Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
sztem tuti orvosolni fogják a problémát, legalábbis neke mmég sose volt gondom a brands-szel.
Akkor megosztom a tapasztalataimat! :)
Voltam a Camponában az O'neillben tényleg él ez az akicó viszont csak szeptemberben szóval siess :) A kérdésedre a válasz az elsõ vásárlás után kapod ezt az 5ezres kupont szóval a következõ vásárlásnál használhatod!
Ha bármi kérdés felmerül még nyugodtan írj!
Üdv!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
az 5000 Ft-ot már az akkori vásárlásnál fel tudod használni, vagy az utána lévõ, következõ vásárlásnál?
köszi..:)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Tegnap beszéltem olyan 16:30 körül velük telefonon, az ügyfélszolgálatos kedves volt, mondta hogy ezt a problémát amit szóban elmondtam neki, ezt írjam le nekik e-mailben is. Olyan 17:30 körül el is küldtem nekik az e-mailt. Azóta semmi, se telefon, se e-mail. Ha ma nem jeleznek, akkor holnap telefonálok nekik.
Amúgy azt mondta, hogy a vizsgálatot a Puma fogja lefolytatni és ha igazam van, akkor kapok másikat, ha nincs ugyanilyen akkor visszakapom a pénzt.
Tudsz már valamit arról, hogy mi van a cipõddel?

http://flickr.com/photos/zolika90/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Szerintem is jól néznek ki ezek az ezüst cipõk, egyik haveromnak van, de nyár elején vette és 3 hónap alatt úgy szétment, mintha 2-3 éves lenne, nagyon csúnya már, Pedig Nike és 17k volt :S
Ezt enyhébb õszi napokra szántam, úgyhogy nem is volt rajtam. Amikor megjött, már akkor észrevettem, mintha a bal oldali párja a cipõnek fényesebb lenne, mint a jobb oldali, nagy jelentõséget nem tulajdonítottam neki. Az eltérés amúgy minimális. Ma kiderült a dolog. Rajtam volt egy rövid úton(10 perc), mire hazaértem a jobb oldali pár eléggé karcos lett. Arra jutottam, miután vizsgálgattam, hogy míg a bal oldali cipõ bevan vonva fényes fóliaszerû védõanyaggal, ezt az anyagot a jobb oldali darabról lefelejtették, és minden meglátszik rajta. Ahogy felhúzom, ahogy hozzáér a farmer, minden egyes mozdulattól egy kis karc lesz rajta.Csak a jobb oldalin persze, a bal párnak semmi baja nincs.Szerintem kopik le róla azaz ezüstös réteg a védõréteg hiánya miatt.
Az ügyfélszolgálatos nagyon kedves volt, tényleg figyelt rá, hogy mi a problémám és megértette/gondolom ilyen problémájuk sem volt még/, mondtam, hogy még jó állapotban van, de így pár nap alatt szerintem tönkre fog menni illetve hordhatatlanul ronda lesz. Mindenesetre elküldtem nekik e-mailben is a problémát részletesen, úgyhogy elkezdõdött a garis ügyintézés. Kíváncsi vagyok mifog ebbõl kisülni. Remélem majd cserélik ugyanilyenre, mert nincs szükségem a tipikus fehér-fekete Puma cipõre, mert abból már van, pont azért kellett ilyen, mert olyan különlegesnek találtam ezt az ezüst színt.
Ez az:)

http://www.tinioldal.tk
Köszi szépen a tájékoztatást, szerintem a héten útba ejtem valamelyik O'neill boltot :), aztán körbenézek, úgyis fel akarom frissíteni a ruhatáramat, mert sajnos jön az õsz.:( 1-2 melegebb ruha pedig nem árt...

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Várom a választ!
Üdv!
a Jeans Clubb-an lévõ termékek, gondolok itt az olcsóbb termékekre mint póló, rövidgatya... egyszerûen semmi anyagból készülnek, a színét rá fújatják, festékkel, kb ujjal le tudod kapargatni, a nap kiszívja ahogy hordod... és mindezt 2-3 hetes állapotában elkezdni.
A kötött felsõk feslenek, mindenhol cérnaszálak, tuti egy hajó belsejében rakták össze a kis kínaiak... design-ra még elmennek, de amikor szezon van 4-5 ezer egy poló, ami a végén 499 ft-ért van kirakva, 2 hónapra rá, ez mind szép és jó, csak hát nyíltan tükrözi az anyagminõségben rejlõ turpisságot.
Nike-ra visszatérve elég csak megnézni hogy gyártották... made in Taiwan, meg hasonlóaktól ne várjatok szenzációt... szétszakadnak, szétesnek... egy NIKE TENNIS típusú cipõm van, mint itt magyarországon jópár embernek, ami nekem már 3 éve bírja, spanomnak meg szétfoszlott fél év után. Az övét a sárgák "rakták" össze, az enyémbe az van írva Made in EU :)
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
meg azt hallottam, hogy most van vmi ajándék utalványos történet is náluk!
és elég nagy a szórás. a pólók például hiába néznek ki jól, ha egészen egyszerûen
gyengus minõség, kevés benne az anyag, vagy nem tom hogy mondjam. hamar kifakul meg tapintásnál is érzõdik, hogy nem egy nagy eresztés..de mivel kényelmes, olcsó
és jól néz ki én is megvettem..
Nike tényleg kakker. persze nem mind, de messze nem az a minõség amit az ár sugall. Adidas legalább tartós és megbízható, még egy termékükben sem csalódtam.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
És itt jön a képbe a Nike, ez már nem az olcsóbb kategóriát képviseli, hogy megengedhessen magának akár 1-2 hibás darabot is. Tudom, hogy nem is a felsõ kategória, de ezért az árért,amennyiért a Nike van én személy szerint úgy gondolom, hogy nem szabadna elõfordulnia ennyi hibás darabnak.
a jeans clubbal saját tapasztalatom nincs, de ismerõsök között látom, hogy az õ pr ruháik teljesen jó minõségüek. szóval az elméleted nem biztos, hogy mérvadó. lehet te mind a 6szor pehhes voltál van ilyen.
nekem is van olyan márkás cuccom amit rengetegen dícsérnek, nálam mégis szétment kb fél év alatt. másnak meg a kedvence a minõsége miatt. van ilyen, én kifogtam egy szart.
A Jeans clubba csajoknak amúgy szerintem jobb ruhák vannak mint pasiknak, nekem kevés ruha tetszik kinézetre onnan, pár darabom van, de azokkal semmi probléma sincsen, a nõvéremnek rengeteg ruha van a Jeans Clubból, de semmi bajuk sincsen.
volt egy A4tech egerem, kényelmetlen volt, elromlott a gombja 2 hónap után. van egy logitech egerem, 2,5 éve bírja, kivülrõl látszik hogy naponta sok órát használom, de ugyanúgy mûködik.
még anno vettem egy fekete pólót decathlonba, 1 év alatt kb szürke lett, és ugyanakkor kb vettem egy fekete nike pólót, még kb most is fekete, de már nem hordom mert az még régen volt és már máshogy nézek ki :)
az LG dvd írókról pedig köztudott volt hogy szarok. megértelek, mert van hogy a márkás is szar, de azért nem véletlenül lett az híres, és általában jó.