10072
  • Divizio88
    Mar meg se haragudj,NEM egy par cipot
    vasaroltam ebayrol es las csodat mind jo volt...
    Soha nem cm -re vettem a csukat...
    nem tudod a sajat meretedet...:-shmmm
  • Gunnersboy
    komolyan persze
  • neevous
    Ez azért elég alap, ha neten árulsz cipőt próbálási lehetőség nélkül. Ebayen is így megy pl.
  • Divizio88
    ezt most komolyan kerdezed???
    vagy csak szivatsz??
  • Gunnersboy
    talphosszméretét is letudnád mérni?:D
  • Divizio88
    kapam egy feheret es az sokkal jobban tetszik ,
    amugy meg jonnek az unnepek kell a penz.....:D:P
  • hungary27
    miért adnád el?
  • Divizio88

Sziasztok! Szerintem ez itt nem a reklam helye de ha mar
    el keztek egyesek akkor en folytatom...
    Ezt a converse szeretnem el adni, csupan 4alkalommal hasznaltam....
    All STar converse
    mens 7 wo's 9 uk 7 eur 40 jpn 25.5

ar:7000ft

privat uzenetben lehet erdeklodni...:D
  • hungary27
    én is ilyenben járok:D
    csak barna az alja.
  • norelle19
    Sziasztok!

Nekem is vannak fenn vaterán nagyon jó ruhák, szinte mindet 1 Ft-ról indítottam. Nagyon jók, a legtöbb egyáltalán nem is volt használva, ami volt max 1x-2x, tehát teljesen jó állapotban vannak, ráadásul modern, szexis női cuccok. A legtöbb S és M méretű, de találtok fenn 1-2 nagyobb méretet is. Ha valakinek van kérése és esetleg nem találja meg a termékeim között nyugodtan jelezheti, mert van még rengeteg sok ruha, amit még nem raktam fel és megnézhetem, hátha akad valami.

A feltett ruhákon kívül vannak telefonok, cipők, kozmetikai szerek, könyvek stb.

A link elvileg itt megtekinthető: http://vaterabolt.hu/?page=Store.ViewStore&StoreID=732968&CategoryID=3614

Ha mégse jönne be az oldal vaterán megtaláltok norelle19 néven (ahogy itt is)!

Nézzetek be nyugodtan, akár 1 Ft-ért is tiétek lehet sok csini ruha!

Ha akartok olcsón szép ruhákat, akkor nézzetek be hozzám! :)

Köszi: norelle19
  • Csuhai G
    Ha még nem fejeződött be az aktuális akció, amelyből vásároltál (tehát még nem adták postára a megrendelésed), akkor hozzáadják az előzőhöz, de ha már feladták, akkor kétszer kell fizetned.
  • I.C.ram
    és ha rendelek több cuccot más akciók keretein belül, akkor együtt postázzák, vagy ki kell fizetnem 2x a postaköltséget?
  • I.C.ram
    uhh... mitől ilyen sok?
  • Csuhai G
    2 hét, körülbelül.
  • I.C.ram
    Mikor szokták kihozni a cuccokat a brands.huról? Hány nap alatt?
  • Narusco
    ja én is erre jutottam kb, hogy nem biztos hogy hordanám, és inkább hagyom...
  • Jagumo
    jól néz ki, az kétségtelen, csak én nem venném fel utcára mert nekem túl sportos :D
  • Narusco
    kb ugyanilyenem van, nagyon régi, annyi a különbség hogy az adidas jel nem ez a virág, hanem a csikos.
  • I.C.ram
    Vettem egy ilyet. :) Semmi extra, de hétköznapokra jó lesz.

• I.C.ram
    Nekem tetszik. Bár tény, hogy valami sötétebb színben jobb lenne.
  • Narusco

szerintetek ez utcára is jól néz ki? nekem bejön, de nemtom mások nem gondolják e hogy melegítőféle......
  • Gunnersboy
    jah énis ma néztem :O durva milyen gyorsan elviszik a dolgokat
  • chalezlopez
    brands.hu-n adidas akció van, de a legjobb cuccok már elfogytak... mindössze 1ó 10 perc alatt. ez egy vicc...
    Semmi normális póló, tréningfelső, alsó, semmi nincs már, pedig volt mindenből tucatszám...
  • Csuhai G
    Köszi, érdekel majd. :)
  • Punker
    ország / eladó válogatja, nekem szemüveg jött úgy kaliforniából hogy eredetileg nem is akartak postázni, végül az itthon 20k-s szemüveg ide ért 6500-ból.
  • kuci06
    az ebay-en a free ship Magyarországra is vonatkozik? :o

