10072
  • lerik
    Erről az O'neill akcióról tudsz többet mondani ozoriff?? Mert az egyik kedvenc márkám az O'neill és kiváncsi lennék mi mindent lehet kapni olcsóbban!!
    Várom a választ!
    Üdv!
  • prezi
    Ti vigyáztok rá! =D
  • elitehun
    Tudtok ajánlani valami ehhez hasonló cipzáras pulóvert amin nem ilyen sűrűek a négyzetek. És ha lehet ne etnies legyen
  • Jagumo
    Nekem van 2 Tennis calssic-om... Made in vietnam mind a 2 és az egyik 2 éve bírja szinte teljesen jó (kicsit kopott) a másik 3 éve az már kicsit meg gyepált :)
  • Narusco
    nekem bírja a tennis classicom csak kopik le a fehér réteg :S
  • prezi
    látom érted a poént, nyugiii :)

a Jeans Clubb-an lévő termékek, gondolok itt az olcsóbb termékekre mint póló, rövidgatya... egyszerűen semmi anyagból készülnek, a színét rá fújatják, festékkel, kb ujjal le tudod kapargatni, a nap kiszívja ahogy hordod... és mindezt 2-3 hetes állapotában elkezdni.
    A kötött felsők feslenek, mindenhol cérnaszálak, tuti egy hajó belsejében rakták össze a kis kínaiak... design-ra még elmennek, de amikor szezon van 4-5 ezer egy poló, ami a végén 499 ft-ért van kirakva, 2 hónapra rá, ez mind szép és jó, csak hát nyíltan tükrözi az anyagminőségben rejlő turpisságot.

Nike-ra visszatérve elég csak megnézni hogy gyártották... made in Taiwan, meg hasonlóaktól ne várjatok szenzációt... szétszakadnak, szétesnek... egy NIKE TENNIS típusú cipőm van, mint itt magyarországon jópár embernek, ami nekem már 3 éve bírja, spanomnak meg szétfoszlott fél év után. Az övét a sárgák "rakták" össze, az enyémbe az van írva Made in EU :)
  • Jagumo
    fú régen volt már, 2009 március vagy valahogy így, de amikor én mentem már csak kb. az az egy használható kabát volt, meg 1-2 XL-es derab volt, de már akkor is az egész bolt ki volt fosztva :( :D
  • Narusco
    és mi az hogy nem irtad le ide egyből a hely nevét ?:O:O:D
  • Jagumo
    Mondok jobbat, én 4Y-ban vettem Scotch and Soda télikabátot 39990-ról 2990-re... :D Kicsit örültem :P ott is bolt bezárás volt :)
  • ozorif
    szia! én mostanában az O'Neill honlapját nézegettem, és nagyon jó kabátokat láttam!
    meg azt hallottam, hogy most van vmi ajándék utalványos történet is náluk!
  • orsi1987
    szerintem nagyon megbízható, én már sokszor rendeltem onnan.
  • Christiansen
    nekem elég sok JC cuccom van, philipp russel motyók
    és elég nagy a szórás. a pólók például hiába néznek ki jól, ha egészen egyszerűen
    gyengus minőség, kevés benne az anyag, vagy nem tom hogy mondjam. hamar kifakul meg tapintásnál is érződik, hogy nem egy nagy eresztés..de mivel kényelmes, olcsó
    és jól néz ki én is megvettem..

