10072
-
#9231 Mar meg se haragudj,NEM egy par cipot
vasaroltam ebayrol es las csodat mind jo volt...
Soha nem cm -re vettem a csukat...
nem tudod a sajat meretedet...:-shmmm -
#9230 komolyan persze -
#9229 Ez azért elég alap, ha neten árulsz cipőt próbálási lehetőség nélkül. Ebayen is így megy pl. -
#9228 ezt most komolyan kerdezed???
vagy csak szivatsz?? -
#9227 talphosszméretét is letudnád mérni?:D -
#9226 kapam egy feheret es az sokkal jobban tetszik ,
amugy meg jonnek az unnepek kell a penz.....:D:P -
#9225 miért adnád el? -
Sziasztok! Szerintem ez itt nem a reklam helye de ha mar
el keztek egyesek akkor en folytatom...
Ezt a converse szeretnem el adni, csupan 4alkalommal hasznaltam....
All STar converse
mens 7 wo's 9 uk 7 eur 40 jpn 25.5
ar:7000ft
privat uzenetben lehet erdeklodni...:D -
#9223 én is ilyenben járok:D
csak barna az alja. -
norelle19 #9222 Sziasztok!
Nekem is vannak fenn vaterán nagyon jó ruhák, szinte mindet 1 Ft-ról indítottam. Nagyon jók, a legtöbb egyáltalán nem is volt használva, ami volt max 1x-2x, tehát teljesen jó állapotban vannak, ráadásul modern, szexis női cuccok. A legtöbb S és M méretű, de találtok fenn 1-2 nagyobb méretet is. Ha valakinek van kérése és esetleg nem találja meg a termékeim között nyugodtan jelezheti, mert van még rengeteg sok ruha, amit még nem raktam fel és megnézhetem, hátha akad valami.
A feltett ruhákon kívül vannak telefonok, cipők, kozmetikai szerek, könyvek stb.
A link elvileg itt megtekinthető: http://vaterabolt.hu/?page=Store.ViewStore&StoreID=732968&CategoryID=3614
Ha mégse jönne be az oldal vaterán megtaláltok norelle19 néven (ahogy itt is)!
Nézzetek be nyugodtan, akár 1 Ft-ért is tiétek lehet sok csini ruha!
Ha akartok olcsón szép ruhákat, akkor nézzetek be hozzám! :)
Köszi: norelle19 -
#9221 Ha még nem fejeződött be az aktuális akció, amelyből vásároltál (tehát még nem adták postára a megrendelésed), akkor hozzáadják az előzőhöz, de ha már feladták, akkor kétszer kell fizetned. -
#9220 és ha rendelek több cuccot más akciók keretein belül, akkor együtt postázzák, vagy ki kell fizetnem 2x a postaköltséget? -
#9219 uhh... mitől ilyen sok? -
#9218 2 hét, körülbelül. -
#9217 Mikor szokták kihozni a cuccokat a brands.huról? Hány nap alatt? -
Narusco #9216 ja én is erre jutottam kb, hogy nem biztos hogy hordanám, és inkább hagyom... -
#9215 jól néz ki, az kétségtelen, csak én nem venném fel utcára mert nekem túl sportos :D -
Narusco #9214 kb ugyanilyenem van, nagyon régi, annyi a különbség hogy az adidas jel nem ez a virág, hanem a csikos. -
#9213 Vettem egy ilyet. :) Semmi extra, de hétköznapokra jó lesz.
-
#9212 Nekem tetszik. Bár tény, hogy valami sötétebb színben jobb lenne. -
Narusco #9211
szerintetek ez utcára is jól néz ki? nekem bejön, de nemtom mások nem gondolják e hogy melegítőféle...... -
#9210 jah énis ma néztem :O durva milyen gyorsan elviszik a dolgokat -
#9209 brands.hu-n adidas akció van, de a legjobb cuccok már elfogytak... mindössze 1ó 10 perc alatt. ez egy vicc...
