Márkás ruhák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nike, de mi a neve a cipõnek? Bejövõs nagyon..
Hja, tudnátok mondani vlmi jóféle Nike cipõket, amik szépek és utcai cipõ?(Tehát hasonló mint ez, nem teremcipõ.)
Mert hogy néznék már ki.. utcában teremcipõben.:)
Na csá p*cs*k... Én leléptem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
players room-ban találtam fekete-fehér hasonlót, Fila felirattal,
csak túl hosszú az ujja, lehet leér könyékig
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
fantáziadús menõ félszavakkal..
nagyon nehéz ügynek tûnik, mert vagy az utóbbi van vagy ócska kínai szar..
Azt hallottam amúgy hogy vmelyik plazaban nagy akciók lesznek márkás cuccokból,puma,adidas stb.....nem tud errõl vki vmit?
a többi nem is gyárt ilyen stílusuakat amik a képeken vannak, meg mást is képviselnek..
vannak márkák amik erõssen köthetõk bizonyos dolgokhoz, ezekt nem kéne akárkinek hordani szerintem.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
amugy monitort akartam venni... :D
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
De majd körbenézek azokban is :D
Tehát ilyesmiket
Hol lehet ilyeneket nagy választékban fellelni?
Boltmûhely
(kecskeméti révén esélyem sem volt hogy ismerjem, de valószínû fogok tõlük rendelni :) )
http://flickr.com/photos/zolika90/
Thrash \'Till Death
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
azt a headline-t nem ismerem, de Cipo & Baxx-ot westend legalsó szintjén a Hardsoda-ban és a Saxoo-ban kapsz, de csak a lenti Saxooban! Ennyit tudok :)
De nem tudom, hogy ugyan az lenne-e a stílusunk, én inkább a vissza fogottabb cuccokat kedvelem már, szóval így van már egy csomó pólóm amit fél éve még imádtam ma meg fel se veszem õket, csak pihennek a szekrényben :D :)
Thrash \'Till Death