Nike tényleg kakker. persze nem mind, de messze nem az a minőség amit az ár sugall. Adidas legalább tartós és megbízható, még egy termékükben sem csalódtam.
  • Laca19a
    Nem tudom hogy jön ide hogy hol dolgozok, de semmi közöm sincs a Jeans Clubbhoz. Jellemző, ha már az ember dícsér valamit, akkor már biztos köze van ahhoz a céghez és azért reklámozza. Akkor biztosan a Dieselnél is dolgozok, meg a GAS-nál is, mert ezeket a márkákat imádom :)Tök jó, hogy ennyi munkahelyem van egyszerre, mert ennyi helyről utalják nekem a lóvét és nemsokára annyi lesz, hogy el sem tudom majd költeni :)
  • prezi
    esetleg a Jeans Clubban dolgozol ?! :D
  • Laca19a
    Nekem az a felfogásom, hogyha olcsóbb kategóriában vásárolok, akkor tisztában vagyok azzal, hogy esetleg azért az árért gyengébb minőséget kaphatok esetleg. Ha sok pénzt adok ki, akkor pedig igenis legyen jó, nem azért adok ki több pénzt, hogy majd az "X"-edik darab jó lesz, vagy ha szerencsém van, akkor az első már jó. Mondok egy hülye példát elferdítve, csak hogy szemléltessem: ha veszek 10 db Kenvelo, Aboriginal vagy Jeans Club (Philip Russel) márkájú ruhát, és ebből 2 db-ban kivetnivalót találok minőségben, akkor nem mérgelődök, nincs vele bajom, mert ezek olcsóbb márkák, és ettől függetlenül jó ár/érték kategóriát képviselnek annak ellenére is, ha 2 darab teszem fel széjjeljön ebből idő előtt. De ha 10 darab Dieselből akár csak 1-nek lenne baja, hát én biztosan mérges lennék, nem azért adtam ki ekkora mennyiségű pénzt, hogy ez a cég megengedhesse magának, hogy akár csak 1 darab is szar legyen ebből, ami pont az enyém. Hiszen a minőségért fizetek.
    És itt jön a képbe a Nike, ez már nem az olcsóbb kategóriát képviseli, hogy megengedhessen magának akár 1-2 hibás darabot is. Tudom, hogy nem is a felső kategória, de ezért az árért,amennyiért a Nike van én személy szerint úgy gondolom, hogy nem szabadna előfordulnia ennyi hibás darabnak.
  • zdlr
    érdekes dolog ez, nekem van egy nike cipőm, kb 8 éves, szinte semmi baja, pedig első 1-2 évében napi használatban volt, utánna sportolásra, ma is abban járok futni. de akár még utcára is bármikor felvenném, mert olyan állapotban van még mindig. és még csak elfogultság sem beszél belőlem, mert soha nem szerettem a nike-ot, az a cipő az egyetlen piás cuccom.
    a jeans clubbal saját tapasztalatom nincs, de ismerősök között látom, hogy az ő pr ruháik teljesen jó minőségüek. szóval az elméleted nem biztos, hogy mérvadó. lehet te mind a 6szor pehhes voltál van ilyen.
    nekem is van olyan márkás cuccom amit rengetegen dícsérnek, nálam mégis szétment kb fél év alatt. másnak meg a kedvence a minősége miatt. van ilyen, én kifogtam egy szart.
  • Laca19a
    Hát izé, ha volt 6 NIKE termékem és mindegyik szar, akkor nem veszek egy hetediket. Ugyanez igaz a Logitechre is. Erre ezt tudom mondani. Ha sokszor megjárod valamivel, akkor természetes hogy kerülöd. Lehet hogy a Diesel sokkal drágább, de azért legalább tuti hogy azt a minőséget kapom, amit elvárok.Nekem volt optikába 3-4 LG-m és mind jóvolt, bőven kiszolgálta az árát.Szóval ha meg valami beválik, akkor meg azt veszed, ez ilyen egyszerű. Lehet régebben a Nike jónak számított, de hogy manapság nagyon sokan csalódnak benne, az tutira így van.De akkor is megél már a régi hírnevéből sajnos ha szart árul.
  • Laca19a
    Talán ez azért is alakult ki, mert az emberek nem szeretik elismerni, ha szart vettek és átlettek verve.Nem mondja a heverjának senki,hogy basszki de átvertek ezzel a 30 000res cipővel. Meg a "kissrác" kikönyörgi a szüleitől a nehezen megkeresett pénzt, nem fogja a szüleinek beismerni, hogy szar, mert akkor a szülei nem vesznek neki többet drágán cuccokat, és akkor nem ő a király az osztályba a pipás ruhái nélkül.
    A Jeans clubba csajoknak amúgy szerintem jobb ruhák vannak mint pasiknak, nekem kevés ruha tetszik kinézetre onnan, pár darabom van, de azokkal semmi probléma sincsen, a nővéremnek rengeteg ruha van a Jeans Clubból, de semmi bajuk sincsen.
  • Narusco
    namost. volt anno egy xerox monitorom, beszart 1 hónap után. van most egy samsung, másfél éve bírja.

