Márkás ruhák

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11

sry, itt a kép.

dragon11

Nike, de mi a neve a cipõnek? Bejövõs nagyon..
Hja, tudnátok mondani vlmi jóféle Nike cipõket, amik szépek és utcai cipõ?(Tehát hasonló mint ez, nem teremcipõ.)

Mert hogy néznék már ki.. utcában teremcipõben.:)

Coldplayer
hmmm egy Haagen dazs fagyi sztem jó leszek szerdán<#finom>

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Áhh, õ már kispályás nekem...:D Amúgy viccet félretéve, lelkes kis kezdõnek minõsülök még, csak két éve játszom:P
:))azért õt csak nem,na de mindenesetre egy adidas cipõre be fogok újítani szerintem...
Új teniszütõ, mi? Le akarod verni Federert? <#nevetes1>
Christiansen
kõsz.

Úgyis itt az idõ új teniszütõt venni, szóval majd körbeszaglászok a Hervisben:P
tényleg megéri ennyi minden egy helyen és ráadásul nem rossz kis akciók vannak...
Adidas, Puma, Players Room, Hervis, Timberland, HT stb stb, egyébként többet segít, ha megnézed ezt a linket.
Mike at home
rendben

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Christiansen
ha lesz kis idõd lécci tedd már meg.
players room-ban találtam fekete-fehér hasonlót, Fila felirattal,
csak túl hosszú az ujja, lehet leér könyékig

Mike at home
utámnanézhetek neked ha akarod

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Rubenvagyok
Nem tudod véletlenül hogy mikre van az akció?

Az arénában van ilyen akció, minden hónapban, és úgy tudom, 20% kedvezményt adnak bizonyos márkákra.
Christiansen
pl. ilyen feketében, fehér karimával, no felirattal

Christiansen
help: olyan pólót keresek, aminek az ujja végénél és a nyakánál van egy fehér csík "karima", egyszínû, és nincs telenyomtatva mindenféle
fantáziadús menõ félszavakkal..

nagyon nehéz ügynek tûnik, mert vagy az utóbbi van vagy ócska kínai szar..

Christiansen
+ Zara, Philipp Russel stb.

sziasztok!

Azt hallottam amúgy hogy vmelyik plazaban nagy akciók lesznek márkás cuccokból,puma,adidas stb.....nem tud errõl vki vmit?
Én mindenevõ vagyok, nincs kifejezett kedvenc márkám, szeretem az újhullámos cuccokat, persze az ár nagyban befolyásolja a vásárlási döntéseket sajna, úh. néha egy-egy akció miatt veszek bizonyos márkákat...
Rubenvagyok
Valaki nem tudja esetleg hogy C.Roni-nak a meze mikor lesz itthon is kapható az adidasban?

zsolt515
Nekem ilyen van:

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

nem tudom,azért akiken mostanában fred perryt látok azok 90%-nak még mindig erõs kötõdése van ezekhez a vonalakhoz.
neevous
Sztem a Lacoste annyira mainstream már, hogy fölösleges akármilyen réteghez kötni. A Fred Perry sem kizárólag skinhead/futball huligán/alternatív márka már, mint régen volt.

neki max a springfieldet ajánlom.
a többi nem is gyárt ilyen stílusuakat amik a képeken vannak, meg mást is képviselnek..
vannak márkák amik erõssen köthetõk bizonyos dolgokhoz, ezekt nem kéne akárkinek hordani szerintem.
prezi
nem akartam az egészet elkölteni =)

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

hungary27
csak nemadtak elég pénzt?:)
prezi
Vettem egy fehér FILA cipõt 10k meg mellé egy Airwalk vietnami papucsot 3k.

amugy monitort akartam venni... :D

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

Csuhai G
nem.. :D

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Jagumo
és olyan pulcsit találtál már mint a ami neki van? :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

AntiHero
ebayen van.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Csuhai G
Bár nem ruha, valaki tudna ötleteket adni, hol nézzek ilyen szemüveget?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Mr_no_NaMe
Köszi. Springfieldben néztem, na ott azért vannak már jó kis cuccok :)
De majd körbenézek azokban is :D
neevous
Tommy Hilfiger, Lacoste, Fred Perry, esetleg Springfield?

Mr_no_NaMe
Sziasztok! Galléros pólókat szeretnék venni, de nem nagyon láttam õket New Yorkerben, és ezeket is csak neten találtam:

Tehát ilyesmiket

Hol lehet ilyeneket nagy választékban fellelni?
zolo
Véletlenül akadtam rá erre a boltra, de nekem tökre teszenek a cuccaik(nemcsak a ruhák):
Boltmûhely

(kecskeméti révén esélyem sem volt hogy ismerjem, de valószínû fogok tõlük rendelni :) )

http://flickr.com/photos/zolika90/

FlyHigh
Nálam már volt olyan, hogy a lány szerint gáz zenét hallgattam és gázul is öltözködtem. Annyira, de annyira, leszartam, éljenek a laza cuccok meg a tombolós dancehall sok csokival.<#idiota><#vigyor>

Thrash \'Till Death

westendbe nem tudtok valami graffiti boltot?

sapkafej
melyik csajnak nem jöttél be?

György

Jagumo
webshopba mindig kisebb a választék :)

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Hát nekem van egy Cipo & Baxx feszülõs pólóm :D ilyen strasszköves, és nekem nem kell :D

azt a headline-t nem ismerem, de Cipo & Baxx-ot westend legalsó szintjén a Hardsoda-ban és a Saxoo-ban kapsz, de csak a lenti Saxooban! Ennyit tudok :)

De nem tudom, hogy ugyan az lenne-e a stílusunk, én inkább a vissza fogottabb cuccokat kedvelem már, szóval így van már egy csomó pólóm amit fél éve még imádtam ma meg fel se veszem õket, csak pihennek a szekrényben :D :)

FlyHigh
Én is ezt néztem ki, nekem bejön a talpa is. amúgy nem túl vékony kialakítású a cipõ? mert nekem kicsit szélesebb lábfejem van. Kb egy superstarhoz képest?

Thrash \'Till Death

speedbe csak azok a dc ruhák vannak ami a webshopba?

Csuhai G
-sz

Csuhai G
elég lessz az offból

dragon11
Szted mire mondtam akkor, hogy amúgy is kell értenetek? Router confignál is benne van a szó.;-)

elitehun
Sztem azt vedd meg ami a te színvilágodat tükrözi. Ha pl inkább feketében jársz akkor a feketét.
elhiszed hogy kb minden online játékban benne van ez a szó? meg amugy is, átlag angol....

dragon11
Akk. Te tuti érted..:D de másoknak is kell amúgy...^^

Én sroztam:)