Laca19a#8976
Nekem az a felfogásom, hogyha olcsóbb kategóriában vásárolok, akkor tisztában vagyok azzal, hogy esetleg azért az árért gyengébb minőséget kaphatok esetleg. Ha sok pénzt adok ki, akkor pedig igenis legyen jó, nem azért adok ki több pénzt, hogy majd az "X"-edik darab jó lesz, vagy ha szerencsém van, akkor az első már jó. Mondok egy hülye példát elferdítve, csak hogy szemléltessem: ha veszek 10 db Kenvelo, Aboriginal vagy Jeans Club (Philip Russel) márkájú ruhát, és ebből 2 db-ban kivetnivalót találok minőségben, akkor nem mérgelődök, nincs vele bajom, mert ezek olcsóbb márkák, és ettől függetlenül jó ár/érték kategóriát képviselnek annak ellenére is, ha 2 darab teszem fel széjjeljön ebből idő előtt. De ha 10 darab Dieselből akár csak 1-nek lenne baja, hát én biztosan mérges lennék, nem azért adtam ki ekkora mennyiségű pénzt, hogy ez a cég megengedhesse magának, hogy akár csak 1 darab is szar legyen ebből, ami pont az enyém. Hiszen a minőségért fizetek.
És itt jön a képbe a Nike, ez már nem az olcsóbb kategóriát képviseli, hogy megengedhessen magának akár 1-2 hibás darabot is. Tudom, hogy nem is a felső kategória, de ezért az árért,amennyiért a Nike van én személy szerint úgy gondolom, hogy nem szabadna előfordulnia ennyi hibás darabnak.