volt egy A4tech egerem, kényelmetlen volt, elromlott a gombja 2 hónap után. van egy logitech egerem, 2,5 éve bírja, kivülről látszik hogy naponta sok órát használom, de ugyanúgy működik.

még anno vettem egy fekete pólót decathlonba, 1 év alatt kb szürke lett, és ugyanakkor kb vettem egy fekete nike pólót, még kb most is fekete, de már nem hordom mert az még régen volt és már máshogy nézek ki :)

az LG dvd írókról pedig köztudott volt hogy szarok. megértelek, mert van hogy a márkás is szar, de azért nem véletlenül lett az híres, és általában jó.
  • technopeter
    Egyetértek amugy veled, NIKE télleg egy nagy fos. És igen az emberek azt nézik, jajj nike nagyon jó, közbe meg egy nagy szar. ÉS a jeans clubbos ruhákba igen is vannak jó cuccok, nem is egy, nekem is van pár ruhám onnan.
  • Laca19a
    Szerintem a Jeans Clubbos ruhák nagyon is jók. Nem tudom miről beszélsz. Tök utálom, hogy az emberekbe beleverik, hogy valami jó, és akkor is azt mondják hogy jó, ha közben szar, ezt magukkal is elhitetik az emberek, mert maguknak sem ismerik be, hogy szart vettek. Ha meg bele van verve az emberekbe hogy szar, akkor lehet akármilyen jó az a termék, akkor is mindenki lefikázza.Tipikus példa erre a Nike. Az a márka egy ipari hulladék. Szar cipők, mind kényelemre, mind tartósságra, a ruháik szar anyagminőségűek, hogy csak egy példát említsek: az unokaöcsémnek vett Nike nadrág (9 évesre) pár hordás után, illetve 3 mosás után rosszabb állapotban van, mint az én otthonra használt 1000Ft-os nadrágom ami 1 éves, pedig a Nike-t 14 000Ft-ért vették neki. Úgy néz ki, mint egy agyonhordott szar. Ez a minőség? Szerintem nem. De amúgy mindenki megdícséri rajta, hogy milyen jó, csakmert látja rajta a pipát, az emberek hiába na, hülyék, ezt a szart ismerik, ezt hordják, az a király akin pipa van. Sajnos. Sajnos manapság az emberek nem azért vesznek drága cuccot MO-on, hogy tartósabb vagy ilyesmi, hanem hogy hú, én megtehetem és mert sokan leszólják a noname cuccot. Sorolhatnám a Nikes példákat, 25000Ft-os cipőnek az egyik párja például nyikorog, vagy a 30 000Ft-os kabátnak a zipzárja becsípte állandóan magába a mellette lévő anyagot, persze egy idő után a rángatásoktól maga a zipzár szakadt le.ÉS még sorolhatnám... Ez minőség? Nekem ipari hulladék, de éntőlem aztán vehetik az emberek a szar Niket. A Jeans Clubbos ruhák sokkal de sokkal jobbak, és ezt úgy mondom, hogy vannak méregdrága Diesel cuccaim is, szóval nem azért mondom, mert a Jeans Clubbosnál nem telik jobbra de én merem vállalni ezt, hogy igenis Jeans Clubbos PR ruhák jók. Pedig van 20 000-res Diesel pólóm is(Work Hard kollekció) és 60 000-res farmerem is, természetesen Diesel. Nemrég vettem a JC-ba fehér kabátot és fehér nadrágot, és semmi kivetnivaló nincs benne. De amúgy ugyanez a helyzet az elektronikai márkákkal is. A Sony, Pana, Logitech ha bedöglik, akkor azt mondják, jólvan azis bedögölhet, de ha az LG romlik el, akkor szar Koreai. Az ilyen embereket utálom. Röhögni tudok rajta, hogy sorra romlik el mindenkinek a hiper szuper TV-je, nekem meg a 10 éves LG-t még nem látta szerelő. 