Semmi normális póló, tréningfelső, alsó, semmi nincs már, pedig volt mindenből tucatszám... -
#9208 Köszi, érdekel majd. :) -
#9207 ország / eladó válogatja, nekem szemüveg jött úgy kaliforniából hogy eredetileg nem is akartak postázni, végül az itthon 20k-s szemüveg ide ért 6500-ból. -
#9206 az ebay-en a free ship Magyarországra is vonatkozik? :o
Én mindíg is azt hittem, hogy csak adott országon belül érvényes -
#9205 Én általában - a ruhám nagy részét - az ebay ről vásárolok. Ha szerencsém van, akkor általában " free ship " van. Kisebb tételnél egyébként sem jellemző a vám vizsgálat. -
#9204 Nekem nem vámolták, de ez mákfaktor kérdése is. Pár darabot rendeltem egyszerre, így a shippinget sem kellett kifizetnem. -
Narusco #9203 jah meg már régebben is rendeltünk, akkor volt egy olyan akció hogy 70dollár felett ingyenes a szállítás. persze megvámolták, kb pólónként egy ezres volt. -
Narusco #9202 nekünk most jött meg egyik haveromhoz a cucc, majd elmondom mennyit fizettünk pluszba. feltéve hogy tudsz várni pár napot, elvileg hétvégén hozza a srác -
#9201 Akik rendeltek már Design by Hümans-ról: mennyi volt a vám és a plusz költségek? Épp most szeretnék rendelni, de olvastam olyan blogot, ahol majdnem 6.000 Ft pluszt kellett fizetni, hogy a tulaj megkaphassa. Ezt azért sokallom. -
#9200 ebben van igazság... mostmár inkább azt mondanám hogy fiatalnak egészen vagány !!4% :D -
cargame #9199 Semmi nincs ha valaki ad magara. Ezek szerint en is buzi vagyok mert vasalom a hajam... -
#9198 +1 ^^ -
#9197 Ez van, ízlések és pofonok ... :D Végül is nem neked akarok tetszeni (és nem is más fiúnak, ezt csak azért írtam le, hogy elkerüljem az esetleges olcsó poént hogy: "ha nem neki akkor egy másik fiúnak"... ^^
Bár a fejembe nem fér hogy a halásznadrággal mi a baj, meg a félhosszú vasalt hajjal, de hát ez van :D -
#9196 Bocsi, de általában a melegek sokkal többet törődnek azzal (itt nem azokról beszélek, akik a polgárpukkasztásra utaznak), hogy hogyan néznek ki, mit vesznek fel. Itt felejtsd el a fehér nadrág, retropólós mulettel párosított vonalat, hiszen az is egy mellékvágány, amitől nem mellesleg én is hányingert kapok. A férfiak rózsaszín/lila dolgoktól való iszonya a viktoriánus kor hozadéka. Szerintem ízlésesen tálalva abszolút nem gázak (gondolok itt a nyakkendőkre, különböző kiegészítőkre, klasszikus ingpólókra).
Én személy szerint szeretek figyelni arra, hogy hogyan öltözöm, mert egészen más hatása van így annak, ha valahol megjelenek. Valószínűleg ez a koncepciót másképp valósítom meg, mint te, de amíg ez nem fullad igénytelenségbe, addig szerintem mindenkinek a magánügye a dolog. Vagy tetszik, vagy kevésbé.
Jagumot meg egy kicsit megvédeném, hiszen az ő korában az emberek kis százalékának van kialakult, letisztult stílusa. Tény, hogy nem venném fel azokat a ruhákat, amiket ő hord, de fog ez még alakulni. -
zdlr #9195 régen is öltöztek nőnek emberek, ma is, holnap is fognak, én sem értem ebben akkor mi lenne elitélendő.. ;)
nem a félhosszú hajjal van baj, hanem a stílussal. a halásznadrág legyen a csajoké, nekik jól áll, a rózsaszín legyen a csajoké (bár a trendi pink parishiltonoktól okádni tudnék)..
maga a trendi dolog buziság.
mindenki követ valamilyen divatot, ezt aláírom, de hogy egy egészséges fiú/férfi miért egy melegek által uralt trendet követ azt nem értem, soha nem is fogom megérteni. a gusztustalan melegek gusztustalan buzis ruhákat terveznek. (nem a homoszexuálisokat szólom le, hanem ezeket a divatvilágban látható buzik szégyeneit) -
#9194 amugy meg valaki magyarázza már meg nekem mi a kapcsolat abba ha valami trendi az rögtön buzis is? :D -
#9193 namármost,
a félhosszú haj mióta számít trendinek? 20éve is volt ilyen, most is van, 20 év mulva is lesz, csak nemrégen ezvolt a divat.
a hajvasalás mióta divat? van aki régen is vasalta, van aki most is és van aki ezután is fogja, mert vagy nem áll jól neki v nem szereti ha nem egyenes.
a fehér halásznadrággal ugy mégis mi a probléma? én nemtudom, de szerintem egyáltalán nem ciki, sőt szerintem ha valaki igényesen felvan öltözve még egy rózsaszín póló se ciki egy fiún. -
#9192 trendy buzie!