekim, wííí de imádom :P

Ez az:)

dragon11
Most kinõttem a Rivi széldzsekimet.. most egy sima bélelt és kapucnis pulóvert fogtam be kabátnak.:P

elitehun
Nem tudtok egy oldalt ahol márkás pulóvereket (DC, Etnies stb.) vehetek?
anyád is látodatja az oldalt?

nézzetek be ide, rengeteg márkás ruha, online makeover és minden más vár rátok! :)

http://www.tinioldal.tk
Jagumo
ízlések és pofonok, fel nem venném :D

Ozorif!

Köszi szépen a tájékoztatást, szerintem a héten útba ejtem valamelyik O'neill boltot :), aztán körbenézek, úgyis fel akarom frissíteni a ruhatáramat, mert sajnos jön az õsz.:( 1-2 melegebb ruha pedig nem árt...
Szia Lerik! Ez úgy néz ki, ha szeptemberben 20 ezer Ft-ért vásárolsz az O'Neill-nál ,akkor kapsz egy 5 ezer Ft-os kupont, amit utána levásárolhatsz. Effektive, mintha kapnál ajándékba 5 ezret:) Egyik ismerõsöm volt tegnap a Camponában, és tök jó dolgokat vett, neki már van is ilyen kuponja<#vigyor4>
elitehun
Szép szép<#nevetes1>
ejha, nem is lenne olyan rossz majd télre

nightsucker
hello bárki aki tud segiten hol vehetnék olyan szemüveget ami beyonce-diva van a beyoncen az elején barátnömnek lenne elöre is köszi a segitséget:)

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

Errõl az O'neill akcióról tudsz többet mondani ozoriff?? Mert az egyik kedvenc márkám az O'neill és kiváncsi lennék mi mindent lehet kapni olcsóbban!!
Várom a választ!
Üdv!
prezi
Ti vigyáztok rá! =D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

elitehun
Tudtok ajánlani valami ehhez hasonló cipzáras pulóvert amin nem ilyen sûrûek a négyzetek. És ha lehet ne etnies legyen
Jagumo
Nekem van 2 Tennis calssic-om... Made in vietnam mind a 2 és az egyik 2 éve bírja szinte teljesen jó (kicsit kopott) a másik 3 éve az már kicsit meg gyepált :)

nekem bírja a tennis classicom csak kopik le a fehér réteg :S

prezi
látom érted a poént, nyugiii :)

a Jeans Clubb-an lévõ termékek, gondolok itt az olcsóbb termékekre mint póló, rövidgatya... egyszerûen semmi anyagból készülnek, a színét rá fújatják, festékkel, kb ujjal le tudod kapargatni, a nap kiszívja ahogy hordod... és mindezt 2-3 hetes állapotában elkezdni.
A kötött felsõk feslenek, mindenhol cérnaszálak, tuti egy hajó belsejében rakták össze a kis kínaiak... design-ra még elmennek, de amikor szezon van 4-5 ezer egy poló, ami a végén 499 ft-ért van kirakva, 2 hónapra rá, ez mind szép és jó, csak hát nyíltan tükrözi az anyagminõségben rejlõ turpisságot.

Nike-ra visszatérve elég csak megnézni hogy gyártották... made in Taiwan, meg hasonlóaktól ne várjatok szenzációt... szétszakadnak, szétesnek... egy NIKE TENNIS típusú cipõm van, mint itt magyarországon jópár embernek, ami nekem már 3 éve bírja, spanomnak meg szétfoszlott fél év után. Az övét a sárgák "rakták" össze, az enyémbe az van írva Made in EU :)

Jagumo
fú régen volt már, 2009 március vagy valahogy így, de amikor én mentem már csak kb. az az egy használható kabát volt, meg 1-2 XL-es derab volt, de már akkor is az egész bolt ki volt fosztva :( :D

és mi az hogy nem irtad le ide egybõl a hely nevét ?:O:O:D

Jagumo
Mondok jobbat, én 4Y-ban vettem Scotch and Soda télikabátot 39990-ról 2990-re... :D Kicsit örültem :P ott is bolt bezárás volt :)

szia! én mostanában az O'Neill honlapját nézegettem, és nagyon jó kabátokat láttam!
meg azt hallottam, hogy most van vmi ajándék utalványos történet is náluk!
szerintem nagyon megbízható, én már sokszor rendeltem onnan.
Christiansen
nekem elég sok JC cuccom van, philipp russel motyók
és elég nagy a szórás. a pólók például hiába néznek ki jól, ha egészen egyszerûen
gyengus minõség, kevés benne az anyag, vagy nem tom hogy mondjam. hamar kifakul meg tapintásnál is érzõdik, hogy nem egy nagy eresztés..de mivel kényelmes, olcsó
és jól néz ki én is megvettem..

Nike tényleg kakker. persze nem mind, de messze nem az a minõség amit az ár sugall. Adidas legalább tartós és megbízható, még egy termékükben sem csalódtam.