Én mindíg is azt hittem, hogy csak adott országon belül érvényes
  • smith09 #9205
    Én általában - a ruhám nagy részét - az ebay ről vásárolok. Ha szerencsém van, akkor általában " free ship " van. Kisebb tételnél egyébként sem jellemző a vám vizsgálat.
  • neevous
    Nekem nem vámolták, de ez mákfaktor kérdése is. Pár darabot rendeltem egyszerre, így a shippinget sem kellett kifizetnem.
  • Narusco
    jah meg már régebben is rendeltünk, akkor volt egy olyan akció hogy 70dollár felett ingyenes a szállítás. persze megvámolták, kb pólónként egy ezres volt.
  • Narusco
    nekünk most jött meg egyik haveromhoz a cucc, majd elmondom mennyit fizettünk pluszba. feltéve hogy tudsz várni pár napot, elvileg hétvégén hozza a srác
  • Csuhai G
    Akik rendeltek már Design by Hümans-ról: mennyi volt a vám és a plusz költségek? Épp most szeretnék rendelni, de olvastam olyan blogot, ahol majdnem 6.000 Ft pluszt kellett fizetni, hogy a tulaj megkaphassa. Ezt azért sokallom.
  • prezi
    ebben van igazság... mostmár inkább azt mondanám hogy fiatalnak egészen vagány !!4% :D
  • cargame
    Semmi nincs ha valaki ad magara. Ezek szerint en is buzi vagyok mert vasalom a hajam...
  • Jagumo
    +1 ^^
  • Jagumo
    Ez van, ízlések és pofonok ... :D Végül is nem neked akarok tetszeni (és nem is más fiúnak, ezt csak azért írtam le, hogy elkerüljem az esetleges olcsó poént hogy: "ha nem neki akkor egy másik fiúnak"... ^^

Bár a fejembe nem fér hogy a halásznadrággal mi a baj, meg a félhosszú vasalt hajjal, de hát ez van :D
  • neevous
    Bocsi, de általában a melegek sokkal többet törődnek azzal (itt nem azokról beszélek, akik a polgárpukkasztásra utaznak), hogy hogyan néznek ki, mit vesznek fel. Itt felejtsd el a fehér nadrág, retropólós mulettel párosított vonalat, hiszen az is egy mellékvágány, amitől nem mellesleg én is hányingert kapok. A férfiak rózsaszín/lila dolgoktól való iszonya a viktoriánus kor hozadéka. Szerintem ízlésesen tálalva abszolút nem gázak (gondolok itt a nyakkendőkre, különböző kiegészítőkre, klasszikus ingpólókra).
    Én személy szerint szeretek figyelni arra, hogy hogyan öltözöm, mert egészen más hatása van így annak, ha valahol megjelenek. Valószínűleg ez a koncepciót másképp valósítom meg, mint te, de amíg ez nem fullad igénytelenségbe, addig szerintem mindenkinek a magánügye a dolog. Vagy tetszik, vagy kevésbé.
    Jagumot meg egy kicsit megvédeném, hiszen az ő korában az emberek kis százalékának van kialakult, letisztult stílusa. Tény, hogy nem venném fel azokat a ruhákat, amiket ő hord, de fog ez még alakulni.
  • zdlr
    régen is öltöztek nőnek emberek, ma is, holnap is fognak, én sem értem ebben akkor mi lenne elitélendő.. ;)

nem a félhosszú hajjal van baj, hanem a stílussal. a halásznadrág legyen a csajoké, nekik jól áll, a rózsaszín legyen a csajoké (bár a trendi pink parishiltonoktól okádni tudnék)..
    maga a trendi dolog buziság.
    mindenki követ valamilyen divatot, ezt aláírom, de hogy egy egészséges fiú/férfi miért egy melegek által uralt trendet követ azt nem értem, soha nem is fogom megérteni. a gusztustalan melegek gusztustalan buzis ruhákat terveznek. (nem a homoszexuálisokat szólom le, hanem ezeket a divatvilágban látható buzik szégyeneit)
  • Gunnersboy
    amugy meg valaki magyarázza már meg nekem mi a kapcsolat abba ha valami trendi az rögtön buzis is? :D
  • Gunnersboy
    namármost,
    a félhosszú haj mióta számít trendinek? 20éve is volt ilyen, most is van, 20 év mulva is lesz, csak nemrégen ezvolt a divat.
    a hajvasalás mióta divat? van aki régen is vasalta, van aki most is és van aki ezután is fogja, mert vagy nem áll jól neki v nem szereti ha nem egyenes.
    a fehér halásznadrággal ugy mégis mi a probléma? én nemtudom, de szerintem egyáltalán nem ciki, sőt szerintem ha valaki igényesen felvan öltözve még egy rózsaszín póló se ciki egy fiún.
  • kuci06
    trendy buzie!