6 Logitech cucc közül 6 ment tönkre 1 év alatt, beleuntam, hangszettnek most 1 LG HiFit használok 2 éve, semmi baja sincs, illetve messze jobban szól, mint az agyon dícsért Logitech. Persze sokan furcsállnak amikor mondom, hogy LG hangfalszettem van(mert alapból LG az már nem is szólhat jól ugye a hülyék szerint), de nem érdekel, mert kurva jól szól(és én meg a Logi tulajokon nevetek:). Az emberekbe beleneveleik a hülyeséget. Bocs hogy ennyi lett, csak leírtam amit hirtelen kikellett adni magamból.
  • Christiansen
    tény, hogy a jeans club, dr jeans, c&a, terranova stb.
    elég kakker minőségek. ettől függetlenül én is vásárlok ott :_DD:_
  • Bandee1987
    nemtom, nekem egyenlőre semmi bajom sincs vele.
  • prezi
    úgy hívják hogy: anyagminőség
  • Bandee1987
    má mér lenne ratyi.
  • prezi
    jean clubba soha nem veszek mert ratyi az egész...
  • Bandee1987
    Én a jeans clubban vettem kabátot, szerintem nagyon fasza őszi kabátokat lehet ott kapni egész jutányos áron.
  • prezi
    síelni télen kell :D
  • zdlr
    szóval :)
  • zdlr
    van sötétebben is, csak mivel én a terepmintával nagyon nem vagyok jóban, nekem ez a világos jobban bejön.
    fundango
  • dragon11
    Csak ha kiveszed a belső részét(mellény,béléses v. mi:D) akk. hordható ősszel meg tavasszal is..:D:D
  • dragon11
    síkabát baszki:D
  • prezi
    ettől nekem ősziesebb kellene... ez kajak téli kabát :D
  • Gaba94
    ez engem is érdekelne :)
  • Narusco
    nem pedig akarnék, csak ami nagyon kéne abbol méretem nincs, amugy meg nem akarok pl gatyát mert a méret miatt szopás. meg amguy sem olcsó
  • prezi
    te innen már rendeltél ? :D
  • Narusco
    én pedig ilyen vagy ilyesmi kabátot keresnék, melyik boltot ajánljátok? rendelnék innen, de csak S-es van, meg amugy is kabátnál para, inkább felpróbálnám előtte
  • prezi
    nah hát ez teljesen pozitiv :D

ez a fakó kamuflázs minta van csak ?! tetszik ez is, fundango-ba be kellesz nézni!
  • lord nihilus
    hali! újabb kérdéssel fordulnék :D
    ennek a kabátnak milyen a márkája, vagy ehhez hasonlót hol kaphatok (am szőrős kabátokat nem szeressem)?

előre is nagy nagy köszi! :)
  • dragon11
    :D:D:D:D:D de az enyém télleg más.. mert nem cibzáros meg nem gombos, hanem tépőzáras.. meg más úgy az egész.:P:P

Nekem bejön.. főleg kiwi zöld színben.:) 15k-ért meg 38k-s kabát..:) me bezár/bezárt a szaküzlet.:D