Nem tudom hogy jön ide hogy hol dolgozok, de semmi közöm sincs a Jeans Clubbhoz. Jellemzõ, ha már az ember dícsér valamit, akkor már biztos köze van ahhoz a céghez és azért reklámozza. Akkor biztosan a Dieselnél is dolgozok, meg a GAS-nál is, mert ezeket a márkákat imádom :)Tök jó, hogy ennyi munkahelyem van egyszerre, mert ennyi helyrõl utalják nekem a lóvét és nemsokára annyi lesz, hogy el sem tudom majd költeni :)
prezi
esetleg a Jeans Clubban dolgozol ?! :D

Nekem az a felfogásom, hogyha olcsóbb kategóriában vásárolok, akkor tisztában vagyok azzal, hogy esetleg azért az árért gyengébb minõséget kaphatok esetleg. Ha sok pénzt adok ki, akkor pedig igenis legyen jó, nem azért adok ki több pénzt, hogy majd az "X"-edik darab jó lesz, vagy ha szerencsém van, akkor az elsõ már jó. Mondok egy hülye példát elferdítve, csak hogy szemléltessem: ha veszek 10 db Kenvelo, Aboriginal vagy Jeans Club (Philip Russel) márkájú ruhát, és ebbõl 2 db-ban kivetnivalót találok minõségben, akkor nem mérgelõdök, nincs vele bajom, mert ezek olcsóbb márkák, és ettõl függetlenül jó ár/érték kategóriát képviselnek annak ellenére is, ha 2 darab teszem fel széjjeljön ebbõl idõ elõtt. De ha 10 darab Dieselbõl akár csak 1-nek lenne baja, hát én biztosan mérges lennék, nem azért adtam ki ekkora mennyiségû pénzt, hogy ez a cég megengedhesse magának, hogy akár csak 1 darab is szar legyen ebbõl, ami pont az enyém. Hiszen a minõségért fizetek.
És itt jön a képbe a Nike, ez már nem az olcsóbb kategóriát képviseli, hogy megengedhessen magának akár 1-2 hibás darabot is. Tudom, hogy nem is a felsõ kategória, de ezért az árért,amennyiért a Nike van én személy szerint úgy gondolom, hogy nem szabadna elõfordulnia ennyi hibás darabnak.
érdekes dolog ez, nekem van egy nike cipõm, kb 8 éves, szinte semmi baja, pedig elsõ 1-2 évében napi használatban volt, utánna sportolásra, ma is abban járok futni. de akár még utcára is bármikor felvenném, mert olyan állapotban van még mindig. és még csak elfogultság sem beszél belõlem, mert soha nem szerettem a nike-ot, az a cipõ az egyetlen piás cuccom.
a jeans clubbal saját tapasztalatom nincs, de ismerõsök között látom, hogy az õ pr ruháik teljesen jó minõségüek. szóval az elméleted nem biztos, hogy mérvadó. lehet te mind a 6szor pehhes voltál van ilyen.
nekem is van olyan márkás cuccom amit rengetegen dícsérnek, nálam mégis szétment kb fél év alatt. másnak meg a kedvence a minõsége miatt. van ilyen, én kifogtam egy szart.
Hát izé, ha volt 6 NIKE termékem és mindegyik szar, akkor nem veszek egy hetediket. Ugyanez igaz a Logitechre is. Erre ezt tudom mondani. Ha sokszor megjárod valamivel, akkor természetes hogy kerülöd. Lehet hogy a Diesel sokkal drágább, de azért legalább tuti hogy azt a minõséget kapom, amit elvárok.Nekem volt optikába 3-4 LG-m és mind jóvolt, bõven kiszolgálta az árát.Szóval ha meg valami beválik, akkor meg azt veszed, ez ilyen egyszerû. Lehet régebben a Nike jónak számított, de hogy manapság nagyon sokan csalódnak benne, az tutira így van.De akkor is megél már a régi hírnevébõl sajnos ha szart árul.
Talán ez azért is alakult ki, mert az emberek nem szeretik elismerni, ha szart vettek és átlettek verve.Nem mondja a heverjának senki,hogy basszki de átvertek ezzel a 30 000res cipõvel. Meg a "kissrác" kikönyörgi a szüleitõl a nehezen megkeresett pénzt, nem fogja a szüleinek beismerni, hogy szar, mert akkor a szülei nem vesznek neki többet drágán cuccokat, és akkor nem õ a király az osztályba a pipás ruhái nélkül.
A Jeans clubba csajoknak amúgy szerintem jobb ruhák vannak mint pasiknak, nekem kevés ruha tetszik kinézetre onnan, pár darabom van, de azokkal semmi probléma sincsen, a nõvéremnek rengeteg ruha van a Jeans Clubból, de semmi bajuk sincsen.
namost. volt anno egy xerox monitorom, beszart 1 hónap után. van most egy samsung, másfél éve bírja.

volt egy A4tech egerem, kényelmetlen volt, elromlott a gombja 2 hónap után. van egy logitech egerem, 2,5 éve bírja, kivülrõl látszik hogy naponta sok órát használom, de ugyanúgy mûködik.

még anno vettem egy fekete pólót decathlonba, 1 év alatt kb szürke lett, és ugyanakkor kb vettem egy fekete nike pólót, még kb most is fekete, de már nem hordom mert az még régen volt és már máshogy nézek ki :)

az LG dvd írókról pedig köztudott volt hogy szarok. megértelek, mert van hogy a márkás is szar, de azért nem véletlenül lett az híres, és általában jó.

Egyetértek amugy veled, NIKE télleg egy nagy fos. És igen az emberek azt nézik, jajj nike nagyon jó, közbe meg egy nagy szar. ÉS a jeans clubbos ruhákba igen is vannak jó cuccok, nem is egy, nekem is van pár ruhám onnan.